Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
hát remélem tényleg nincs gáz,jegelem hátha jobb lesz :)
Igen, én ott vettem. Scudotex 70 Den, közepes erősségű.
Rákérdeztem amikor hazaengedett, hogy nem kell szúrni magam? Hiszen korabbi műtétem után kellett. Azt mondta, hogy nem, nem kell.
Figyi az ido is befolyasolja.
En pl ma kicsit szenvedek. Oke mit akarok itt 3 naposan...de ma mar a masodik cataflamot szedtem be. A viszketes a bor nyulasatol is van illetve a cicitartotol is. :)
Azert meg te is alakulsz hiszen az izom nem enged olyan konnyen :) Szerintem nyugi nincs gond. Vegyel be te is fajdalomcsillapitot es jobban leszel 😘
cuppogó hang nincs,inkább lüktet és feszít,meg viszketek.
Cuppogo hangot is hallasz meg erzel nemi bizsergest is?
Ilyen harisnyat gyogyszertarba be lehet szerezni mert akkor mutet elott megveszem
Pl nekem nehezebben alvad a vérem nekem egyenesen káros lenne az injekció.
Menj vissza dokidtol es kerj hatha ad.
lányok..ugye az normális hogy 2 hét 3 naposan tegnap óta baromira szúr,lüktet,meg minden ? néha viszketek mint az állat,néha meg úgy fáj mint kb 2 naposan...
Artani nem art azert. Figyeljetek...orvos valogatja. Itt van Gaspar doki egy rohadt hosszu listaval miket szedj be mutet elott es utan :D Bognar doki pl nem irt volna fel nekem szurit. Revesz meg lelkemre kototte. En az orvos akarataval szembe nem megyek soha.
Abban az esetben ha valaki ossze-vissza adja be maganak es nem abban az idoszakban szurja akkor igen...beverezhet tole. De egyebkent szerintem nem arthat. IMost pl nekem akinek ma megjott lehet erosebb lesz a verzesem.
En 20 napig se akarom magamat szurni de ha 20 napig kell akkor legyen igy. Akinek nem irt fel a dokija szurit nyugi !!! Nem lesz semmi gond. Esetleg egy kontroll alkalmaval kerdezzen ra :) Senki nem fog meghalni sem . Ne keltsünk panikot egymasban. Mert nem vezet soha jora :)
Szorító pánt van. 4 hétig kell hordanom. Csak az egyik cicim szépen lement.
A másik fent van. Félek ott is marad...
Szorító pántot szoktak adni. Ez jó kérdés én is gondolkodtam rajta. De állítólag csak a fájdalomra van az izom lazító. Meg a hát fájásra. Aztán nemtuodom
Nekem azt mondta a doki h a vérhigító növeli a szövődmények kockazatát, ezért csak nagyon indokolt esetben adnak. En se kaptam pedig a nagymamámnak súlyos trombózisa volt, doki megsem javasolta. Azert a harisnyát kinyafogtam, ugyhogy saját magam megnyugtatására felvehettem a műtet alatt, illetve utana hordtam még egy hétig. ☺
Szerintetek, ha az izom fogja az implit és ezért "nem tud lemenni a helyére", érdemes izomlazítót szedni? Mert akkor engedne egy kicsit.
Vagy ez tök hülyeség?
Nem mindenkinek adnak. Nekem se adtak. Én sok másnak se. Ha meg nem szükséges akkor meg árthat is.
Hát azért most aggódom.. Nekem miért nem írták fel a szurit? Mit csináljak?
Igen erre gondoltam en is. Igaz nekem ezt nem mondta de mostantol igy cselekszem en is :) Koszi :)
Jobb kezes vagy? Nekem a doki a lelkemre kötötte, higgy barni mozdulatot teszek az egyik kézzel, utána ugyanazt csináljam meg a másikkal a szimmetrikus terhelés végett. Szóval bal kézzel mostam így fogat, ettem, stb. Szerintem emiatt is érzékenykedhet a jobbos nálad.
Nagyon szívesen szúrnám magam inkább mint hogy bármi baj legyen, de mit tudok csinálni ha egyszer nem írták fel? Külön kérdésemre sem!
Szúrnám én de nem kaptam receptet!
Tally Weijl-ban van hasonló:)
[link]
Errol a szurirol annyit, hogy en is tiltakoztam nagyon ellene. En sem dohanyzom, nem iszom...foggatlot 2 eve abbahagytam. Csaladban nem volt trombozisa senkinek. Leiden mutacios vizsgalatot is megcsinaltattam ami kimutatta egyaltalan nem vagyok trombozisra hajlamos. Ezt Revesznek is elmondtam. Annyit mondott...a mutet utan a szuri a legkevesebb illetve menjunk biztosra. Nem ebbe kellene meghalni :D Na ezek utan most nem tehetem azt meg, hogy nem szurom magam. Annyira feltem en is tole es komolyan mondom a szunyogcsipes jobban faj mint ez :D
Ugy dontottem nem megyek sehova :) Lusta vagyok :D
Meg sajnos megjott a menzeszem :/. Meg egy ujabb problema 😂😂😂
Én is csak fájdalomcsillapítót szedtem, azt is csak reggel meg este. Én sem dohányzom, sterilizáltattam magam, úgyhogy fogamzásgátlót sem szedek, inni....esténként 1-2 dl roset max., de műtét után pár napig kihagytam. Nekem nincs bajom a vérvetellel, a tűvel sem, a páromat én szúrom, amikor szükséges, de magamba nem szúrnám, meg más se szurkáljon meg ha nem muszáj. 😁
Nekem is irtak fel. Nem szurtam magam de nem is szedtem mutet utan fajdalom csillapiton kivul semmit nem dohanyzom nem iszok. Most azert fogom szurni magam.meg lesz is aki tud szurni nekem halistennek. En vervetelen is elforditom a fejem annyira nem birom a tu latvanyat...
Nekem írtak fel szurit, de nem váltottam ki. Én ott mondtam is a nővérnek, biztosan nem szúrkálom magam. Műtét másnapján reggel kaptam egyet, elég is volt. Se harisnya, se semmi, se probléma. 😁
Fogamzasgatlo szedeset azt inkabb egy ideig hanyagold ugyanis facen olvastam hogy egy nogyogyasz adott interjut arrol hogy a fogamzasgatlo szedeset csak elotte orvosi vizsgalattal ellenorzott betegeknek irna fel. Es kommentbe tobb lany is irta hogy melyvenas trombozist kaptak kishijan mert szedtek a fogtabikat. Volt akit az mentett meg hogy egy kad vizbe ult es bekekult a laba. Szerintem inkabb szurd magad ha mellette meg fogamzasgatlot is szedsz.
További ajánlott fórumok: