Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Az en baratnoimnek sem tunt fel soha amig szova nem tettem most a masik is komolyan gondolkodik cici muteten kint angliaba el. Kerdezte mennyi mondom 2500font azt mondta az olcso. Hat kinek mi. Kint ugyanis egy cici mutet 5ezer fonttol kezdodik amerikaba allitolag meg dragabb...
Idenézz mit találtam! Szerintem ez ugyanaz és magyar oldal😁
[link]
Szemcsó, csoda ciciket kaptál 😉
Második kedvenc dokim, Révész doktor!!!!!
Oke igyekszem, csak két napja ezt érzem, de tényleg semmit nem latok a lábamon. Nincs visszerem se, csak fogamzásgátlót szedek. Nem is fáj, csak olyan fura feszülő érzés van a terdhajlatom alatt. De igyekszem tényleg nem beképzelni semmit és örülni a melleimnek :) azért figyelgetni fogom.
Nyugi nem kell ilyesmin gondolkodni. A dokid biztos mérlegelte hogy kell e. Dohányzás, kor, fog.gátló szedés, családi kórtörtenet ilyesmi befolyásolja. Ne stresszelj erre rá😉
Nekem se szurit se harisnyát nem irtak fel. Mit éreznék,ha valami gond lenne? Kicsit aggódom mert a bal vádlom kicsit feszül, de semmit nem latok rajta. Lehet hogy csak a műtét utáni nagyon intenzív remegés miatt?
Nyugodtan elsetalhatsz, főleg ha nem csúszik az út, semmi gond nem lesz 😉
Hát nem kérés kérdése sztem. A harisnya a tavalyi műtétnel volt de az nem Révész dr volt. Mondom ezt az orvos dönti el, ja és hidd el a harisnya egy hét után iszonyat idegesítő volt....
Tok egyenes az utca :) De meg meglatom :)
Hetfon megyek fodraszhoz. Hajat mosatni :D Kedden ugye kontroll aztan nem akarok zsiros hajjal odaallitani.
Es mint tegnap kiderult a fodraszomnak is mu cicije van. Nem is tunt fel :-) Meg soha nem is kerult szoba valamiert :)
Nekem is az van :) De olyan picike tu tenyleg meg se erzed.
En is ettol feltem a legjobban...aztan semmiseg :) Nem faj. Egy picit csip a helye ahova beadod de kb fel perc es elmulik :)
Harisnya is meg szuri is ,nekem igy volt :)
Lehet kerni harisnyat? :0 na erre rakerdezek. Sokkal jobb mint a szuri. Tu fobiam van...
En csak cataflamot szedtem mutet utan semmi mast. Mielotr engem mutottek itt a forumon volt aki azt irta hogy 2 hetig segitseggel kelt fel meg hogy etettek. En is erre szamitottam de halistennek nem igy lett. En kedden 9.30ra megyek atbeszelni a reszleteket remelem lesz ram ideje a dokinak mutet elott egy nappal. Korabban kellett volna menjek konzira...
Orvosa válogatja de mérlegeli a befolyásolo tényezőket, nekem tavaly nem kellett szuri csak kompressziós harisnyát kellett hordani vagy 2 hétig. Most Révész dr írt szurit 20 napig. Kor, dohányzás, hajlam sok mindent néznek ilyenkor, hogy kell e és meddig.
En nedves torulkozovel jegeltem igazan felfrissultem tole de csak egy hetig kellett. Utana kb egy honapig ilyen cuppogo bizsergo hangok jottek a cicikbol ilyenkor formalodtak. Ha nem nagyon meredek dombos az utca akkor nyugodtan menjel.
A szuri,fúúú de utálom de nekem már csak 2 van a 10-ből.Tényleg azt kinek mennyit írtak fel?Mitől függ,hogy meddig szúrjuk magunkat.Anyunak tavaly combnyak törése volt és a műtét után 1 hónapig kellett...
Apranax fajdalomcsillapito. Zinnat az antibiotikum azt is szedek. :) Nekem muszaj szedni napi 2x1-et de nem vagyok lazas. De ilyenkor szoktak szedni antibiotikumot is ettol fuggetlenul. Eleg sok mindent szedek :D mint egy 80 eves kb.
Zinnat, apranax, cataflam, c vitamin, telviran este a szuri :D
Koszonom, hogy irtal megnyugtattal... :)
Sziasztok! Mellplasztika után mennyivel lehet botoxoltatni? Illetve szolizni? Köszi
Apropó,apranax az antibiotikum,nem?Nekem azt mondta a dokihogy ha belázasodok akkor kezdjem el szedni az antibiotikumot Zinnat500mg-t írt fel.De szerencsémre vagy ki tudja hőemelkedésem sem volt amióta itthon vagyok.
Szia,nekem ma 10 naposak az "ikrek"de még én is ugyan ezt érzem reggel mikor fekelek.Az a fura érzés mintha folyna valami már az első hét után megszünt.De a feszítő érzes nem tudom meddig lesz még.Olyan fura mintha lenne ott valami😂 Amúgy nyugodtan menj sétálni,ha nincs semmi komoly bajod,ne hagyd el magad nem a lábad műtötték és nem futni mész csak sétálni 😉
Tudtok nekem olyan felhasználókat mondani, akik cicisedés után hamar estek teherbe, és még aktívak a fórumon? Köszike
Huu az igen :D Erdekes Revesz doki nem mondta ezt a jegelest...pedig gondoltam mar ra en is. Hiszen sokan jegelitek, sokszor olvastam naplokban.
Majd kedden rakerdezek. :)
Szerintetek holnap mar kimereszkedhetek egy rovid setara ? Ami azt jelenti, hogy a Mamamhoz mennek at aki az utca vegen lakik mi meg az utca kozepen :)
Sziasztok :) Szerdan mutottek. Az itthon toltott masodik ejszakam mar jobb volt mint az elso. Es ma reggel mar nagy nehezen de sikerult egyedul felulnom. De borzalmas volt. Mind a ket cicim azt hittem leszakad. Szur, luktet es eg ezt ereztem. Gondolom ez normalis. Napkozben a jobbos rosszalkodik tobbet jobban megerzem. Neha vannak ilyen furcsa erzeteim mintha folyna valami de szerintem csak izzadok es azt erzem. :D Normalis ugye, hogy napkozben a jobb cici az extra erzekeny reggelre azert mind a ketto bedurran ? Fajdalomcsillapitot apranax+cataflam duot nyomatom de inkabb este...de most reggel is beveszem mert meghalok :) De eros vagyok !!! Furcsa mert sokakban megfordul az mutet utan, hogy minek kellett ez nekem ? Bennem meg egyszer sem. Nagyon pozitivan elem meg ezt is. Parom szemebe nagyott nottem mert azt hitte vegig bogom az egeszet :D
azok nagyon jók, tapasztalatból mondom!csak elég kevés a méret és a szín, ki kell fogni.
Ja értem, hát úgy nehéz lehet :( de majdcsak jobb lesz!
Az enyém is segítő kész csak reggel elmegy dolgozni és este jön haza.
Cuppanós a hűtőnk, én megkérem a férjemet erre is. Ha egyszer úgyis itthon van és segítőkész, minek kockáztassak.. :)
Én amugy nem tudom kinyitni mert olyan cuppanos h izombol kéne😅
😂🤣😂🤣Ez nagyon jol hangzik igy😂🤣🤗🤗🤗🤗
Erre nem is gondoltam, fogyni nem szeretnék Remélem a hűtöt kiszabad nyitni vagy az is megerőltető?
További ajánlott fórumok: