Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
De én mâsodik estétől vízszintesen aludtam. Csak ùgy nem fàjt a hàtam.
Én 3 hétig segítséggel keltem fel. Legalábbis reggelente. Talán ment volna hamarabb egyedül, de nagyon fàjt, nem akartam rizikózni. Napközben kb másfél hét utân egyedül
Igen🤣Dejoooo,kicsi a világ😅
Juujjj tudom :) Lattalak !!! :) Mi ott ultunk a kortermed elott. Vagyis a parom ult en alltam :D
Szoke hajam van ossze volt kotve :)
Lattalak a hasadnal cipelted a draineket...:/
Engem kedden műtött falus Doki az istván kórházban,szerdán meg kint kellett ülnöm még egy darabig,mert vártam a párom😅2copfba volt befonva a hajam és egy szurke tréningfelsőben voltam.....plusz adtam egy hajgunit egy csajszinak akinek impli cseréje és hasplasztikája volt szerdán Révész dokinál😊Esetleg nem valamelyikőtök az?És azt a bizonyos fekete haju lányt is láttam aki cserére mentamugy a felkeles nekem reggelente ugyanolyan nehez😳Varom mar mikor nem lesz ennyire fájó😑
Biztosan normalis... De nekem a jobb cicim jobban faj mint a bal. A jobb az ami olyan mintha egne, jobban szurkal...mindent jobban erzek a jobb cicimmel mint a ballal. Szerintetek lehet azert is mert jobb kezes vagyok es a terheles inkabb a jobb oldalamra tolodik ?
Franya felkeles. Kinek mikor sikerult eloszor, segitseg nelkul felkellnie ?
Szent Istvan :)
De nagyon jo !!! Nem az a tipikus korhaz :)
Igy at hallatszik ott minden? Bar ugyis mindegy mert elso ejszaka szinte lehetetlen aludni... Teljesen egyenfuggo ki.hogyan reagal az altatas utan. En pl keveset hanytam de ver pecsetes volt a bugyim. Ra 1napra elmult olyab mintha megjott volna de megse.
Nagyon szépek lettek. Állítsad be a naplódat, hogy oda is tudjunk írni.
Jó éjszakat!
Dóra
Melyik kórházba műtöttek titeket?:)
Uj kép a naplomban,3napos cicikről😅
Köszi a biztatast:) remélem azért jó lesz:)nagyon becsüllek titeket annyi mindent ateltek! Többszöri műtétek mert lecsúszik stb.. Csak ezért nem vallaltam be már most az implantot mert rettegem :( le a kalappal előttetek! :)
Tudom kirol van szo :) Igen o mar hajnalok hajnalan setalt kint.
Viszont nem tudom ki volt az aki egesz ejszaka hanyt :( Ugy sajnaltam :(
Nekem is felvarrták először aztán később döntöttem hogy szeretnék implit. Sokszor az ilyen 2 lépcsős megoldás a legjobb szerintem.
Koszonjuk Niki :) Nagyon szerencses vagy. Egyenlore nekem faj, szur, melegseg erzese is elkap sokszor...de jol viselem. Mindent beszedek amit felirt a dokor ur. Felkelni magamtol itthon se tudok...de majd elobb-utobb biztos rajovok, hogy is kellene :)
Sziasztok. Irtam egy hosszu bejegyzest a naplomba :) Ha gondoljatok olvassatok el :)
Sziasztok. Minden oké, és halisten ma délután a csöveket is kivették. Majd bővebben a műtétről a naplómban sztem már csak holnap 😉
Kicsit nem vagyok es mar vissza sem tudok olvasni annyi minden tortent ..:) Már nincs 1het hátra a mutetig nagyon várom! Mondjuk nekem csak felvarras lesz ! Nem tudom az meddig lesz kellemetlen? Hasplasztikaval együtt csináltatom .. Már izgulok de türelmetlen is vagyok:))
Nagyon gondolkoztam az implantatumon de végül mindegyik doki lebeszelt bár most elég sokat fogytam és így az állományom nem tudom elég lesz e ha kiszedik a sok bőrt meg a jobb cicim nagyobb abból elvileg állomány is lesz kivéve hogy egyforma Legyen. . Most 75 E-F de hát ha nincs bor nem tudom mennyi marad..
Volt valakinek felvarrasa nem volt utána hiány érzete? Hogy Kisebb lett a cicije vagy az nem olyan észrevehető? Nagyon sok nekem a bőr eléggé log sajna ..vél varrás mindenképp kéne csak utána ha nagyon kicsi lesz lehet implantot bele tetetni?
Egyébként hány hetestől lehet korlátlanul napozni? Lassan indulunk hosszabb nyaralásra, és ott nem nagyon fogom tudni takargatni.
Nekem csak felvarrásom volt,de változó napik voltak az 5-6.hétig.Hol nagyon szuper és minden happy,hol alig bírtam mozogni.Időjárás függő is szerintem eleinte.Már most kevésbé érzem pl.a szelet,pedig soha nem voltam frontérzékeny.😊 Kitartás!Az a bizonyos 6.hét tényleg vízválasztó.😀
Szerintem takard le.Bár én még csak 7 hetes múltam,de törülközővel letakarom.Az a legbiztosabb.😊
Én itthon jobbat aludtam,ahogy leirtam neked...de reggel meg roszabb volt az ebredes,fajt mindenem😅A mai a 3.napom és egyre jobb💁🏼kitartást,a séta amugy nekem jot tesz
Sziasztok! 12 hetes múltam, szoliba szeretnék menni, mit gondoltok, elég ha bekenem 50-es krémmel, vagy le is kell takarnom a heget?
Én is nagyon várom.. hétfőn kaptam a férjemtől egy futopadot ajándékba, monsogos szerettem volna.. és most jopár hétig csak nézegetem.. :) na de majd tavasszal! Jobbulást neked is !
Tiszike, koszi a tippet, többieknek meg gyors gyógyulást és még szebb ciciket! 😃🙌
alig várom,hogy tornázhassak :D neked is gyors felépülést :)
De milyen jó lesz ha felépülsz! :) a strandforma tényleg télen készül.. így vagy úgy:D
igen elég nagy,most éppen a mell csontom fáj állandóan,azon kívül jelenleg nincs baj :D
További ajánlott fórumok: