Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Bocsi, sziasztok.
Vagyok is, meg nem is, mert rádióhullámos a netem...és ebben a jó időben...
Bébikém!!!!
Aranytorkúm hát itt vagy?
Hogy ityeg a nem fityeg? :D
Csak az igazat az igazat .... :)))) ahogyan Döglégy Zolee mondaná :)
és igazán nincs mit ami igaz az igaz :) nőtől 100 többet jelent a dicséret! :)
Ne nagyon vásárolgassatok előre, mert akinek implije van az általában más méretet fog hordani a 6 héten mint 6hónaposan :D
Én 80 C sporttól indultam és formától függően a 90C most a legkényelmesebb így 5 hónaposan! :)Tehát nem éri meg túl sok melcsit venni és utána meg kidobni, mert nem lesz jó :)))!
Klári!!!
Képeid a közösben vannak....
Szerintem tökéletesek lettek a cicik :D!
Pont jó se nem nagyok de kicsinek meg semmiképpen sem mondanám :)))!
Gratula :), isten hozott!
Amúgy meg mi is a nyakunkban hordtuk őket az elején, kitartás és türelem :)))!
Szia,
szerintem is lehet a műtéttől, hiszen hiába is mondjuk meg mondják ők is, hogy rutin műtét, mindig akadnak olyanok akiknek a természet nem úgy vagy nem oda rakott egy ideget vagy izmot vagy akár szervet, mint mondjuk a többieknek és nem is számítanak arra, hogy ott bármi ilyen lehet, így simán lehet szerintem köze egymáshoz a kettőnek.
Sziasztok Lányok/Asszonyok!
3 hónapja műtöttek, a problémám 5 hetesen kezdődött. Karzsibbadás (hol egyik, hol másik, gyakrabban a jobb), majd hátfájás. Nem elviselhetetlen mértékű, de idegesítő. A dokim szerint nem lehet köze biztosan a cickóhoz, szerinte rosszul emeltem, és gerinc-eredetű a probléma. Nagyon érdekelne, volt-e, vagy van-e valakinek ilyen jellegű tapasztalata? Ha igen, kérném szépen írjon privit! Nagyon, de nagyon köszi előre is!
Szia !
Gratulálok én is viseld egészséggel, és boldogsággal.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok