Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
jó reggelt!
feltettem egy képet a cicimről,hogy irjatok véleményt!nagyon csűnyák tudom,de gondoltam így jobban tudjátok,miért vacilálok dokit és a méretet illetően.irjatok nyugodtan őszinte véleményt.a 20 hónap szoptatás megtette hatását!ennyi,de azért megérte..a kicsi már 60 éves lesz és makk egészséges:-)szép napot mindenkinek!este benézek...
Szia!
En csak veletlenul lattam az uzid es nem tudom mia tema,de szerintem Gaspar az egyik legjobb!!!Szerintem bizhatsz benne!
bocs de bicizni voltam,csak most tudtam benézni.köszi,hogy ennyien próbáltok segiteni...
az a félelmem,amit irtok is,hogy az anatómiai már eleve lógós formájú,ezért a kerek jobban tetszik.de túl nagyot nem akarok.a lányaim mit szólnak majd vajon hozzá,hogy anyának hirtelen megnőttek a "dudái".na ez is elég izgalmas lesz.
egyébként nem értem Gáspár Levente miért nem ajánlja a félig izom,félig mirigy alattit?pedig egyébként nagyon meggyőzően beszélt arról,hogy miért jobb itt a mirigy alatti...
na jó,ezt valahogy el kell döntenem kinek higgyek...
jóéjt csajok...mi lenne ha lefotóznám magam,milyen a mellem és akkor látnátok,hogy eléggé "nagy itt a baj".és hogy sztetek,kell e 360cc...na majd holnap:-)
pusza mindenkinek aki már alszik...
Na lépek is, mert mindig ez van ha fel is tévedek, csend .... :)!
Jó éjt!
Halihó Bébi!
Régen láttalak!
Hogy vagy? :)
Szia !
Tudod engem is a Pap dr. fog műteni, és nekem is 360 cc impl. javasolt, én elfogadtam a döntését ,mert rájöttem hogy nem akar baromi nagy melleket nekem, hanem a lemért méretek alapján ez felel meg nekem,azt mondta nagyon kerek a terebélyes a mellkörfogatom.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok