Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ha nincs vele gond, akár élethosszig maradhat.
Sok implinél van cseregarancia, ami annyit jelent, hogy ilyen esetben csak a műtétet fizeted, az implit garanciába kapod.
Így az új műtét ára kb harmada az eredetinek.
Legalábbis ott, ahol engem operáltak.:)
Sziasztok!
Csak egy röpke kérdés. az implantátum meddig maradhat? tíz-tizenöt év? aztán újra össze kell rá rántani közel egy milliót? bocs, ha már volt, de sosem érnék a hsz-ek végére..
Megyek alukálni és álmodok cicvel beszélős rucikkal :D!
Jó éjt és szép álmokat!
Cuppantás :))
Az tuti, bár így is néznek ám :), a múltkor az egyik multiban vásároltunk Apával és hát minden pasi úgy nézett, hogy tudtam, nem volt hiába :D!
A nyáluk alig, alig csorgott, mert anya ott ment mellettük, de volt akivel minő furcsaság többször is taliztam egy , egy sorban :)))!
Bár a cicimutogatással bajban vagyok :D, nekem nagyon szokatlan :)))!
Voltam anyuval venni rucikat és hát mit mondjak , üres kézzel jöttem haza :), anyu meglátott a Merlin Monroe-s felsőkben, meg rucikban és csak annyit bírt mondani, hogy : Jujujjjj :)!
Olvastalak :D, nagyon jó :)))!
Az energiaitalokat hagyd ki meg a cola-t és sokkal könnyebben mennek majd a kilók :)!
nem értem mi a bajod hiszen a gömb a legtökéletesebb forma :D!
Én is ahhoz hasonlítok :D
Sziamiaúúú Suzy bébi!
Mizu veled?
Vettél ma valami szépet és dögöset? :D
hát úgy tűnik hogy 2kg pluszban vagyok, de a mérlegünk nem túl pontos :D, csak nem te is :)?
Mondjuk télen ez tök normális szerintem :D!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok