Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hiába, Benned bíznak az emberek... Akarsz beszélni róla? Ja, épp most tetted meg.
a töménytelen visszafolytott tudásom az oka....tuti...:-P...nyomott hagyott a hardvereden
nem tudom miért....de nekem ez első műtétem volt igazából nem tudok semmit a témában csak a saját tapasztalataimat írom meg válaszul...illetve azt amit a többiek írnak a fórumon...de erősen gondolkodom hogy lediplomázom online....:-DDDDDDD
Te, erre még a gép is kiakadt, mert percekig nem hozta be az oldalt, azt írta túlterhelted, és nem adja ki nekem:)
Igen? Biztos mert szép cicid van, azért tartanak a témában szakértőnek, és akkor nekem meg azért nem írnak privit...:(
huhhh...na igen...attól függetlenül hogy nem nagyon fórumozok kapok én is olyan leveleket (tisztelet a kivételnek!!!!)hogy azt se tudom mit válaszoljak...a tapasztalataimat szívesen megosztom sőt van hogy még az orvosomat is felhívom(szegény jól tűri...még)de orvosi kérdésekben nem igazán tudok mit mondani...sőt....sík hülye vagyok a témában...kivételesen mert amúgy mindenhez nagyon jól értek ugyebár.....
hello
Nos még korai aggódni, mert 3 hónap, míg beáll a helyére, azaz leereszkedik, tehát nőni fog a melltérfogat, nagyobb melcsi is szokott itt a csajoknak kelleni, a méret miatt szóval még nem aggódnék.
A viszketést az nem tudom, de csak jót jelent, turbó üzemmódban gyógyul a seb.
jól van, na, én vagyok az ügyeletes tanácsadó, olyan sokfélét olvasok itt össze, hogy csak na, legalább hadd segítsek, ha már cicim még nincs
Remélem, mert már nagyon várom! :) Már csak 28 nap... :)
Üdv Kedves Mindenki!
Eddig csak csendes megfigyelőként olvastam soraitokat, melyekből rengeteg információt gyűjtöttem és ezt most ezúton szeretném megköszönni Nektek!
Május 11-én az én nagy álmom is valóra vált!!! :)) Egyelőre nyakig mamisban melltaróban regenerálódok és 1 hétig ki sem bonthatom, tehát csak 1szer láttam még a csövek kiszedésénél. A melltartó annyira leszorít, hogy műtét után kissé csalódott is voltam a méret miatt, de persze fő célom a természetesség (161 cm, 51 kg, 295 cc csepp alakú impli). Igazából 295cc vagy a 345cc-t beszéltük meg a dokival, attól függően, hogy mi fér be. Mivel elég izmos és erős szöveteim vannak ezért a kisebb mellett döntött. Nekem ez most kicsit kicsinek tűnik és a nyakamban van. Szerintetek a mamis melltartó lelapítja és ezért ilyen csalóka? Most nagyon izgzulok, hogy mivé alakul! Ja és és a viszketés ellen van valami praktika lányok, mert éjjel már teljesen megőrültem a szorítás és a viszketéstől?!! :((
te meg mindig jól el vagy foglalva mindenkivel....különben meg ha feljövök mindig írok neked.....úúúúgyhogy....psszttt
hello
És én....? Én minden nap fenn vok. Moki, Te tényleg bombanő vagy, milyen szépen megy lefelé a cicid, és milyen szép kerek , ez igen
mindenféle teendőim vannak....:-P...és sokan vannak akiket nem ismerek...nincsenek hozzám szokva:-DD--így inkább nem írok.. ;)meg vagy elégedve a méreteiddel te nőőő????
Bémarcsi! Ez tényleg jó ötlet!
Esetleg írhatnál privit névtelen sebésznek itt a fórumon. Ő is ciciszobrász, küld neki képet is, hogy mit tanácsol.
Szia FőLidérc!!!:-)) Mi van veled? Nagyon eltűntünk... mindannyian:-( Nagyon szép lettél;-)
sziasztok mindenkinek! Szerintem kicsi lesz a 290 cc. nekem is hasonlóan elfogytak a melleim a szoptatások miatt. én 510 cct kaptam dual plain. szerintem nem lettek óriásiak. régi cicieimet kaptam vissza! puszi
Sziasztok lányok, nagyon jól esett, hogy néhányan már írtak priviben, piszkosul el vagyok kenődve, ez volt a 3. műtétem, spórolásból mentem vissza ahhoz, aki 2. jára elcseszett, mert ugyebár az mégis garanciában ment, bár arra is volt képe elkérni az anyag és a kórházi ellátás árát, így most 1,8 milliónál járok, ezért már kiutazhattam volna USA-ba is és még nyaralhattam volna, sírástól már karikásak a szemeim. Ma már voltam egy dokinál, azt mondja 2 hét múlva lehetne operálni. Addig most hallgatok magamra jó lenne néhány dokival kommunikálni, jó lenne ha más is látná
mi az oka, hogy egyes orvosok kérnek mellkasröntgent műtét előtt, mások pedig nem?
mooooookkkiiiiii.....szia.....hűűűűű mik nőttek rád....:-*
Abban igaza van Gáspárnak, hogy ha mirigy alá kapod, akkor jobb az anatómiai forma, mert nagyon kicsi a mirigyállományod, és a kereknek túlságosan látszana felül a pereme. De szerintem is jobb lenne a kerek forma, azt viszont valamennyire izom alá kellene rakni ahhoz, hogy szép legyen. Nem vagyok orvos, de láttam már olyan cicit, ami hasonló volt mint a tied és mirigy alá tettek kerek implantátumot, mert a hölgy nem hagyta hogy izom alá rakják...nem részletezném, milyen látvány, amikor a dekoltázsnál látszik az implantátum pereme...:-S
Jó reggelt Cicisek.)) Bigbri még mindíg nem jelentkezett??
brutál didike leszl mindjárt itt a nagy nap:)
ebbbe az anatomiai abszolute nem passzol nem fogja a bimbiket fölemeli illetev fölül kitölteni
jobbulást a szemplasztika gondolom lokálban lesz akkor a kis hasmars nem számit
ciciket meg fogod szokni
hello
Hát ez tényleg műtétre szorul, de szerintem elbírná a nagyobbat is, hogy kifeszüljön.
Nem beszélsz újra Gáspárral, hogy Te kereket és nagyobbat szeretnél, mit szól hozzá?
ahogy nézem a jobb cicid nagyobb,sztem mindenképpen kell korrekció, azzal, hogy implit tesz bele,attól a mellbimbó alul lesz mint nekem is, és nekem is felvarrták.
Szia. A közösbe tetted a képedet.
További ajánlott fórumok: