Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Gratulálok neked is!!!!!!!!!!!!!
Gondoltam megveszem itt a krémet, mert nem tudtam,h otthon is lehet kapni és mire hazaérek, műtét előtt nem lenne időm még emiatt is rohangálni! Na mind1! :(( A körömvirágra sajna allergiás vagyok, a másik kettőre meg már szinte immunis, mert 13 éve szenvedek a herpesztől és használtam egy ideig ezeket is, amíg persze hatottak... Ezzel a krémmel majd műtét után megpróbálkozom, mert a barátnőmnek tök szép lett tőle a cicijén a heg... Mondjuk én alapból szépen hegesedek, ezt a doki bácsi is mondta a konzin, mikor mutattam neki a térdem! :) De azért bebiztosítom magam, hátha kell egy kis "rásegítés"... :)) Azért köszönöm szépen!
:((mást is probál6sz javasolnám:körömvirág krém,ezüst koloid,aloe vera sprét v növényt (a leve fantasztikusan6:)amugy érdemes a termékeket 2hetente lecserélni neszokja+a szervezeted
Már megtaláltam köszönöm! Épp őrjöngök is miatta, mert itt kint 3x annyiért sikerült megvenni, mint amennyi otthon... :S
sztem bármelyik gytárban kapsz akár netröl is rendelhetsz.
Jucba adatlapján,azon belül a Mellplasztika körképes naplójában találod.
Olvasd el Jucba adatlapján a tudnivalókat!
Kicsit utána néztem, szóval Poly Implant Prothese (PIP) nevű vállalat, egy dél-francia cég, amiről szó van.
Akkor most mi van a francia implantokkal, nem megbízhatók?eddig nem olvastam róluk rosszat, főleg nem az Arion márkáról...
Vélemények????
Helló csajok! Tud nekem vki abban segíteni,h otthon lehet-e a gyógyszertárban Contractubexet venni? Csak azért kérdezem, mert itt kint most vettem, de ha netán nem lenne majd a műtét után elég, akkor hozzá tudok-e jutni otthon...?
Milyen implantátum botrányról van szó???valaki tudna erről írni....
Szio! nekem februárban volt a hegkorekciom... Különösebb problémát nem okozott nem éreztem belőle semmit...:) Hamar gyógyult, s nekem fájdalmaim se voltak....
mekkora a heg és hol csinálják? ugyanaz a doki aki előtte műtött?
Én is olvastam is és korábbi másjellegű műtétek (baleset) után is figyelmeztettek hogy a nikotin nagyban befolyásolja a sebgyógyulást, aki tudja hagyja el a dohányzást a műtét időszakára és utána!:)
SZiasztok! Megvan a hegkorrekciós műtétem időpontja, június 4. Helyi érzéstelenítésben fog történni a mutatvány, és érdeklődnék kinek volt már iylesmiben része. Tapasztalatok fájdalomról, eredményről, megelégedésről? Minden érdekelne, aki tud vmi infót legyenszi' írjon! :) köszike :)
Szia! Én sokat szörföztem a témában a neten mert én is cigizek bár én napi 1-2 max 3 szálat. Mégis foglalkoztatott a téma hogy befolyásol e ez valamit. Én azt olvastam, hogy lassítja a gyógyulást.:(
Szia!
Nekem sem szabadott levenni az első hetekben,ill. eszembe sem jutott annyira fájt,örültem hogy tartja valami.:)
A lányom törölgetett babapopsi törlővel meg vizes szivaccsal,alulról meg becsücsültem a kádba.:)
Szia csajok!
18-án műtöttek, izom alá rakták az implit.
Másnap szörnyen fájt, még most sem igen tudok semmit csinálni,de szerintem megéri szenvedni! Vagyis ,majd meglátjuk kedden. Akkor lesz kontroll.Ti hogy tudtatok mosakodni? Levettétek a szoríttó melltartót?? Én még mindíg tiszta jód vagyok,a doki azt mondta nem vehetem le magamról!
Marcsicicus gyógyulj gyorsan!!!
Tőlem frissebb eredményeket kértek. A vérvétel max egy hetes lehetett, a többi lehetett korábbi.
Én nem cigizek, úgyhogy ezt passzolom.
nekem 1 hónapos leleteim voltak, vérvétel, vizelet, EKG és elfogadta a doki. Én is cigizek napi kb.15 szálat, semmit nem befolyásolt.De sztem előtte 2 hét az elég.
Lanyok!
Ha a mutetem julius 20 -ra esik akkor a labor vizsagalatokat szerintetetek elotte mikor esedekes csinalni? Pl. elotte 2 hettel az oke???Szerintetetek mennyire Gaz az hogy napi 7-8 szal cigit szivok? Befolyasolja a gyogyulast vagy a mutetet? Koszi nektek
Gratulálok neked is, vigyázz magadra!
köszi!
jobbulást mindenkinek!
Neked is gratula!!! Akkor már csak gyógyulgatni kell ügyesen :-))
Sziasztok lányok! Én is megjöttem. Megvolt a felvarrás, és a mini poci.Naggyon jól viseltem/lem a dolgokat....és kukucskálok a kötés alá!
Gratulálok!! Gyors felépülést és jó pihenést kívánok!
Gratulálok, és üdvözöllek a cicis cicák táborában! :-)) Gyors gyógyulást neked!!!
jól van , vigyázz magadra:)
További ajánlott fórumok: