Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Ez nagyon jó hír Ági!!:) Elrepül az idő villámgyorsan.
A délutáni rendelésen Jósvaynál mindig ott ücsörög egy aszisztens.
Mondjuk ez Kelemennél volt, másnál nem ismerem a dörgést :)
Szerintem délutánra hív majd. Mikor én mentem a varratlazításra, nem volt bent az aszisztens, ott tulajdonképpen nem nagyon kell neki segítség. Így simán oda tudtam adni. kéthetesen a varratszedéskor már bent volt az aszisztens is, aztán a hat hetes kontrollon megint nem...
Most néztem a papíromon ,hogy a hasműtétnél nekem is Regőczy volt a másik orvos.Eddig úgy godoltam Kelemen volt ,mert ő volt ott a berajzolásnál.
Köszi!Én is enyit gondoltam.Te mikor adtad oda neki?A kórházban nem tudom lesz -e alkalmam,ha délutáni konzira hív vissza varrat lazításra akkor ott lesz az aszisztens is ,vagy délelőtre rendel be varratot szedni .Azt mondta kétszer kell menni ez ügyben.
Köszi Ildi,nagyon aranyosak vagytok.
Kösz.Kelemen Péter és Regőczi Tamás.
Először tényleg olyan, mintha beletettek volna egy műanyagot, kemény és a nyakadban van, aztán szépen felpuhul és lehelyezkedik. :)
Hát remélem ,mert nagyon türelmetlen fajta vagyok.Megkérdezhetem te mennyit adtál a dokinak ,te is fizetős voltál és akkor úgy tudom nem adnak annyit ,mint tb-és műtétnél?
Engem Jósvay János műtött és fog is műteni.Fehívod a Szent Imre kórházat ,a honlapján megtalálod a tel.számot ,ha nem sikerül megadom ,ott kéred a plasztikát,és ott kérsz konzira időpontot a választott dokihoz ,innentől meg már a doki rendezi .Nekem is pont ilyen bajom van ,csak a bőr sok a mérettel nincs bajom .Az nem is fog változni,azt mondta jól felnyomják a cicit ,föntről majdnem úgy néz ki mintha inplantos lenne ,mert úgy is megadja magát a gravitációnak és majd úgy kerül a helyére a cici.
nagyon hamar el fog telni azaz egy hónap:)
Nehogy félre érts nem akartam felvágni azzal,hogy ott dolgoztam.
Dragont: na, ez tök jó hír, egy hónap, és túl leszel rajta :))
Én nem dolgoztam ott, mégis elsütötte ugyanezt a viccet, elég közvetlen a dokibá. :)))
A dr.K,de szerintem csak viccel bár a sérvemet(köldök)úgy csinálta meg,hogy észre se venni.Egyébként én a Szt.Imrében dolgoztam,anyukám meg 20éve dolgozik ott ezért kicsit más a kapcsolatom a doktor bácsival.
Egyébként 165cm vagyok 65kilóval.
Császárral szültem,és a varrásnál a doktor azt hitte
disznót fércel,elég csúnya lett.
Szuper hírek! :)
Az árak tehát nem változtak semmit.
A folyósóra kiküldős természetesen dr K. :)
szia! te melyik dokihoz jársz? hogyan kell elindítani ezt az egészet? én is felvarrást szeretnék, a bőrrel van bajom, az anyag, ami benne van elég lenne! :)))
a hasad tök jó lett, néztem a képeidet a lapodon!
Ica ,nagyon szépek lettek a cicik!Neked ki csinálta?
bocsi 180000,egy 0 többet írtam az előbb
Sziasztok lányok!
Elidultunk ,megérkeztünk.Odafelé Szentesig volt tiszta hó az út ,de autóval talán hárommal találkotunk ,úgyhogy miénk volt az egész úttest.Azután már teljesen járhatóak voltak az utak.Pesten a mellékutak voltak nagyon rosszak.
A műtétem napja március 3.Tiszta zizz lettem ,olyan türelmetlenség fogott el.A műtét ára még mindig 220000 ,ha helyi érzéstelenítésbe kéred akkor 1800000.Én az altatást választottam ,nem szeretném tudni mi zajlik körülöttem ,rossz tapasztalataim vannak róla.A doki azt mondta fél ülő helyzetben csinálják a műtétet.A hasam is megnézte ,mi lett vele fél év alatt.Mondtam neki tök érzéketlen ,azt válaszolta ,akkor már nem igen fogok vele érezni ,de 1 éves korig változhat.
Lányok melyik orvos zavargász a folyosóra szétnézni?Brigi milyen a hasad ,hogy nem csinála meg?
én 52 kiló voltam a műtétkor, a 163cm-emhez 70E mellmérettel és így sem kaptam meg. Persze ez nem azt jelenti hogy te sem kapod meg, csak gondoltam leírom hogy én hogy jártam. próba szerencse:) márha tényleg akarod.
a 90B-s méretre szerintem sem kapod meg a tb-t..:(
nekem a triumph táblázat hülyeség, mert nekem is 70A-t mutat pedig közel sem annyi:) 70D vagy DD általában:D szóval én arra nem sokat adok.
nem attól függ hogy állami kórház vagy magán, hanem a dokitól, aki csinálja. nekem felvarrásra magánban 1 éve 500at mondtak.
Nem mondanám rosszabbnak, persze kell némi szerencse is. De én nagyon szép felvarrásokat láttam a Szent Imréből.
és mennyivel rosszabb az állami kórház, mint a magán? vagy nem rosszabb? csak hogy ennyire nagy a különbség az árban?
Dragont haza ért már? Remélem sikerült Neki!!
További ajánlott fórumok: