Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Hát jelezni fogom neki mindenképp, de a szondás megoldást se szeretném igazán.:( Novemberben nagyon klasszul kezelték a dolgot remélem most is így lesz.
Ja és ugye itt nincs a műtétét alatt katéter? (nagyon remélem)
Az altató orvosnál ha jelzed,hogy hányós vagy
és ettől a ténytől egy kicsit félsz.
Figyelembe veszik,ne félj.
Klasszikus értelemben nem vallásos, de szerinte ez természetellenes. Zavarja a gondolat, hogy belevágnak, hogy hegek maradnak, hogy más formája lesz, hogy azután már nem az leszek, aki most vagyok. Az eü. problémáim szerencsére minimálisak, főleg mióta nagyon lefogytam. A pszichés gondjaim viszont annál nagyobbak.
Sajnálom :( Pedig hát a elég nyomós érv, hogy egészségügyi gondokat okozhat a méret. Őt zavarja a gondolat, hogy a hegek megmaradnak?
Igen, nagyon nem szeretné. Megérti, hogy miért szeretném, de nem támogat. El sem tudja képzelni, hogy (hegekkel együtt) szebb lehet.
Gondolom, a párod nem szeretné, hogy megcsináltasd...
Lányok! Járt már úgy valamelyikőtök, hogy ráment a kapcsolata a műtétre? Most úgy néz ki az enyém ezt nem éli túl...
Hányinger: rám akkor tört rám, mikor még bent voltam a műtőben. Gondolom egyszer már felébresztettek, és félretoltak, mondta is az altatóorvos előtte, hogy ébresztés után nem visznek rögtön vissza, várnak kicsit, hogy minden rendben van-e. Szóval arra ébredtem, hogy hánynom kell, nem is tudtam senkinek szólni, csak az volt a fejemben, hogy hogy a francba lehet hátonfekve hányni :) Aztán sikerült kicsit oldalra fordulnom, elintéztem a dolgot, és visszasüppedtem az édes álomba :) Utána mikor már rendesen felébredtem, nem volt semmi bajom :)
[link]
Én ide mentem, hamar tudtak adni időpontot. nem kell az sem, hogy körzetes legyél. Nincs közelebb valamelyik telephelyük?
szorítok nagyon, nehogy már ezen csússzon az egész! biztosan lesz valami jó megoldás!
Abban igaza lehet egyébként a dokidnak, hogy egy nőgyógyász nem ért úgy hozzá, mint egy radiológus. Ha gondolod, próbáld meg Gyulán, az sincs közel, de mégis közelebb mint Pest.
Dragont, én ezt már komolyan nem értem... Nekem meg pont azt mondta Kelemen, hogy mivel még 35 alatt vagyok, elég az ultrahang... Egyébként én is majdnem megszívtam, mert itt Csabán akartam időpontot kérni kb egy hónappal a műtétem előtt, és csak valamikor novemberre tudtak volna adni, engem meg okt.28-án műtöttek (volna, ha nem hozza előrébb). Ha mammo kellett volna, arra meg csak idén januárra kaptam volna... Végül Gyulán sikerült kapnom egy időpontot, így ott csinálták meg. Sajna maszekon nem tudok senkit.
Lehet maradok a nőgyógynál,de Jósvay át szokta nézni a papírokat ez tuti és hát a bélyegzőn rajta lesz ,hogy nőgyógy csinálta.
Szerintem tök mindegy, ki fogja csinálni... Az én leletemet a Szent Imrében meg se nézték.
altattak már 7 éve, akkor nem volt semmi gáz!!!
én is messze lakom budapesttől, , de talán megéri a sok utazás, csak merjek már belevágni! :)
Az nekem túl messze van .Így is még négyszer megyünk ez ügyben ,meg lesz máskor más dolgunk itt Pesten ,már rosszul vagyok a sok utazástól.A közelben kell megoldást találnom.A nőgyógyom meg a diagnosztikára van specializálódva ,de nem akartam vitatkozni Jósvayval.
Nem volt vészes, ez legyen a legnagyobb bajunk. :)
Én nekem minimális hányinger jelentkezett és mikor szóltam azonnal adtak valamit ,amitől aztán nem lett semmi bajom.Nemtudom nélküle meddig fajult volna.A szobatársam meg úgy járt ,hogy előre szólt hogy hányós .Szépen egy szondával tolták ki a műtőből ,és persze ő nem tudta ezt ,csak érezte ,hogy van ott valami és ettől kezdett öklendzni ,gondolhatod frissen műtötten milyen lehetett ,pedig ettől akarták megkímélni.Azért cicinél lehet nem annyira rossz még ha véletlenül hánynál is.A hasnál még a nevetés is kín ,na meg a köhögés .
,
hát ez nem túl biztató:((
Nem hinném, mert én pl csomót hánytam ébredés után.
Dragon! A szt, Imrében is csinálnak ilyen vizsgálatot pénzért. érdeklődd meg
Szilvi!CSabán te ,hogy intézted ezt ,vagy netalán tudsz ajánlani valami maszekot,nálatok!
De ugye a hányás ellen van valami tuti szerük? Én szinte minden altatás után szenvedek ettől:(
Na most kapok hülyét ,mamo kizárva ,mondta a dokim jó az ultrahang is ,a nőgyógyommal akrtam megcsináltatni ,Jósvay azt mondta ne vele csináltassam ,nem értenek úgy hozzá ,mint a röggenesek.Anyu ma elrendzte a házidokinál a beutalóimat ,ultrahangra nem adott ,mert az csak 45 év felett jár ,meg hónapokat kell rá várni.Se baj gondoltam van egy orosházi ultrahangos címem ,felhívom és pont olyat nem csinál .mondom neki akkor kit tud ajánlani ,hát senkit .Na akkor most mit csináljak ?Ja és a házidokim kérdi anyut nevetve ,mi van talán új pasija van a lányának, a nők akkor csinálnak ilyen hülyeségeket.
Gabó: én is rettenetesen féltem, főképp attól, hogy nem ébredek fel, és mi lesz a gyerekeimmel :)Aztán minden simán ment, igaz ébredés után egyszer kidobtam a taccsot, de még az se maradt rossz emlék :)
Ha voltál már altatva és nem volt semmi bajod utánna ,hányásra gondolok ,akkor semmi az egész.Én addig emlékszem hogy beadnak valamit az infúzióba és vége ,ébredés a szobába.Ha eljutsz a műtétig és a Szent Imrébe mész ,az altatós doki rendelője előtt van egy iromány a falon az altatásról azt érdemes elolvasni,remélem még ott van.
Szerintem szinte mindenki attól félt jobban. :) Én legalábbis biztosan.
nagyon rendes vagy, köszi a választ, és mindannyian tényleg!
elég nehéz elhatározás ez! és hát az altatás?! lehet attól még jobban félnék, mint a műtéttől!
További ajánlott fórumok: