Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Sikerült!!!:)
Vagy április vagy augusztus lesz a műtét-én döntöm el a munkám miatt. Dr. K nagyon rendes volt, tényleg nagyon kedves, aranyos doki. Ja és ami nem mindegy: tb-s lesz.
Annának üzenem, hogy kitartás. Én évek óta gondolkodtam rajta, és most belevágok. Mindig csak játszottam a gondolattal, de abban biztos voltam, hogy egyszer meg fogom csináltatni. 27 éves vagyok, még nekem sincs gyerekem. De én úgy érzem (annyira nehéz a teher), hogy ennyire lehetek önző. 6-7 éve élek komplexusokkal, és most már nem kell. Fele akkorák lesznek :) Ez nekem jó, a páromnak, akivel 7 éve együtt vagyunk és 4 éve együtt élünk, már nem annyira, de elfogadja, mert tudja, hogy csak így leszek teljesen boldog.:)
A végső döntés a tied. Amíg ebben nincs benne valaki, addig el sem tudja képzelni, mekkora teher. Mindenképp neked kell dönteni. És neki is ebben kellene támogatnia, hogy kizárólag te döntesz!
Sziasztok!
6 hete volt a műtétem, s ma kötözésen (bimbóelhalásom volt a bal mellemen) a jobb mellemen hatalmas vörös folt jelentkezett. AZ ügyeletes doki vette észre, kérdezte, nem vagyok-e lázas, s jegeljem. Valakinek volt ilyen? Van tippetek, mitől lehet?
Köszi!
Anna!
Szerintem valamennyire mindenki pánikol. Én nem gondoltam rá, mert eldöntöttem, hogy KELL a műtét. (Ha megnézed a képem, tudod, miért.)
Szülés után nem feltétlenül kell meghízni, ha odafigyelsz a szénhidrátmennyiségre. Én +2 kgmal mentem be szülni.A hatalmas melleim ellenére is tudtam szoptatni, de benne volt a pakliban, hogy nem. Kistestvért is szeretnénk, de a fiam lombik, nem tudom, lesz-e másik, de már nem akartam várni a műtéttel.
Szóval: Mindenki maga ismeri a részleteket, és ebben csak te dönthetsz. Senki más. És szerintem már döntöttél, csak megerősítést vársz.
Én bármelyik nap azonnal újra vállalnám. A hegek pedig lehetnek alig észrevehetőek.
Mindezek ellenére, ha nem érzed azt, hogy MOST KELL, szerintem várj pár hetet, gondold át újra. Szorítok!
Anna: az hogy bepánikoltál, teljesen normális.
A szülés kérdésére neked kell megtalálnod a helyes választ. Ha már látnád, hogy mondjuk két éven belül szülsz, én azt mondanám, várjál. De mivel még nincs tervben a baba, lehet az akár hat-hét év is. Kérdés, hogy Te hogy érzed, tudnál-e még akár olyan sokáig is várni. Az biztos, hogy a terhesség, szoptatás változtatni fog ismét a mellek alakján, állagán.
Mindenkinek köszönöm az támogatást. Segítsetek, nehéz eset vagyok:
Eddig nagyon biztos voltam mindenben. De most teljesen bepánikoltam, ez normális?
A rizikó is nagy, de most ennél is fontosabb az a kérdés, hogy nem kéne kitartanom és szülés utánra halasztani? Még nincs tervben a baba, de idén 30 leszek. Hízás, szoptatás, fogyás... És kezdődik minden elölről, logó mellek, komplexusok. Így is megéri, addig is lesz egy pár jó évem?
Ráadásul begyulladt a fogínyem is.
A kérdőjelet lehagytam az előbb:))
Tehát:
branül lesz?
mármint a szúrás, vagy csak egy sima injekció semmi szerelék:)
Az branül lesz ( nem tudom jól írtam-e)
Ja és ha igaz én március végén megyek