Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Hát ez nagyon bosszantó.Lehet hogy egy kis jóindulattal meg lehetett volna oldani.
Akkor neked nincs szerencséd a Szent Imrével.
Biztos ő végezné, hisz ébren lennék, látnám. :) Épp ez a baj, eléggé rosszul viselem az ilyesmit a bölcsességfog műtétem óta. Bevallom, félek, annyira nem zavar, hogy megint szétkaszaboltassam magam.
A jobb bimbó alatt van egy csúnyán gyógyult kis rész, azt vágná ki, gondolom.
Hát ahogy látom az én 40 meg 52 dkg-om nem is olyan sok másokéhoz képest,mégis úgy látom hogy akinek tényleg sokat vesznek ki annak mintha kisebbre csinálnák mint annak akinek kevesebbet.
Nem mondom én hogy rossz,dehogy sőt örülök hogy egyáltalán Tb-re elvállalta.Csak a tapasztalataimat írom le.Azt azért bánom hogy műtet előtt nem fényképeztem le mert most lenne aminn szörnyűlködhetnék.Ott lefényképeztek,de azt mégse kérhetem el hogy legyen egy emlékem arról amit annyira utáltam.Örülök persze nagyon.
Ha akar csinálni korrekciót,akkor ő is látja hogy nem olyan lett mint kellett volna,és azt már biztos hogy ő maga végezné el és csak szebb lenne mint most.Gondold meg.Hiszen az ő területe ha jól tudom a helyreállító plasztikai sebészet.
J.munkái közül én csak egyet láttam,a smileét,ami valóban szép.Ő mintha magasabbra helyezné a mellbimbót,úgy pont a közepére,K pedig egy kicsit mintha lejjebb tenné.
A vizszintes vágás nekem úgy van,hogy bal oldalon nem a mell formáját követi teljesen.Gondolkoztam először rajta hogy mi az oka ennek,de nem mertem megkérdezni.Nem tudom.A függőleges nekem is szétnyílt rendesen 2 helyen,de sokat lámpáztam és szépen begyógyult nem szükséges korrekció.
A mellbimbó viszont bal oldalon egy része bele olvad a bőrbe,tehát nincs meg az a szabályos varrásvonal.
Majd holnap megpróbálom teszek fel képet ha sikerül.
szeintem sok függ hogy mennyivel lesz kisebb, mert nekem 290, és 175 grammot vettek ki, szóval nem sokat.
Nem lehet az olyan rossz:) a lényeg hogy jobb mint volt! én legalábbis úgy álltam hozzá, hogy csak ennél szebb legyen (eredeti állapottól).
hát köszi lányok! irulok-pirulok:))
én is a melltartóra raktam a jégzselét.
Sziasztok.Hát nagyon szépek lettetek,az enyém nincs ilyen szép,majd lehet felteszem hogy megmutassam miről beszéltem virgíliussal. Szilvi a három hónapos képed nagyon tetszik,
fogytál is vagy csak úgy látszik?
Anita a tiéd is nagyon szép lett,azt hiszem a te
orvosodat fogom ajánlani az egyik ismerősömnek,
mivel ő is gondolkozik rajta hogy megcsináltassa
és nekünk Győr csak 30 KM.
Pippi biztos neked is szép lesz a végeredmény.
Lányok ma reggelre egy helyen nedvedzeni kezdett a seb,átütött a kötésen nem vészes,de zavar,ha jegelem akkor pecsétes lesz a pólóm.
Ez normális?
Anita1215, Pipi9999 nagyon szépek!!:)
pipi lejjebb fognak menni sokkal csak idő kell nekik:) kitartás!:) a nehezén már túl vagy!