Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Régen írtam ide,de azért olvasgatok néha.Grat. az új "kisciciseknek"!
Aki nem ismer,nekem volt itt eddig azt hiszem a legnagyobb méretcsökkenésem,jobb:1700g,bal 1600g.Az összesen ugye több,mint három kiló.
Mindkét bimbó megmaradt,pedig 23 cm volt az emelés.Teljesen más így élni!!!!Mindenkit bíztatok.
Bár az én személyes véleményem az,hogy aki babót szeretne,bírjon még egy kicsit várni,de senkinek nem látok bele az életébe,ha nem vár ,akkor csináltassa.
::anna::
Olvastam a párod véleményét.Az jutott arról eszembe,hogy akkor ő a sminket is ellenzi,hiszen attól is szebbek leszünk,mint amilyennek teremtődtünk.Vagy a fogszabályozás,fogpótlás esete:ha kiesik a fog,fogadjuk el,mert......Vagy Neki hol a határ?A vér?Vagyis,ha már vérnek kell folyni,akkor nem jöhet a változás?
Pusz minden gyógyulónak!
Hát nem semmi én azt hiszem simán el bújhatok a
volt méreteimmel.
De Te meg igen büszkén peckesen járkálhatsz nyáron a strandon,mekkora változás Huuh...nem térek magamhoz.
Ica!
Ezek szerint neked is ilyen nagymértékű csökkentés volt? Már csak a hasamat kellene lecsökkenteni, mert nagyon nagy lett...
Igen, olyasmi lehet. Arra gondoltam, hogy biztos valami belső varrat akar kijönni. A doki is rögtön rávágta, mikor mondtam, hogy látni akarja. Akkor ezért tettek oda is gézlapot!
Mindegy, holnap kiderül.
Kend! Köszi! Nemsokára te is képeket mutogatsz büszkén...
Nagyon klassz lett az eredmény, gratulálok hozzá!
Biztos sokkal jobban érzed magad.
Berszipad,először is gratulátok,el tudom képzelni hogy mennyivel jobban érzed magad most a műtét után.
Nekem volt olyan bepirosodás,mint amiről írsz.Kb műtét után 3 héttel.A bal mellen az alsó felén teljesen bepirosodott.Akkor vettem észre mikor fürödni mentem.Fürdés után egyszer csak kilyukadt a T-vágásnál,és először vér utána véres váladék kezdett el ürülni belőle.Ez úgy 2 hétig tartott.
Szerintem az volt a jó hogy kilyukadt,mert így ki tudott jönni a váladék.Nem tudom hogy te amiről írsz,ez lehet-e vagy sem.
Az biztos, hogy az fogínyem begyulladt, mert látom és vérzik is fogmosásnál. Lehet, hogy a torkom ettől függetlenül fáj, de úgy tudom az ilyen gyulladások kihathatnak az egész szájüregre. A náthán egyébként már túl vagyok 2 hete, de lehet, hogy megint összeszedtem valamit és ettől durrant be az ínyem is. Nem tudom melyik a jobb.
A torokkaparásra rá is kérdezett az altatóorvos, de akkor még nem éreztem semmit. Ebből, és abból sejtem, hogy gond lehet, mert egy csövet dugnak majd le a torkomon.
Vívom a kis csatáimat... A párom elfogadta a döntésemet, de a kapcsolatunk kimenetele kétséges.
A szülés-kérdés egy ördögi kör... Meglátásom szerint (ha úgy alakul) nehezen fogok újra párt találni ennyire frusztráltan, így teljsen bizonytalan mikor jöhet a baba. Lehet, hogy 2 év, de lehet 6 is.
Holnap még a fogorvos is keresztbe tehet egy időre a gyulladt ínyem miatt. Nem vészes, kezelem, de valószínűleg a torkom is ettől kapirgál. Jól tudom, hogy akkor nem műtenek meg, ha fáj a torkom?
Pipi, Szilvi!
Most néztem.. Nagyon szépek lettek a cicik!!! Gratulálok!
Virgilius:
A függőleges vágás mellett, kb a cicim 2/3-a. Tényleg olyan, ahogy.. írja, mint a tejtől a gyulladás. Arra emlékszem. De most nem fáj. Előtte fájt. Lázas nem vagyok. A kötözés előtt láttam, mintha ott lett volna, de most már erőteljesebb. Beszéltem a dokival, holnap megnézi.
Szilvi:
Köszi! Bár oldalt nem szeretem, ahogy kiáll. De az előzőhöz képest tökéletes! Én nagyon szeretem. Egyébként a Szent Istvánban műtött Dr Falus.
Dragont!
Ne gondolkodj bimbó elhaláson! Nekem 23cmrel került feljebb, és így is csak az egyik halt el. A megoldás pedig mindig a helyzettől függ. Nekem a karomból vesznek ki bőrt, azzal pótolják. De fő a pozitív gondolkodás!!!
Pipi!
Azóta valószínűleg túl vagy a varratszedésen… Én is csak azt tudom mondani, hogy nem is gondoltam, milyen jó érzés nélküle!
olyan jó hallani a sok pozitív történetet, tényleg arra sarkallja az embert, hogy gyerünk vágj bele!!!
mindenkinek gratulálok!
Gratula!!
Engem 1 hete műtött Dr.K.-és nagyon kedves volt,jó humorú,aranyos doki.
Nekem is Tb-re ment.
Ma megyek kontrollra,be is vagyok rezelve egy kicsit,hogy mennyire fog fájni ha leszedi a ragasztókat ,és kivesz egy-két varratot.
Anna-neked meg sok kitartás,a csatát mindenkinek meg kell vívnia,magával és a párjával is.
Nekem anyu volt a legnagyobb pártfogóm,mert Ő is ugyanekkora méretekkel rendelkezik mint Én a műtét elött,számunkra nem is volt kérdés a műtét.
A férjem nem ellenezte,tudja hogy engem nagyon zavart és elfogatta,hogy szükségem van a változásra (pedig Ő nagyon szeretett úgy is.)
Ha szeret akkot segíteni is fog,hiába ágál elene most.Ezt igazán csak az érti aki hasonló ciőben jár,nehéz lehet egy idegennek megérteni hogy neked miért olyan fontos ez.
Biztos megoldódik a helyzet,csak kitartás!!