Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Na raktam fel párat,sajna pont fordított sorrendben van, szóval az utolsó az első :)
Azt nagyon megköszönöm ,ha teszel fel képet.A kép feltöltésnél van egy fülecske ha lenyitod ott kiválaszthatsz egy olyat ,hogy mellplasztika és akkor nem teszed teljesen közszemlére a cicidet ,mert ha ezt nem teszed ,megy a képed a közösbe amit mindenki lát.
Na közben megnéztem, a profilba. majd varázsolok fel párat :)
Smilee-é tényleg szép :) Hová teszitek itt fel a képeket? a profilba? ha valaki megmondja, én is megmutatom neked :)
Köszi!
A feltett képek közül nekem a te cicid tetszik a legjobban ,hasonlóban reménykedem én is ,még ha van korban köztünk jócskán különbség akkor is.Én nem látok képen semmilyen különbséget a két cicid között ,szép egyformának tűnnek.
Szerintem is jó ,ha az ember párja ott tud lenni vele ilyenkor ,bár én sokat nem érzékeltem belőle ,mert én nagyon sokáig kábult voltam ,egész este felé ébredtem fel igazán ,addig beszéd közben is képes voltam visszaaludni.
Lányok ,a konzultációért kell fizetni ,így hogy fizetős lesz a műtétem?
Mi is kocsival mentünk, nekünk olyan 6-7 ezerből jött ki az út. Persze ez csak az üzemanyag, ha valahol vettünk ezt azt, akkor több volt. Velem is mindig jött a férjem, nem szeretek Pesten vezetni, bár a végére már odataláltam volna. mikor engem műtöttek, a férjem nem jött haza, hiszen másnap jöhetett volna vissza. Minden le volt szervezve, ismerősöknél aludt volna, erre öt nappal hamarabb hívott Kelemen, hogy a tervezett időben nem tud megműteni, de másnap igen. Mármint a hívásához képest másnap.Képzelheted, derült égből villámcsapás, leszervezni a gyerekek elhelyezését, hajnal fél3-kor indultunk, hogy fél7-re tutira fent legyünk, szállása nem volt a férjemnek, szóval kész káosz volt. Végül fizetős szobába mentem, 10 ezer volt egy éjszaka, de ott aludhatott a férjem, meg a legkisebb gyerkőcöm is (ő nem maradt meg még akkor sehol, senkivel, muszáj volt vinnem.) Nagyon szuper volt, hogy ott volt a férjem, segített mindenben, meg eleve az a tudat, hogy velem van, szóval szuper volt :)
A férjem miért ellenzi igazán nem tudom ,a hasamat se akarta ,akkor nem is beszéltünk 1 hétig ,mire azt mondta jó,de aztán teljesen mellettem állt ,fent maradt velem Pesten ,végig strázsálta a műtétet ,az ébredésem ,egész késő este indult haza .Mindig a pénzel jön ,de én azt mondom ez baromság ,mert a poci tb-és volt ,a mell műtét meg szerintem teljesen reális ár itt.Persze a távolság miatt kissé megdrágul a dolog ,mert 10000 -be benne van minden egyes út és hát párszor el kell menni.Kocsival megyünk,és sajnos itt is szükségem van a férjemre ,mert nem mernék egyedül neki vágni Pestnek,mégha nem is túl bonyolult a kórházhoz jutni.Nem vagyok túl nagy vezető a környező városokig elmegyek és ennyi.
Mindenkinek köszönöm a bátorító szavakat! Órák óta a fórumot olvasom és egyre felkészültebbnek érzem magam :) De azért izgulok is, pedig még 2 hét.
Eddig még senki nem mondta hogy megbánta volna a műtétet,és hát valójában az eredeti mell sem egyforma sohasem.Szerintem is a legjobb helyet választottad,mert mivel rengeteg ilyen műtétet végeznek itt,ezért nagyobb rutinnal rendelkeznek mint akármelyik magánklinika.Nekem is sokkal jobb most mint előtte volt,és az sem mindegy hogy itt nagyon kedves mindenki.Sok sikert hozzá.
Anna, nyugi! Sosem biztos, hogy pl r. lesz a dokid párja! És smilee-nek tényleg nagyon szép, a műtétem előtt az övé volt az egyik, amire azt mondtam, hogy ezt én is elfogadnám :) Minden rendben lesz :)
Hű, tényleg beszéltük, bocsi :) Kocsival mész vagy vonattal? A férjed miért ellenzi?
Én legszívesebben megöleltem volna másnap reggel a dokit, amikor felébredtem és nem fulladoztam háton fekve. Feszült a seb, de nem érdekelt, már akkor tudtam, hogy bármilyen is lesz, megérte.
Hát nézd, vagy tökéletes lesz, vagy nem. :) Nagyon nem szokták elrontani, a mostaninál biztos jobb lesz. Persze nyilván mindenki tökéleteset szeretne, dehát nekem pl így sikerült. Azért nem olyan vészes. :)
Aznap a berajzolásnál jelezd igényedet. :) Ott árulják a kötözőben.
Már nem lesz több konzultáció, csak a műtét napján találkozom a dokival, de most jut eszembe: legfeljebb majd megkérdezem telefon rendelési idő alatt.
Fogalmam sincs, és Triumph sportmelltartót vettem, sikerült féláron, így annyi volt, mint a kórházi. Szerintem kérdezt meg az orvost, ha még mész konzultációra.
Köszi a biztatást!! Én is abban reménykedem, hogy ennél csak szebb és jobb lehet az élet :)
És arra gondoltam, hogy a műtét után hordandó melltartóból jó lesz a kórházi is. Ezt hol kell megvenni? Előtte valami boltban a kórház területén vagy aznap osztályon jelezzem az igényem?
Nyugi, anna, sokunknak nagyon szép lett, de aki nincs teljesen megelégedve, szerintem azoknak is sokkal könnyebb lett az élete, és végülis ez a lényeg.
Bízzál benne hogy neked szép lesz,a Smileet is Jósvay -Regőczi műtötte,és neki is szép lett.
Felemás mellek? Szép kilátások... Eddig is frusztrált voltam és ezután is az legyek, úgy, hogy még fizetek is érte? :( Hát... Pedig már csak az aneszteziológus van hátra.
Hát nagyon nem ügyesedett meg.Engem fél éve műtöttek, és pontosan ugyanaz volt a helyzet mint nálad.A bal mellemnek 10 hét kellett,a jobbnak 3 hét a gyógyuláshoz.Gondolom te is úgy vagy hogy mikor látod magad a tükörben akkor megfordul a fejedben,hogy de jó lenne ha a bal is olyan szép lenne mint a jobb.
Hát 2 év óta csak ügyesedett,poci munkáját láttam kettőt is ,az szép volt.De még most is rezidensként dolgozik ,úgy tudom.
Én Nagyszénáson,azt hiszem már beszéltük nem messze egymástól ,mert te csabai vagy ,ha jól emlékszem.Most nagyon parázok az időjárás miatt ,hétfőn mennék konzira és a lehető legszarabb időjárást ígérgetik.Na nehogy már simán menjen minden ,ráadásul a férjemnek nem nagyon tetszik ,hogy meg szeretném csináltatni a cicimet,és ma már eregette a karmait ez miatt .Így nagyon szeretnék túl lenni már rajta.
úúh hát sajnálom! nekem a gyógyulásával nem volt gond, csak éppen tök más az alakja oldalról:) de én nem panaszkodom! téged pedig megértelek! én is fizettem érte...
hát vagy ha más nem akkor megmondhatnák hogy rezidens fogja csinálni a másik cicit, a dokink felügyeletével, beleegyezünk e? mert ez azért nem kis döntés.
Uhh. Hát az valóban nem mindegy...
Más lett volna, ha megmondják előre, hogy bocsi, most kísérleti nyúl leszel, 260 ezerért. Azért nem mindegy.
Na igen, gyakorlat teszi a mestert, csak éppen az bosszantó, ha rajtunk gyakorolnak. Nyilván kell gyakorolniuk, K, G meg J is gyakorolt valakin, de ez nyilván nem vigasztalja azt, akinek nem lett tökéletes az eredmény :(
További ajánlott fórumok: