Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Úgy értve, hogy altatás nélkül is műtenek! Állítólag nem olyan vészes, hát nem is tudom. :X Az altatás plusz 40 ezer volt, ha jól emlékszem.
Brigi: ki mondja, hogy a hasazás mindenre jó? Hát, én el nem tudom képzelni, hogy az én hasamon a kinyúlt bőrt bármilyen erősítés eltüntetné... Mondjuk nem vészes, lehet engem is elküldene a fenébe :) Na majd ha megyek a hat hónapos cicikontrollra, megkérdem, mit kezdene a hasammal :))))
Krisztine: szerintem se túl nagy az esélyed a tb-re. b kosaras ciciből nem nagyon van mit kivenni... De egy felvarrás lehet megoldaná a problémádat.
altatás nélkül? az ár egyébként nagyon biztató. megkérdeztem privátban egy kedves itt fórumozó csajszit a kisebbítésről, de aztán gondolkodtam, hogy lehet nekem elég lenne csak a felvarrás!
Szia, én a két évvel ezelőtti árakat tudom. Akkor állami kórházban a sima felvarrás altatás nélkül 180 ezer volt, magánban pedig 400 körül indult.
sziasztok! abban tudnátok nekem segíteni, hogy csak felvarrás, tehát kisebbíteni nem kellene mennyibe kerülhet? van valakinek ilyen tapasztalata?
Mármint K? Engem is kiküldött cici-ügyben nézelődni, aztán mégiscsak megcsinálta.
Próbáld meg kérd ki az orvos tanácsát mit gondol,lehet sikered lesz.
Én a hasammal próbálkozom 6éve és mindig kiküld a
váróba nézem meg kik várnak hasplasztikára.
Nem csinálja meg azt mondja a hasazás mindenre jó.
Abszolút megértelek egyébként, csak mindenképp tudni kell, hogy mivel jár az egész, oda-vissza. Nem akarlak rábeszélni sem le, mert te viszed a bőröd a vásárra. :)
Zavar,sajna nagyon:(
Párom azt mondja semmi baj nincs a melleimmel...de merne mást mondani?:))
Lehet velem van a baj hogy ennyire zavar.
Mindenesetre köszönöm a válaszod.
És nagyon zavar? Mert a méret alapján ez nem borzasztóan nagy, és nem is lóg. :) Gondolj arra is, hogy a műtét után mindenképp marad csomó heg, nem is kicsik. Még ha szépen gyógyul, akkor is.
Nem mondhatnám hogy lóg.Csak jóval nagyobb mint azelött volt:(
Aha, én is. Akkor nem sok jóval kecsegtetlek TB terén. :( Fizetősen a Szent Imrében 260 volt két éve.
úsztam,lehet azért.
Szerintem széles a hátam.
Viszont akkor inkább lóg a cicid, nem tömör, igaz? Különben sokkal nagyobb betű lenne a szám után. TB-re úgy kb E-F-től fölfele reális számítani szerintem. Az enyém D volt, de lógós fajta.
Akkor te is nagyon széles hátú kell legyél.
Biztos jól mérted a mell alatti körfogatot? Nekem is csak azért van 90 körül, mert nagyon széles a hátam, egy ilyen súlyú nőnek nem szokott ilyen széles lenni. Én is 165 cm és 65 kg vagyok kb most.
A táblázat szerint 90A.
Na akkor fogyok még,hátha..
Nem, pont a határon voltam, és nem.
90B.És mekkorát szeretnél 90A-t.Nekem 85D-ből csinált 85B-t.A mellkas körfogatodból nem tud elvenni.
Nem a melled súlyát nézik,hanem hogy alapvetően hány kiló vagy.
Minél vékonyabb vagy annál valószínűbb a Tb.támogatás.
Megnézem mi a helyes méretem.
90B szoktam venni,165cm vagyok és most 65 kg.
Mekkora melltartót hordasz? Illetve másképp kérdem, mi a helyes méreted? A triumph oldalán van egy kalkulátor, ott meg tudod nézni. Tapasztalat, hogy mi nagymellűek általában nem a helyes méretet hordjuk :)
krisztine: arra gondolsz, hogy egy normális méretű női mell milyen súlyú lehet? Ez is függ a testalkattól, mint ahogy az is, hogy mennyit kell kivenni a tb--hez. Szerintem nekem normális méretű lett a mellem, illeszkedik a 177 centimhez meg a 80 kilómhoz. Nagyjából kiszámoltam, hogy most olyan 50-60 deka között lehet egy mellem súlya. De nyilván ez egy 160 centis 60 kilós nőnek már nem normális méret :)
Nekem az a problémám hogy jóval nagyobb lett a mellem mint volt.(terhesség) Nem húzódott vissza,és ez nagyon zavar.
Nem tudok egy normális melltartót venni,igaz nem tudom hány deka lehet a mellem de van amikor fáj a hátam.Arról nem is szólva hogy nagyon zavar:(
Ezért kérdeztem kinek jár támogatás.
Rosszul fogalmaztam,de mégis válaszoltál:)
Miért vagy ellenpélda?
További ajánlott fórumok: