Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem a doki azt mondta ,hogy adnak egy kábító injekciót és utána azt kell kibírni ,hogy jó pár szurit kapsz a cicidbe és adják a bimbó körül is ahol nagyon érzékeny a mell.Na meg el kell tudni viselni ,hogy mindenről tudni fogsz ezt nem mindenki bírja.Akinek ez nem gond nyugodtan választhatja ezt a módszert.
Többen is kibírták, és nem volt nekik annyira szörnyű! 40 ezer ft nem mindegy.
És mikor lehet felkelni a műtét után? Haza jövetel másnap délelőtt ha jól emlékszem, ugye?
éppen erre lennék kiváncsi, hogy helyi érzéstelenítésben mennyire lehet kibírni egy ekkora volumenű műtétet! én nagyon parázok az altatástól, és ha nem vészes amúgy, inkább belevágnék!
Nekem ez volt az első altatásom mindent helyi érzéstelenítésben csináltam végig.(császár,mandula,köldöksérv)
Nekem is alaposan át nézték a papírjaim,mert így is elég nehezen tértem magamhoz az altatás után.
A vérem nem a legjobb.
Azóta is szedem a Ferroglobint amitől javulhat a vérem minősége.
Nekem Jósvay a hasnál ,bekérte Zita nővértől a papírjaimat ,na meg nekem az altatós visszadta mindet,hogy menjek vissza vele a plasztikára.Meg is nézte őket ,mert a tallonba kért vért lehúza ,amiért poptyázunk is egyet Pestre ,mert a vérem antitestes és így ritka ,nincs a kórháznak ilyen vére .
Na megoldódott ,Orosházán a dolog ,kaptam Február 16 -ra időpontot ultrahangra,igaz beutalóm még nincs ,de mostmár csak ad a házidokim!
Na ennek örülök! Remélem sikerül valamelyik helyen :)
Szilvi ,köszi az ötletet,örök hálám!Én elfogadtam volna a házidokim tájékozatlanságát.Felhívtam Gyulát és abszolult pozitívan álltak a dologhoz.Ezen felbuzdulva felhívtam Orosházát is és most félkettőkor kell visszahívnom őket ,hogy tudnak e adni időpontot ,reménykedem .
De, a hasplasztikát is ellenezte ,jó 1 hétig nem is beszéltünk egymással,mire rájött ezt nem tudja megakadélyozni és rámondta az igent.Utánna viszont teljesen mellettem állt ,mindenben számíthattam rá.Még dolgozni is neki kellett helyettem ,ami most is így lesz ,mert családi vállalkozásban dolgozunk.
Szorítok Neked, ahogy itt mindenki más is. Ha bármi kérdésed van én is szívesen segítek és bátorság, minden rendben lesz.
anna: örülök, hogy végig csinálod. Nekem is azt mondta a férjem, hogy neki így is nagyon megfelelnek, de ha eldöntöttem, és belevágok, akkor mellettem van. Egyébként én is végigcsináltam volna akkor is, ha ellenzi. Így meg főleg, hogy tb-s volt. Eleget szenvedtem már a melleimtől, senki le nem tudott volna beszélni :)
Dragont: ultrahangra mentem Gyulára. Egyébként szerintem ha nem jön össze sehol, hogy megcsináltasd, csinálja meg a nőgyógyászod. Ha szokott melleket vizsgálni, tuti hogy ért hozzá, ahogy írod is, képezte magát. És ahogy Smilee is írta, mikor mész az anesztes dokihoz, akkor nem találkozol J.-vel, a papírjaid meg ott maradnak az altatóorvosnál, utána nem hinném, hogy azok még Jósvay kezébe kerülnek. Szerintem az enyéimet se látta Kelemen, neki elég volt annyi, hogy az anesztes rábólintott a műtétre, így biztos minden okés a leletekkel :)
szeretném, ha az én történetem is így végződne végül.
az én férjemre gondoltam! :) de ő egyébként is elég anyagias!
és én is így gondolkozok mint te, mégha a férjem nem is akarja megérteni!
de a hasplasztikát nem ellenezte? akkor ezt most miért is?
De gondol rá, csak szerinte nem ez a megoldás, hanem az, hogy elfogadom magam.
A pénz miatt az én vagy a Te párod?
Mi még nem élünk együtt, így a kassza sem közös. De a háttérben biztos benne van ez is, mert én egyébként hónapról hónapra élek. És kicsit bennem is motoszkál a gondolat, hogy ennek a pénznek máshol is lenne helye, de ezzel együtt tudom, hogyha jobb lesz nekem a bőrömben, minden más is jobb lesz tőle.
hahó!
szia anna! arra nem gondol a párod, hogy ha te jobban érzed majd magad, akkor neki is sokkal jobb lesz?
az én féjem úgy viszonyul a kérdéshez, hogy amikor beszélek neki erről, úgy tesz, mintha nem hallaná...érdekes...
szerintem egyébként ő inkább a pénz miatt nem akarja!
Köszi az őszinteséget... Én is így gondolom, ezért ez az egész dolog számtalan kérdést felvet bennem a kapcsolatunkat illetően.
De, jó híreim is vannak: most jövök az altatóorvostól. Minden OK. Egy hét múlva műtét.
Végigcsinálom. És mivel a családomra sem számíthatok, egyedül.
Nincs katéter,csak ágytál erre fel kell készülni.
Nekem igen nehezen ment mások előtt takaró alatt.
nekem sem akarta a párom a műtétet, azért mert nagyon féltett...de csak ezért állítólag. azt mondta a hegek nem zavarnák. megvolt a műtét, aztán minden rendben volt köztünk, kivéve azt hogy 5 hónapig nem voltunk együtt...próbáltam beszélni vele erről, de ő teljesen elzárkózott, azt mondta fél hogy valami bajuk lesz a ciciknek...szóval fél évig nem is látta őket, míg végül megtört a jég, és azóta minden oké:)
nekem is azt mondta jósvay hogy elég az ultrahang, de ha erősködnek mehetek mammora is. azt mondták a kórházban hogy fiatal vagyok, így csak uh-t csinálna. nekem j. nem is látta a vizsgálati eredményeimet, csak az altatódoki.
varratlazításnál adtam oda, mielőtt kimentem. igen Jósvaynál mindig ott van az aszisztens... én is úgy adtam oda hogy bent volt.
Nagyon sajnálom, hogy ez a helyzet köztetek, és most őszinte leszek. (habár nem kérted és semmi közöm hozzá, csak a véleményem írom le) Egy egymást szerető és elfogadó pár esetében nem tudom azt elképzelni, hogy bármiben is gátolja a másikat, ne segítsen neki megoldania a problémáját. Ha másképpen is gondolkozik, nem teheti meg azt, hogy nem támogat. Főleg, ha Neked ennyire fontos. Az én férjem is rettentően aggódott, de ahogy én eldöntöttem , teljes mellszélességgel mellém állt. Azóta pedig többször is megjegyezte, örül neki, hogy egy percig nem bántam meg és mennyivel jobban érzem magam a bőrömben. Mert ettől neki is jobb, ha boldogabb asszonyt lát. Ha esetleg a hegek miatt aggódik a párod, az megint érthetetlen. Jobb esetben alig-alig látszik valami , és ami a legfontosabb, nehogy már az számítson egy kapcsolatban, hogy van rajtam 4 darab heg. Ennél ezerszer fontosabb dolgok vannak.
Bocsi, ha hosszú voltam.
Szia Anna!
Ilyen problémám nekem is van a férjemmel.Nekem az a véleményem ,hogy a férfiak egyszerűen nem dönthetik el helyettünk , nekünk hogy jó .Ez a mi testünk nekünk kell tudni és eldönteni mit szándékozunk tenni érte ha olyan problémával küszködünk amin már tudnak segíteni.A vele járó rizikót is neked kell vállalni nem neki.Ha szeret ezt el kell neki fogadnia ,mégha meg nem is érti.Lehet holnap neki lesz egy számodra érthetetlen döntése ,és azt persze nekünk nőknek akadály nélkül el kell fogadnunk,hát tegyék ők is.
Nekem is csak ultrahang kellene ,egyenlőre ezzel nem boldogulok.Nevetséges ez az egész ,nem egy olyan nagy valami az az ultrahang ,hogy ilyen nehéz legyen eljutni.Gyulán te ultrahangra ,vagy mamora mentél.Jósvayt meg azért nem értem mert próbáltam neki mondani ,hogy a nőgyógyom diagnosztikusan a környéken a legjobb ,mert képezte is magát ez irányba ,meg komoly összeget szánt rá ,hogy otthon legyen neki ilyen gépezete.Nem néz vele mást csak melleket meg a hasi női szerveket ,akkor csak ért hozzá!
Megérti és tudja is, hogyha nem lennének komplexusaim egy új világ nyílna meg előttem és így előtte is. De meggyőződése, hogy a boldogságom kulcsa nem az hogy átszabatom magam, hanem az, hogy elfogadom magamat így. Gondoltam, hogy nehéz vele megértetni, hogy nekem máshogy nem megy... De ez már nem nehéz, hanem kilátástalan.
Anna: mi keresztények vagyunk, de én nem tudtam elfogadni, hogy az a természetes, hogy hatalmas, köldökig lógó melleket hordjak 34 évesen. Sőt, tulajdonképpen 22 éves korom óta. Nem azért csináltattam meg, mert bomba nő akartam lenni, nem azért, mert mutogatni akarom mindenkinek, nem azért, hogy újabbnál újabb pasikat fogjak, hanem azért, mert a testi fájdalmakon túl komoly lelki terheket is okozott az, ami a nagy mellekkel jár. Ezt a párodnak is illene megérteni. Nem hinném, hogy egy komplexusokkal küzdő nő mellett jobb neki, mint egy elégedett, bár néhány heggel rendelkező mellett.
Nincs. Legalábbis mikor elaludtam még nem volt, mikor felébredtem már nem volt :)
További ajánlott fórumok: