Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Köszi, KEND! Engem Gyôrben mûtött dr. Gyôrffy Lajos.
Szilvi neked mikor volt a műtéted?
Te is nagyon csini vagy!! Téged ki műtött?
Én nem bánom, hogy kisebb lett, alapból is B kosarasat szerettem volna, de Kelemen ragaszkodott a C-hez, mondván kell az nekem :)))
Kedvet kaptam, én is feltettem a képeket így fél év után.
Nekem nőtt a kosár, ahogy leereszkedett, sőt maga a cici is, és már annyira természetes, hogy hangyányit lóg is, vagyis körte.
Pipi: gratulálok :) mi nagyon egyformák lehettünk, nekem 980 és 750 gramm jött ki :) Csak épp nekem a bal volt nagyobb :)
A keménység majd oldódik, és lejjebb is fog menni. Nekem műtét után azt mondta Görcsi, hogy olyan feszes lett, hogy nyáron lyukat üt a homokba :))) Na azért ez nem így van, már nem olyan kemény, olyan igazi cici tapintású :)És a D kosár is lesz még kisebb szerintem, nekem erős C-t csinált, és most B-s.
Állati jól néznek ki! :-)
Felraktuk a képeket.
Fájdalocsill.nem kell csak a műtét napján kértem, és a hazaúthoz-ezek a jó kis kátyuk nem segítettek:)
Sokat pihenek,a hátomfekvés kicsinál!!
De mindent a cél érdekében!
Láttam a képeket!! GYÖNYÖRŰ LETT!!!
Nagyon boldog leszel velük az biztos:))
Gratula! Pihenj és jegeld , az használ. Ilyenkor tényleg a nyakában érzi az ember és kőkemény , de ez hamarosan csökken.
Gratulálok Neked!Gondolom most pihensz ezerrel.
Fájdalomcsillapítót kell szedni vagy elviselhető a fájdalom? Gyógyulj meg hamar!:)
Jobbulást neked ,a képeket várjuk!
Gratula pipppi9999! :-) Jó sokat vettek ki. Nyugi, még ereszkedni fog, kb fél év, mire eléri a végleges formát és esést, utána már teljesen természetes lesz a kinézete.
Helló lányok!
Túl vagyok rajta!!!! Tegnap jöttem haza a kórházból engem Kelemen dr.műtött igazán kedves volt Ő is ,és a nővérek is.A férjem délutánig velem volt,bár inkább csak aludtam.
11.35-kor nyomták be az altatót kb:1mp. alatt aludtam el, és 13-óra után hoztak ki.
Nekem a jo.mellem volt a nagyobb abból 930gr-ot a bo-ból 737gr-ot vettek ki.
Hát nem mondom hogy nem fáj,de az eredmény a lényeg.
Most olyan mintha nem s lenne mellem, és az a kicsi is a nyakamba van,legalábbis úgy érzem.
A férjem szerint nem is rossz.:)
Feszül mint az állat, és olyan kemény hogy ölni is lehetne vele,jegelem is rendületlenül.
Minden nap jobb lesz.
Jövőhét csütörtökön megyek vissza varratritkításra.90F-ből most 90D lett.
Ahogy a képeiteket nézen remélen nekem is ereszkedik kicsit mert tényleg a nyakamban érzem.
Ja és látom a lábam! és a hasam is :((( azon még olgozhatok nyárg:))
Én is teszek fel képeket (jobbanmondva megkérem a férjemet ugyanis nem vgyok egy számítógép guru.)
Hát felénk már minden irányból olyan rosszak az utak ,hogy kerülni szoktunk Orosháza felé,aztán Nagymágocs felé vesszük az irányt ,majd úgy Szentes ,és Kiskunfélegyházánál megyünk a pályára.Nem igaz ,hogy semmi nem tud simán menni ,pont most kell erősködnie a télnek!
Drukkolok, hogy el tudjatok menni. Az a gond, hogy nagyszénástól az M5-ig vagy 70 kilométert főúton kell menni. de reméljük azok is le lesznek takarítva. Hol mentek föl az autópályára?
Itt Pesten éjszaka óta esik a hó, legalább 20cm esett már itt nálunk. De ti az M5 autópályán jöttök, azt meg takarítják.
Pesten a főútvonalak azért rendbe szoktak lenni. Esetleg előtte telefon a nővérnek hogy hívjanak be az elsők között, mert nem a szomszédból jössz?
Nekem is a baloldali nagyobb ,vagyis a baloldali bőrlebenyem ,mert másnak nem tudom hívni ,nagyon kíváncsi vagyok mit tud az enyémből kihozni,mert a mirigyállományból nincs több mint kéne ,az enyém biztos nem lesz szép feszes ,de a mostanitól biztos jobb lesz.
Hát tiszta ideg is vagyok ez miatt.Mert valamiért Jósvaynál későbbre vannak időpontok ,úgy örültem ,hogy most csak 2 hetet kell várni, erre tessék.Nem félnék ennyire ,ha a férjem másképp állna hozzá nem egy bátortalan ember vezetés terén ,már sokszor megjárta a hadak útját 10 év kamionosság alatt,de most könnyen megvétózhatja ,ma már idegelt vele.Egyenlőre hétfőre csak hideget ígérnek ,csak eltakarítják addig a főutakat.Itt nálunk egyenlőre híre hamva sincs az ítélet időjárásnak ,csak borús az idő .
Köszi! Amelyik nagyobb, abból többet vesznek ki, azért megpróbálják a lehető legegyformábbra csinálni, gondolom. Nekem is nagyobb volt a bal, és abból jó 20 dekával több jött ki.
Olyan jó ha raktok fel képet, sokat segít a várakozóknak:)
Köszi Csajok!
Hát Ági hogy tudsz jönni hétfőn?:( VAgy át tudod rakatni másik időpontra a konzit? Drukkolok neked!
E.
Tieid is szépek lettek ,rengeteget formálódtak a 3 hónap alatt.Az meg ,hogy nem egyforma az azért is lehet ,mert eleve nem egyforma és ezzel nem tudnak mit csinálni?Nekem most sem egyforma és a melltartóból az egyik mindig jubban buggyan mint a másik ,útálom!
megnéztem a képeidet, hát tényleg nagyon szépek lettek a tieid is!!:)
köszi! aranyos vagy!:) szilvi te is!:)
A képeken tényleg nem látszik a különbség, de élőben jobban,szemből kevésbé ugyan, inkább oldalról a forma,meg felülről a méretkülönbség, de az is igaz hogy nincs két egyforma mell. Az elején nagyon zavart,de már megbarátkoztam vele:)
Köszi :) Eleinte zavart, hogy a jobb kerekebb picit alul, d már megbarátkoztam vele :)
További ajánlott fórumok: