Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! fórum

Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)

9237. Ursula33
2017. szept. 13. 21:28

Csajok! Nevessetek velem! Ezt facebookon egy ismerősöm tette ki:

<3 EGY CSODÁS NAP MARGÓJÁRA, AVAGY FIATALSÁG BOLONDSÁG <3

Az este összeröffentem a barátnőimmel egy kis "megbeszélésre". Megígértem, hogy pontban éjfélkor otthon leszek.

De a buli túl jól sikerült. Koktél, tánc, még több koktél és az idő elszaladt. Végül hajnali háromra haza is értem, mondanom sem kell..... kottarészegen.

Épp becsuktam magam mögött az ajtót, mikor az a quwa kakukkos óra rákezdte: KAKUKK,...KAKUKK,...KAKUKK. Mivel tudtam hogy felfognak ébredni a zajra, gyorsan én is rázendítettem.....

és kakukkoltam...... még kilencszer.

Megúsztam egy veszekedést, gondoltam és büszkeséggel eltöltve - eme zseniális ötletért - szép nyugodtan lefeküdtem. Az utolsó gondolatom elalvás előtt az volt, hogy mennyire okos és fürge eszű vagyok,... még a kritikus pillanatokban is feltalálom magam.

Másnap reggeli közben megkérdezték, hogy hány órakor érkeztem haza, lazán válaszoltam hogy pontosan éjfélkor, ahogy megígértem. Nem szóltak semmit sőt, még kételkedni sem látszottak.

Na, ezt megúsztam CSODÁS!!! gondoltam Erre egyszer csak...

-Apropó,...ki kéne cserélnünk a kakukkos órát!

-Igen,....és miért? - kérdeztem...

Mire jött a válasz anyámtól:

- Hááát.... az éjjel felébredtem amikor hármat kakukkolt és a fene tudja hogy miért vagy hogyan, de utána azt kiabálta hogy "BASSZA MEG!!"....aztán még négyet kakukkolt és........ miután végighányta a folyosót, másik hármat kakukkolt miközben majd megszakadt a röhögéstől. Utána még egy kakukk, majd botladozás közben rálepett a macskára és összetörte a telefonasztalt a nappaliban. Az utolsó kakukkot már az ágyban adta ki magából, aztán egy fingás kíséretében egyszerűen elaludt. Ennyi.

9236. Ursula33 (válaszként erre: 9234. - Dixi 1)
2017. szept. 13. 20:08
Hajrá sítáborosok!
9235. Dixi 1
2017. szept. 13. 20:04
Csajom edések vagytok nagyon mindenkinek köszönöm aki gondolt rám vagy drukkolt értünk nagy ölelés nektek .És szurkolok mindenkinek. Ha csendbe is vagyok de követlek benneteket
9234. Dixi 1 (válaszként erre: 9231. - Magni1)
2017. szept. 13. 20:02
Ez volt mar a 3.dik és meg van 4 kicsi fagyi babokank.
9233. póknyuszi (válaszként erre: 9229. - Dixi 1)
2017. szept. 13. 17:29
😢
9232. 6a00fac03e (válaszként erre: 9229. - Dixi 1)
2017. szept. 13. 16:22
Dixi nagyon sajnálom gondoltam rád :(
9231. Magni1 (válaszként erre: 9229. - Dixi 1)
2017. szept. 13. 15:08

Nagyon sajnálom. :(

Hogyan tovább?

Hányadik beültetés volt?

9230. Magni1 (válaszként erre: 9227. - Mrea)
2017. szept. 13. 15:07

Magam kértem a vizsgálatot a centrum labnál egy fórumos társ javaslatára.

A lombik központ meg sem említette.

Hivatalosan 2 vetélés után vizsgálják protokoll szerint.

Centrum lab trombózis panel néven fut, 4 gén mutációt néz, ha megvan az eredmény (kb 3 hét), és vmelyik gén vmelyik allélje NEM normál, akkor hematológushoz kell fordulni.tbre csak akkor írják ki.a vizsgálatot, ha volt a családban konkrétan trombózis.

9229. Dixi 1
2017. szept. 13. 14:54
Sziasztok mai labor eredmény 2.alatt van . Sajnos éreztem hogy ott semmi nincsen
9228. mrea (válaszként erre: 9211. - 1e454498dd)
2017. szept. 13. 11:42

Ez de nagyon szép volt!

Köszönöm!

9227. mrea (válaszként erre: 9203. - Magni1)
2017. szept. 13. 11:37

Magni, ezt a leiden heterozigótaságot mivel vizsgálták ki?

Kihez kell fordulni hogy kizárhassam?

9226. 6a00fac03e (válaszként erre: 9223. - Wester)
2017. szept. 13. 10:56

Wester köszi hogy ezt megtaláltad azt hiszem ez nekem is ad erőt.

Jo hogy van ez a kis csoport hàlás vagyok nektek minden szòért :)

2017. szept. 13. 10:27

Sziasztok!

Aki DHEA-t szedett folyamatosan, az ellenőriztette a DHEA szintet és a tesztoszteron szintet? Azt olvastam, hogy a folyamatos szedése megemelheti a tesztoszteront, ami viszont akadályozza a peteérést. Én most csak napi 25mg-ot szedek,(ha nem szedem, fáj a térd izületem) tudom 75 mg a napi adagja. A tesztoszteron szintet mikor érdemes ellenőriztetni?Ciklus naphoz kötött?

9224. póknyuszi (válaszként erre: 9223. - Wester)
2017. szept. 13. 09:31

Szerintem ez azért lehet, mert ilyenkor téli üzemmódba áll a szervezet, megnyugszik kicsit, lazít!

Ancsa: nekem már ez lesz az 5. nap, hogy ezt a görcsökgetést érzem, ezt a mindjárt megjön érzést. Tényleg sok minden lehet, nekem még endóm is van, amit sajnos a túl nagy kockázat miatt nem tudtak kiszedni a többivel együtt. Talán az érzi, hogy idő lenne, ki tudja! Nekem majd vérvételre kell mennem! Páromnak mondtam, hogy hozzon tesztet, de lebeszélt, hogy bírjam ki addig, meg hát az a helyzet, hogy vasárnap még fél amp ovitrelle-t kellet szúrni, ez meg ugye okozhat fals eredményt! Egyébként volt egy tesztem még itthon, de vasárnap a szuri előtt (gondoltam, hogy már kiment az előző hatása) ellőttem, ez volt a 9. nap, negatív volt. 😞 Bízom benne, hogy pusztán korai volt még akkor!

9223. Wester (válaszként erre: 9222. - 2015fun)
2017. szept. 13. 09:01
Örülök, hogy jobban vagy kicsit:) Csak hogy tudd, a november-decemberi beültetések a legsikeresebbek!!! (Tudományos magyarázatot nem találtak rá, de éveken keresztül követték a statisztikát. Ezt is vmi amerikai oldalon találtam:)
9222. 2015fun
2017. szept. 13. 08:47
Wester, Magni1!köszi, hogy leírtátok a Hcg-s dolgokat. Tudtam én is ezt, de valahogy az ember mindig reménykedik, és hesegettem elfele a realitást, főleg mert még sosem tartottam a kezemben egy brutál erős pozitív tesztet csak most az egyszer. Legközelebb az elejétől fogva én is figyelni fogom a fejlődést és rajta leszek, hogy a természet tegye a dolgát és nem fogom befolyásolni felesleges utroval. Ha mennie kellene menjen spontán. De ugye minden rendben lesz és csak azon fogok izgulni mint Ti most, hogy alig várom a következő Uh-t, hogy mennyit nőtt a baba. Éz morbid kicsit de: legalább vehetek nyári kismama ruhát. Olyan szépeket láttam a Neten! ugyanis szép kerek leszek jövő nyáron! Azt hiszem kezdek jobban lenni :)
9221. Wester
2017. szept. 13. 03:05
2015fun, nagyon tisztellek azért, hogy nem ítélkezel! Az is jó, ha el tudod fogadni, hogy ez a baba meggondolta magát és majd november-decemberben visszaérkezik hozzátok Ő egy új testben, vagy egy másik baba jön hozzátok- amelyik verzió a hitrendszered közelebb áll. Segíthet ha bàrmilyem módszerrel keresel elakadásokat, blokkokat- ez lehet bàrmi, pszichoterápia, lelki-vallási közösség, kineziológus, családállító- csak jó szakemberhez menj, sajnos sok a kuruzsló... De könyörgöm,ne okold magad!!!! Annyit megtettetek a babáért! Elakadásban segíthet szakember sok minden fejben dől el, de ha nem kaptál a magas nk sejtekre kezelést, akkor nem neked kell fejlődni, hanem a dokiknak...Én nagyon kemény pszichoterápiában vettem részt, bevállaltam a mélyhipnózist, hogy megtudjam, a tudatalattim nem avatkozik-e bele. Ez a 2. vetélés utàn volt. Újra terhes lettem, boldogan vizualizáltam a babát, volt autogen tréning, agykontroll, KIP- de az alloimmun problémát nem tudtam "kivarázsolni". Én azt vallom, hogy lelki és fizikai síkon is rendet kell tenni- utóbbihoz fontos az orvosi segítség- és akkor eljön a siker! Neked is el fog jönni, tudom:).Mert megérdemled!!! És mindenki másnak is itt a fórumon, csak van akinek ez egy hosszabb út. És soha nem adjuk fel!!!
9220. Magni1 (válaszként erre: 9219. - 2015fun)
2017. szept. 12. 23:05

❤❤❤

Nagyon klassz csaj vagy, talán csak pont ennyi kellett.

Én nagyon remélem.

Ölelés!

9219. 2015fun
2017. szept. 12. 22:57
Jaj én képzeljétek nem haragudtam a 35 év körülire. Azért jött, mert sok endo műtét után lettek neki ikrei, utána spontán lett terhes, tehát már 3 kisgyereke van és nem tudtak anyagilag 4.-et bevállalni. És az endo miatt elvileg nem is eshetne könnyen teherbe és nem is pontos a mensije, szóval az ő teste szerintem kiismerhetetlen. Na mindegy.! túl vagyok rajta bár azt hittem testileg sokkal könnyebb lesz mint lelkileg de testileg sem volt piskóta. Én nagyon megszenvedtem. És higgyétek el nem szabad ítélkezni mégha úgy gondoljuk, hogy jogunk is van hozzá! Én most úgy magyarázom ezt a családi tragédiát, hogy a baba meggondolta Magát, mert még apának és anyának fejlődnie kell, hogy megérkezhessen. Most is potyog a könnyem mikor ezt írom, mert valójában fogalmam sincs, hogy hova kéne még fejlődjünk!
9218. 6a00fac03e (válaszként erre: 9211. - 1e454498dd)
2017. szept. 12. 22:14

Ági megkönnyeztem minden szò igaz....pont erről volt ma szò... ezen dolgozok...

Lányok megy a drukk ☘

9217. Ancsa 77
2017. szept. 12. 21:05
Köszönöm Nektek hogy támogattok!!Az az igazság hogy minden tünet lehet ez is meg az is, jó is meg rossz is. Ebbe tényleg belelehet őrülni. Póknyuszi te hogy vagy? Érzel valamit? Te is pénteken tesztelsz?
9216. Wester (válaszként erre: 9214. - Ancsa 77)
2017. szept. 12. 20:32
Ha nagyon fáj a fejed Panadolt vagy Algopirynt vehetsz be. Magnézium pedig a görcsökön segít. Ne parázz, minden "mindjárt megjön érzés" tünet ugyanúgy jelezhet babát is!!!
9215. 1e454498dd (válaszként erre: 9214. - Ancsa 77)
2017. szept. 12. 20:06
A görcsre bevehetsz Magne B6-ot. Sem a görcs, sem a fejfájás nem jelent biztosat. Emiatt ne idegeskedj! D-vitamint reggel étkezés előtt érdemes szedni télen-nyáron!
9214. Ancsa 77
2017. szept. 12. 18:41
Na megint beindult a para!!Ma 11. napon vagyok, nagyon elkezdett görcsölni a hasam és egy picit fáj a fejem is. Kb. 2 órája folyamatosan érzem a fájdalmat. Szerintetek vegyek be vitaminokat? Pl. Magne B6, D vitamin,stb... Van valami tanácsotok?
9213. póknyuszi (válaszként erre: 9211. - 1e454498dd)
2017. szept. 12. 18:21
Eddig nem ismertem, köszönöm! Megkönnyeztem! 😢
9212. dvera (válaszként erre: 9211. - 1e454498dd)
2017. szept. 12. 17:31
Like :)
9211. 1e454498dd (válaszként erre: 9208. - 6a00fac03e)
2017. szept. 12. 16:44

Az egy iszonyatosan hosszú és fájdalmas út, mire eljutsz odáig, hogy elengedd. Nem feladd, elengedd. És akkor tényleg sikerül. De ezt hiába mondják mások, hiába tudod te magad is, nem tudod megtenni, amíg végig nem mentél az úton, amíg kicsit vagy nagyon bele nem haltál minden kudarcba. De eljön az elengedés. Kinek hamarabb, kinek később. Siettetni nem tudod, csak kivárni...

Reményik Sándor

Kegyelem

Először sírsz.

Azután átkozódsz.

Aztán imádkozol.

Aztán megfeszíted

Körömszakadtig maradék-erőd.

Akarsz, egetostromló akarattal –

S a lehetetlenség konok falán

Zúzod véresre koponyád.

Azután elalélsz.

S ha újra eszmélsz, mindent újra kezdesz.

Utoljára is tompa kábulattal,

Szótalanul, gondolattalanul

Mondod magadnak: mindegy, mindhiába:

A bűn, a betegség, a nyomorúság,

A mindennapi szörnyű szürkeség

Tömlöcéből nincsen, nincsen menekvés!

S akkor – magától – megnyílik az ég,

Mely nem tárult ki átokra, imára,

Erő, akarat, kétségbeesés,

Bűnbánat – hasztalanul ostromolták.

Akkor megnyílik magától az ég,

S egy pici csillag sétál szembe véled,

S olyan közel jön, szépen mosolyogva,

Hogy azt hiszed: a tenyeredbe hull.

Akkor – magától – szűnik a vihar,

Akkor – magától – minden elcsitul,

Akkor – magától – éled a remény.

Álomfáidnak minden aranyágán

Csak úgy magától – friss gyümölcs terem.

Ez a magától: ez a Kegyelem.

9210. 1e454498dd (válaszként erre: 9196. - 2015fun)
2017. szept. 12. 16:36
Gondoltam rád tegnap! Bár én is ilyen megértő lennék, mint te... Fantasztikus nő vagy!
9209. vmacska (válaszként erre: 9206. - Magni1)
2017. szept. 12. 14:28

sajnos nincs :(

köszönöm a jókívánságot!

9208. 6a00fac03e (válaszként erre: 9196. - 2015fun)
2017. szept. 12. 14:23
Szia teljesen átérzem amit mondasz velem is megtörtént és nekem is az volt a nagy kérdés miért ilyen igazságtalan az élet. Ma voltam kineziológusnàl és azt mondta hogy rá vagyok feszülve erre és a feszültség ugye tudjuk nem hoz jo enegiákat. És ezek a lànyok ott a kórteremben nincsennek ráfeszülve .... a megoldás akkor jön ha nyugodtság van. Értem én csak ez a jelen helyzetben nehéz és gondolom sokan tudjàtok miről beszélek ...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook