Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Köszönöm:szépen!
Ne adjátok fel! Soha nem lehet tudni, hogy mikor jön az igazi baba.
A következő majd szépen megmarad!
Szívből kívánom, hogy így legyen!
Nektek van fagyi babátok?
bocs, most olvastalak csak végig! gratula a sikeres spontán terhességhez, és könnyű szülést kívánok!
látod, én is szúrtam vérhígítót, de így is elvetéltem.
ez az emelkedés szerintem teljesen jó.
ha már elindul valami, utána nem mérvadó egy idő után, azt szokták írni, hogy onnan már csak az uh mondja meg, hogy jól fejlődik, vagy nem.
nekem első lombiknál 5 napos embriókkal et+12. napon volt 20, én utánaolvastam, és sajnos a statisztikák azt mondják, hogy ez az érték 98%-ban biokémiai terhességre utal, én persze ki is akadtam, ahogy kell, felhívtam a dokit, aki közölte velem, hogy ha nagyobb, mint 10, akkor gratulálok kismama, maga terhes...
folytatni kell a gyógyszereket.
azt sem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek... persze nem a csoda miatt, hanem hogy még kb egy hétig dugdoshatom az utrot feleslegesen, és úgysem lesz belőle semmi, ez volt a legmegterhelőbb része a lombiknak.
két nap múlva csináltattam vérvételt, akkor 24 volt a hcg, "megnyugodtam", hogy ez valóban nem egy élő terhesség, abbahagytam mindent, aztán pár nap múlva elkezdtem barnázni, majd megjött.
akkor felhívtam a dokit, mintha mi sem történt volna mindeközben, és mondtam, hogy úgy néz ki, elvetéltem...
TAvaly szeptemberben beültették az egy darab fagyibabánkat, et+11. napon volt 200 fölötti hcg-m szintén 1 db beültetett 5 napos embrióval, de sajnos ez sem volt garancia, nagyon szépen fejlődött, de a 12. heti genetikai uh-on mondták, hogy sajnos néhány napja halhatott meg, 4.1 cm volt, pedig addig tankönyvszerű volt.
azóta kiderült, hogy leiden heterozigóta vagyok, márciusban spontán terhes lettem, minden nap vérhigítót szúrok, 30 hetes terhes leszek holnap, minden rendben, szépen fejlődik a kislányunk.
Az, hogy a fagyibaba miért nem maradt meg, nálam magyarázhatja a leiden, vérhigító nélkül rengeteg a vetélés ezzel a génmutációval, de nem kizárható az sem, hogy az embrió volt genetikai hibás, és addig húzta.
erre nem fogunk választ kapni. :(
Csak ebben számomra az a döbbenetes, hogy családanya, vagyis van több gyereke és mégsem ismeri annyira a saját testét, hogy ne essen teherbe, ha nem akar?
A másik, hogy a Bokros csomagnak volt egy kufutása, tehát az egy évvel később született gyerekekre vonatkozott. Amúgy szerintem nálam jobban senkivel nem bacott ki az a csomag, viszont matematikus közgazdászként tudom, hogy akkor az a csomag a csődtől mentette meg az országot. Elvették az árvaellátásomat, a családimat, a kedvezményes koleszomat, mindent, egyetlen tollvonással.
Amikor bejött a Bokros csomag (95-ben) én már újságíróként dolgoztam az egyetem mellett. Márciusban hirdették ki a törvényt-sok egyéb mellett a családtámogatási ellátásokat vágták vissza durván. Áprilisban négyszer annyian döntöttek abortusz mellett, mint előző évben ebben a hónapban. Készítettem akkor egy riportot, amiből kiderült, hogy a legtöbben harmincas,általában 3. gyermeküket vállalni nem tudó anyák voltak. És ez nemcsak a Bokros csomag idejére volt jellemző, hanem általában is. Én akkor naív 21 évesként azt hittem, hogy felelőtlen tinik mennek abortuszra, nem családanyák... Az indok legtöbbször anyagi problémák kombinálva a férj nulla támogatásával...
2015fun, sajnálom hogy ezt át kellett élned:(
Bocsi Csajok, de most eldicsekszem:
Nődokim magánakcióba kezdett és felhívta a szociális irodát, hogy menjenek már a jó francba, az egész FIV -
re (IVF - re) költött 3 ezer euró kidobott pénz lesz, ha ebben a mérgező környezetben maradok. Vagy küldjenek nekünk egy hiánypótlást kérő levelet, vagy erőltessék meg magukat és keressenek egy lakást nekünk. Szóval úgy néz ki, hogy a város másik végén, de kapunk egy kétszer ekkora lakást.
Hát, mondjuk amit neked akkor mondtak, szerintem simán hülyeség volt.
A laboreredményen amit most kaptam, a határértékek 2-4 hetes terhességnél 39-től kezdődnek ... neked éppen hogy majdnem az alsó határon volt a 2 hét leteltekor.
Azért nem merek bízni nagyon, mert nagyon iciri piciri ez az eredmény ... lehet már csak amolyan önigazolás, mert az előzőnél nem voltam laborban, csak teszteltem. Most ezer százalékra akarok menni.
Szia! Nekem az első lombiknál 37 volt a HCG-m. A telefonban ridegen közölték, hogy hagyjak abba mindent, mert csak 100 felett jó. A mai napig bánom, hogy pár nappal később nem mentem el egy magán laborba. :-(
Drukkolok!
Fél órája megérkezett az eredmény .... a HCG-nm nem nulla, de csak 2,0 .... egyik barátnőmmel konzultáltam, sajnos neki is volt pár lombikja ..azt mondta az első beülti után neki is csak 4 volt a HCGje. A doktornő csak pislogott, de azután beindult neki (igaz, hogy sajnos a 11. héten spontán elvetélt, de ez más betegsége miatt volt).
Szóval most még adott egy csepp reményt.
Két lehetőség van, vagy ennyire lassan indul be, vagy volt valami és most "múlik" el.
Nem hagyom ki az Utrogestant, pénteken újra elmegyek vérvételre.
Ha akkor több, akkor valami van ... ha nincs, akkor a második verzió volt ...
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg