Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Ja! Wild yamot senki ne szedjen! Teljesen leállította a ciklusomat. Úgy felnyomta az ösztraidol szintemet, hogy az elkövetkezendő 50 évben tuti nem lesz se szívrohamom se csontritkulásom. Remélem azért a menstruációm még megjön idén.
egyébként pedig felháborító a sztori, ha tényleg nem igaz, amit állít.
azt nem is tagadja, hogy odajárt.
csak hogy szeplőtelen volt-e a fogantatás, vagy nem. ez itt a kérdés.
akkor a Tv is menjen a Francba. Amúgy is utálom a mediát, de most még jobban!!!! undorító amit csinálnak, de ha minden igaz amit mondtok, akkor az még undorítóbb amit a Fejős Éva csinál. Előadja, hogy mázlija van mert az AMH-ja ok és csak pici kis műtét kellett Neki...Blablabla meg pajzsmirigy kilengés.... Itt mi pontosan tudjuk, hogy mindazzal amit ír mesterségesen se annyira könnyű babásodni 40 felett nemhogy spontán!
De jó lenne, azt hittem, hogy elhúzódik jövő év elejéig!
Én is azt hittem, hogy spontán és a párom is ezzel példálózik a donor ellen.
Az egyik facebookos csoportban írta az egyik csajszi, hogy kvázi együtt jártak Dr Konczhoz és csak azért vállalták el őt, mert ismert.
Szerintetek mikor válik érzékelhetővé az új lombiktörvény hatása? Mikor lesznek olcsóbbak a gyógyszerek? Kerestem erre vonatkozó konkrétumokat, de sehol sem találok!
Tényleg donoros és lombikos? Én annyi riportot hallottam vele! Én is azt sejtettem, hogy természetesen nem lehet, mert hát hányan vagyunk itt "fiatalabbak" és hát hosszú az út...de azért ha tényleg nem spontán a gyereke, akkor szerintetek bevállalná ennyi fórumon ország világ előtt, hogy márpedig ez saját, és "bíztatná" a nőket, hogy nyugodtan húzzátok a gyerekszülést! Akkor ez nagyon gáz, és mega tisztességtelen! Nem volt elég olvasója és kellett a szenzáció? Ez nagyon tisztességtelen! Maradt volna csendben! Tényleg ! Látta valaki, hogy volt Neki beavatkozás? Tuti, hogy valami magán helyen volt
hát ezt nyilatkozta:
" Fontos leszögezni, hogy mindvégig biztos voltam benne, lesz gyerekem. Az akkori nőgyógyászom adott stimuláló tablettákat, azonban egy idő után láttam, hogy ez az út nem lesz eredményes. Ekkor fordultam Dr. Konc Jánoshoz, akihez közel másfél évig jártam vizsgálatokra és kezelésekre. Ott végre kiderült, miért nem jön a baba, műteni kellett a petevezetékemet, de a pajzsmirigyemmel is volt probléma. Ha nem jött volna így sem össze a terhesség, akkor tovább mentünk volna, méghozzá a lombik programra, de erre nem került sor – folytatta Fejős"
elég gáz akkor...
Nemcsak lombik, hanem donoros is...
Igen, szerintem pont ezért nem korrekt. A Fehér Anna legalább csendben intézte. Pedig tényleg, mennyivel vagányabb lett volna beleállni és azt mondani, hogy mikor késznek érezte magát az anyaságra, már lecsúszott arról, hogy saját gyermeke legyen. De mindenképpen szeretett volna, ezért a donor mellett döntött, így a baba a férjéé, Ő hordta ki, az Ő vére táplálta blblblabla. Én annyira tisztelem a petesejtdonoros fórumon a csajokat, meg mindenkit, aki ezt így ebben a formában bevállalja. Nekünk is ez lett volna a következő lépcső, mert 43 évesen x próbálkozás után szerintem jobb, ha az ember szembenéz a realitásokkal. Kb 45-ig azt mondom, aki bírja idegekkel és pénzzel, még van értelme próbálkozni, de utána 1% alá csökkenek az esélyek. A biológia vhogy nem tart lépést az emancipàcióval:(
Kimondottan selejtesnek éreztem magam tőle, hogy neki 49 évesen csak úgy spontán, nekem meg lombikkal sem.. Mos már csak mérges vagyok, mert sokan érezhettek hasonlóan ettől :-/
Egyébként furcsa volt nálam is, mert volt akinek őszintén tudtam örülni, volt aki semleges volt, de volt olyan akiről hallani sem akartam...Nekem egyébként a terapeutám azt mondta, hogy ez teljesen normális, ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásom (mert az volt). Szóval Vmacska teljesen normális amit érzel! És el fog múlni, csak idő kell hozzá..
Ismerős az érzés... Mielőtt először spontán terhes lettem a közvetlen környezetemben- munkatárs vagy munkatárs felesége, férj jóbarátja többen is lombikoztak. Minden alkalommal amikor terhes lettem, akkor sorba összejött nekik is- a különbség az volt, hogy Ők szültek én meg sorban elvetéltem... Én meg nézhettem az uh képeket, meg a babafotókat...
ó, szegénykém, ez nagyon rossz lehet.
nekem is volt olyan időszakom tavaly, mikor marhára megzuhantam, és "gyűlöltem" az összes terhes nőt.
tudom, hogy ez most hülyén fog hangzani, és hihetetlenül is, de mikor ezen túl tudtam lépni, őszintén örültem a terhes ismerősökkel együtt, és elkezdtem magamra koncentrálni, hogy ez az én életem, az én problémám, nem függ másoktól, hogy nekik sikerül-e vagy nem, akkor sikerült. Mikor nem is számítottam rá.
Nekem a kineziológus kellett egyértelműen.
Nagyon drukkolok, hogy megtaláld Te is és itt mindenki a saját megoldását, mert kell lennie. Mindenkinek.
köszönöm kérdésed, megvagyok.
néha elkap egy szomorúság, akkor eléggé megzuhanok, de egyre inkább azon jár az agyam, hogy hogyan tovább.
"hálistennek" egy kolléganőm 19 hetes terhes, nap mint nap láthatom.
meg van egy nagyon jó ismerősöm, akinek akkor sikerült, mint nekem, ő is teszi ki az uh-képeket, ő ma 10 hetes és pár napos, és hát ugye ilyenkor nekem is eszembe jut, én is ennyi lennék... ez gondolom, még jó sokáig el fog kísérni.
mondjuk reálisan megnézve tényleg ez a legvalószínűbb.
tudom, hülye kérdés ilyenkor, de hogy vagy?
amúgy igen.
én sem titkoltam soha, hogy lombikozunk.
ha így, akkor így.
ettől nem kevesebb valaki.
van, akinek pacemaker kell, van, akinek protézik, nekünk ehhez kell segítség.
nem a legjobb, de ez van.
tuti! ráadásul én olyat is hallottam, hogy donorpetesejtből
Na ja, persze... Egy ötöslottóra nagyobb esély van, mint 49 évesen saját petesejttel teherbe esni. Nekem nem tetszik amit csinál, teleturnézta az egész bulvársajtót... Sokkal vagányabb lett volna, ha bevállalja a valóságot.
látta valaki élőben a bmc-ben? :D
igen, én is teljesen ebben a hitben voltam.
tuti lombik babája van?
Hmm, Fejős Éva nyilatkozatait olvastam, abból úgy jött le, mintha spontán sikerült volna neki.. néztem is nagyokat..
Pontosan róla írták ezt, hogy leöregezett egy 38 éves nőt.
Arra meg, hogy vannak orvosok, akik képesek leöregezni az előttük ülő nőt...
Mijafacért lett az ilyen meddőségi szakorvos??? Mert mit gondolt? Hogy 20 évesek állnak majd az ajtaja előtt? Oké, tudom, van olyan is, de nyilván többsége nem huszonéves.
Érzéketlen, tapló paraszt.
Miért van az, hogy még rúgnak még egyet az emberbe?! Mert megtehetik! A fehér köpeny fétise. Ehhhhhh.
25,5
Valami van vagy volt, remélhetőleg az előbbi.
Nekem mindig az jár ilyenkor az eszemben, hogy mi van, ha nem a beültetés sikerült, hanem mondjuk az utána napokkal történt "akció".
Nem minden doki mondja azt, hogy no sex a beültetés után, sőt, barátnőmnek kifejezetten javasolta az orvos, mondván a sperma/ondó szépen megágyaz a babáknak (az első beültetésük sikerült is, mondjuk nem biztos, hogy ezért, csak mondom).
Szerintem se hagyd abba a progit, sosem lehet tudni!
Asszem Bobónak mondták, hogy hagyja abba 30-valahányas hcg-nél, és ő is mondta, hogy azóta is bánja, hogy hallgatott rájuk.
Te most ezzel megnyugtatod magad. A helyedben én is ugyanígy tennék.
Névügyben nekünk is nagy harcaink lesznel... Férjem nagypapája után Ferencnek szeretné hívni a fiát... A BMC-ről nekem van személyes tapasztalatom, konkrétan Konczról. Hallottuk ezt az előítéletet, de mivel én majdnem 40 voltam amikor összeköltöztünk, a férjem egyik legjobb barátjáéknak korai petefészek kimerülés mellett Ő hozta össze a babát, ezért gondoltuk turbó üzemmódba kapcsolunk. Elmentünk a magánrendelésre, ahol elmondta hogy az a menet hogy oda kell jàrni hozzá maszekba és kiír mindent Tb-re és rögtön kaptunk sorszámot is. Nekem az ilyentől felfordul a gyomrom..Még alig kezdtük el a vizsgálatokat, mikor spontán terhes lettem- de ugye elvetéltem.. A BMC-be már nem mentünk vissza, mert elhittem hogy kell a pgs...
Az igazság az hogy nem vagyok "fészbukon",bármilyen hihetetlen,de elvagyok nélküle:)
Nos,egyébként lesz@rom magas ívből az öregezőket!!::))amíg van az emberben kraft,addig hajrá minden öregcsajnak!
További ajánlott fórumok: