Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! fórum

Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)

9087. Wester (válaszként erre: 9085. - Ancsa 77)
2017. szept. 7. 18:57
Én iviget kaptam, az az intralipid "nagytesója", de az immunológiai problémák miatt lipid ügyben is eléggé kèpben vagyok. Magyarországon nincs intralipid, hanem smoflipid, hatóanyagban kb azonos. Rossz Nk sejt számra, vagy sejtarányra javasolják. A G1 intézetben vagy a GéniumMedben adják be magánúton, de kell hozzá engedély- de ezt ők elintézik, ha megvan a rossz lelet. Egy infúzió kb 50 ezer. Mi lenne egyébként a kérdés? :)
9086. Ancsa 77 (válaszként erre: 9083. - 6a00fac03e)
2017. szept. 7. 18:41
Nekem volt.A gyógyszer elhagyása után 5 nappal jött meg.
9085. Ancsa 77
2017. szept. 7. 18:30
újabb kérdésem lenne. Van valakinek tapasztalata intralipid infuzióval kapcsolatban?
9084. Ancsa 77 (válaszként erre: 9072. - Póknyuszi)
2017. szept. 7. 18:27
Nekem nincs problémám a szívemmel... A körzeti doki kiröhögött amikor kértem beutalót a kardiológiára mert fáj a szívem és nyomást érzek a mellkasomon. Közölte hogy biztos nem a szívemmel van gond, csak az injekció illetve a stressz miatt van. Durva hogy rád néznek és megmondják hogy nincs semmi bajod!Attól meg egyenesen farra mászok amikor jobban tudják hogy te most éppen milyen állapotban vagy. Ha még egyszer valaki azt mondja hogy ne idegeskedjek akkor tuti kinyírom. Persze azért hozzá tette, ha nagyon rosszul lennék, hívjak mentőt. Amúgy meg úgy is 6-7 hét mire bejutok a kardiológiára.Borzasztó hogy ilyen világban élünk..... Na mindegy ez van...bocsi hogy itt panaszkodom nektek.
2017. szept. 7. 18:09

Nekem is volt ilyen mellkasi nyomás alig mertem megmozdulni.

Lányok kedden hagytam abba az gyógyszereket de még nem jött meg volt már valakinek ilyen ? Nem is érzem az az érdekes :(

9082. póknyuszi (válaszként erre: 9079. - 1e454498dd)
2017. szept. 7. 14:04

Jaj, de jót nevettem - csatlakozom, én is "ilyen nemfizetős vagyok"! Egyszerűen ez elvi kérdés nálam! Úgy vagyok vele, hogy én sem kapok borravalót az ügyfelektől a munkámért és még sokan mások sem, pl. a buszsofőrnek sem adsz borravalót, ha célbaért a buszod! De lehet, hogy én vagyok fafejű! 😀

Nekem is vannak ilyen tüneteim, de nem a Prolutextől, mert én Progesteron Exeltist kaptam progipótlásra napi 3×1 hüvelybe.

9081. Magni1 (válaszként erre: 9079. - 1e454498dd)
2017. szept. 7. 13:27

Szintén :)

Prulotex ügyben.

9080. Magni1 (válaszként erre: 9074. - Wester)
2017. szept. 7. 13:27

A párom akart adni a miénknek,de ő szinte kiakadt, hogy dehogy fogadja el.

Mondjuk a mi v€dőnőnk nagyon különlegesen rendes és aranyos :)

9079. 1e454498dd (válaszként erre: 9074. - Wester)
2017. szept. 7. 13:02

Nem is tudtam, hogy a Prolutex ilyen tüneteket okoz. Én hihetetlen boldogságot éreztem csak, hogy megszabadultam tőle:D

Én sem fizetnék a védőnőnek. Nem úri passzióból nem mész hozzá... De én ilyen nem fizetős vagyok.

2017. szept. 7. 12:59
Heida, gondolok rád, írj majd, hogy hogy vagy!
9077. póknyuszi (válaszként erre: 9076. - Ursula33)
2017. szept. 7. 09:36
Már gondoltam rá én is, de nem pont a koffein az, ami hat az emésztésre? Én eddig ugyanis csak ezért ittam.
9076. Ursula33 (válaszként erre: 9075. - Póknyuszi)
2017. szept. 7. 09:17
Igyál koffeinmentes lattet.
9075. póknyuszi (válaszként erre: 9063. - Wester)
2017. szept. 7. 08:57
Sajnos tudom miről beszélsz, nálam eleve nagyon lassú az alapjárat, azt mondják a terhesség még csak lassítja... Szóval nagyon sok mindent kipróbáltam (igen hashajtókat is sajnos), de ami tényleg bevált az a reggel éhgyomorra egy pohár meleg vízbe fél deci Hunyadi víz, ez után ittam a kis lötyi lattémat. Ez tuti volt, fél órán belül garantált volt a siker. Most viszont nem merem még ezt a lötyi kávét sem inni, nehogy bajt csináljak, marad a meleg víz Hunyadi pajtással, mert hogy ezt terhesen is lehet (patikák oldalán olvastam). Így, a kávé turbója nélkül kicsi visszavett a fordulat, de így is produkálok minden nap. Egyébként ez előtt még kipróbáltam a joghurtban lenmagot, zabpelyhet, az is jó reggel!
9074. Wester
2017. szept. 7. 08:52

Ancsa nekem is volt ilyen párszor, konkrétan nem a szívem fájt, hanem olyan volt, mintha vki ülne a mellkasomom. Csak 2-3 ilyen alkalom volt, úgyhogy nem csináltam semmit. Amire viszont nagyon figyelj- meg mindenki aki ezzel szúrja magát- hogy nagyon fokozatosan állj le. A tájékoztatóban is bent van, hogy szorongást, rossz hangulatot okoz a leállás. Hétfőn én konkrétan úgy éreztem magam mint egy depressziós érettségiző. Melankólikus voltam és mellette szorongtam, mintha kezdődne a matek érettségi:) Este fél 10- kor jöttem rá, hogy lehet, a szuri elhagyásától van. Másnap oké voltam.

Mufurc, ha megnézted az ipari mennyiségű listámat még egy dologgal kiegészítenèm, amit babavárás előtt szedtem: ez a Bio Melatonin- bio altató:) A petesejtek minőségére van jó hatással- plusz tényleg nagyon nyugodt éjszakáim voltak. Én E vitamint és Omega 3-at is szedtem, Omacort. Van egy másik "csodaszer", a DHEA- van akinek nagyon bejön, van akinek nem- én szedtem, de az fsh-ra nem volt lényeges hatása. Mennyi az amh fsh értéked?

Csajok köszi tippeket az emésztés gyorsítására! Első körben este bedobtam 2 plusz magneb6-ot- egyébként Magnerotot szedek- és reggel nagggggyon eredményes voltam:) Azért fontos, mert kifejezett diszkomfort érzés volt a hasamban, mint a farkasnak, mikor telerakták kővel a hasát. Most meg tök jó. Szóval hála az ötletért, a többit is kipróbálom. Egyébként nálam még a sok mag lehet ludas, amit Fülöp etet velem...

Még egy fura kérdésem van: ma jön a védőnő és lesz kiskönyvem:) Rendes volt, mondta, hogy ha feküdnöm kell, kijön házhoz. A férjem meg kérdezte, hogy ilyenkor mennyit kell adni- én meg néztem bután. Nekem eszembe se jutott... Szerintetek?

9073. póknyuszi (válaszként erre: 9068. - Mufurc77)
2017. szept. 7. 08:49
Igazából az enyém se nem javasolta, se nem tiltott tőle. Annyian írták különböző fórumokon, blogokon, hogy gondoltam ártani nem ártok vele. Igazság szerint én nagyon kevés húst eszem, így talán kicsit kiegyensúlyozottabbá teszi a táplálkozásomat. Semmi különösenre ne gondolj, én egyszerűen a Müllerben veszek egy doboz talán Molke-Drink nevű port. 900-1000 között van és vaníliás meg csokis van belőle. 3 púpos teáskanállal rakok olyan 3 dl tejbe egy shakerbe és ez a vacsi.
9072. póknyuszi (válaszként erre: 9070. - Ancsa 77)
2017. szept. 7. 08:42
Én ezt a tünetemet az időjárásra, frontokra fogtam! Néhány napja majd kiugrik a szivem, pedig aztán ennyi pihi mellett túlterhelésről szó sincs! Mondjuk nekem alapjáraton is gond van vele, túl sokat és néha össze-vissza ver, gyógyszert is szedek rá. A babaprojekt miatt meg is kellett változtatni, mert az előzőt nem lehet szedni terhesen. Mondta is a doki, hogy ha babás leszek, akkor mindenképpen konzultáljunk, mert másként viselkik olyankor a szervezet, de ezt csak akkor tudjuk majd, hogy mire hogyan reagál! Szóval akkor nem vagyok egyedül ezzel a tünetemmel, érdekes! Neked vannak normál esetben ilyen gondjaid?
9071. Ursula33 (válaszként erre: 9069. - Mufurc77)
2017. szept. 7. 08:41

A folsavat azért szedem, ha teherbe esnék, akkor kell a babának, és akkor már csak emelni kell rajta.

A kalciumot azért szedem, mert negyven feletti vén banya vagyok, kell a csontjaimnak, nem elég terhesség alatt pótolni.

A D vitamint à kálcium miatt is szedem, de egy évvel ezelőtt a béka feneke alatt volt a szintje nálam, azért voltam folyton beteg. Ugyanezért szedek egy kis C vitamint, nehogy elkapjak valamit.

Az E vitamint a nyálkahártya vastagítására szedem (a méhtükrözéskor láttuk, hogy igen eredményesen).

A magnézium-B6-szelén kombináció az esetleges baba megtartása miatt, illetve a pajzsmirigyem miatt kell.

A Yam gyökér kivonatot (wild yamot) à petefészek fiatalítására szedem.

A Q10 ubiquinolt a petesejtek rugalmasságára, illetve Dr Babesz ajánlása szerint az AMH emelésére szedem.

A méhpempő egyfajta előhormon, azt gyárt belőle a szervezet, amire szüksége van.

9070. Ancsa 77
2017. szept. 7. 08:04

Jó reggelt,

Volt valakinek a prolutextől vagy bármi mástól szív problémája? 2 napja nyomást érzek a mellkasomnál és olyan mintha a szívem fájna. Ma elmegyek kardiológiára, de azért érdekelne hogy esetleg ilyen jellegű tünete volt-e Valamelyikőtöknek!?

9069. mufurc77 (válaszként erre: 8920. - Ursula33)
2017. szept. 6. 22:04

Olvasom itt ezt hosszú listát és a kérdések halomra keringenek a fejembe.

- a jamgyökér mire jó és milyen formába szeded?

- ha hal olajat szedek kapszulaba melle még mehet az E vitamin vagy inkább nem?

- a kalciumot miért szeded? A csontok ön kívül még miben segít?

Akkoriban mikor a lányomat gyártottunk ezekről a táplálékkiegeszitokrol nem is hallottam ... lehet mert nem is érdekelt. Most meg csak úgy kapkodom a fejem hogy mennyi lehetőség van.

9068. mufurc77 (válaszként erre: 9058. - Póknyuszi)
2017. szept. 6. 21:13

A proteinre felcsillantott a szemem .... milyet és mennyit/nap ... a lombikosdoki hogy vélekedik a proteinivasrol?

Van amelyik ellenzi és van amelyik megveteti ... mindenki másként látja.

9067. mufurc77 (válaszként erre: 9063. - Wester)
2017. szept. 6. 21:03

Aszalszilva, korpa keksz, korpasmüzli, savanyukaposztalé - ezeket javasolnám a pocak lakó miatt .... nem tudom melyik fér össze a diétával. Semmiképpen sem gyógyszereket, esetleg ha nagyon muszály és kérd ki az orvosok véleményét.

A mozgáshiány is nagyon lelassítja az emésztést de most más a prioritás ;).

9066. 1e454498dd (válaszként erre: 9063. - Wester)
2017. szept. 6. 20:32

Szerintem, ha minden másnap van eredmény, az jó. A sok fekvés lassítja az emésztésed. Az emelt magnézium neked nem segít? Nekem az az egyetlen, ami használ. Talán, ha majd mozoghatsz végre, javul a helyzet.

Leánykámnak nagyon tetszik az ovi, ma már ott maradt délutánig, nem volt semmi sírás a 3 nap alatt. Túl szép, hogy igaz legyen a beszoktatás. Én viszont nagyon fáradt vagyok, az elmúlt hetekben szinte semmit nem pihentem.

9065. 1e454498dd (válaszként erre: 9064. - 6a00fac03e)
2017. szept. 6. 20:22

Nem kell hozzá 10 év!:) Tarts ki te is!:)

Erős kis legények, ahogy Heida kisfia is, aki már szintén bizonyította, micsoda erő és élni akarás van benne!

2017. szept. 6. 20:12

Sziasztok kisirtam magam és felhívtam az orvost október 16 konzultáció. Nem tudom mi lesz de bízok abban hogy van remény!

Kitartást nektek drukkolok Mindenkinek mert akkora kitartás és akarat van bennetek hogy sikerül ez biztos :)

Ági, Wester Babócák olyan erősek hogy minden rendben lesz.

Lányok Majd azért 10 év múlva remélem összehozunk egy talit a gyerekekkel 😊

9063. Wester
2017. szept. 6. 20:01

Nagyon jó lenne, ha felszívódna végre, mert 300 méter lassú séta után úgy fújtatok, mint egy gőzmozdony. Hihetetlen, hogy a sok fekvés mennyit kivesz az emberből... Igen, én is így olvastam, az alapján a Te értéked is jó még! Kislányodnak hogy tetszik az ovi?

Lányok, emésztés gyorsításra praktikák? Napi 3 liter folyadék megy, eddig rendben is volt minden, de kb egy hete csak minden másnap vagyok eredményes. Erőlködni nem akarok, egy barátnőm a 20 héttől feküdt kinyílt méhszájjal kórházban, a dokik azt mondták, hogy a legkisebb helyiségben töltött idő is hozzájárult az idő előtti nyíláshoz. Tudom, hogy normális a lassuló emésztés, eddig nagyon boldog voltam, hogy nincs vele problémám..

9062. 1e454498dd (válaszként erre: 9061. - Wester)
2017. szept. 6. 19:33
Gondoltam, hogy minden rendben van a babával. Lassan már csak megszabadulsz attól a hematómától. A TSH-d jó, úgy tudom, terhesen 2,2-ig jó. Nekem meg lement 0,456-ra, várom az endokrinológus visszajelzését, hogy szedjek-e kevesebb gyógyszert. Nekem magasabb a D-vitamin szintem, de én szedem télen-nyáron. Főleg, hogy a kislányom elkezdte az ovit, mindent haza fog hozni...
9061. Wester
2017. szept. 6. 19:18

Sziasztok, már órak óta írtam egy hsz-t, ezek szerint elszállt.. Babóval minden oké, de a hematóma nagy, 4 cm×1,8 cm- eddig kb a fele szervült. Szóval még legalább 2 hét fekvés. Vetettem vért, amj jó hír, hogy 74 az anti TPO, 450 volt terhesseg elején. Hogy a terhesség maga vagy a szteroid vagy az LDN lett rá ilyen jó hatással nem tudom, de örúlök:) A Tsh viszont 1-ről felment 1,9-re, de ha jól tudom ez még oke, azért még konzultálok dokival. T3, T4 oké. D vitamin 88- most semmit se szedek- Fülöp lecseszett a 120-as értékkel és leállított a vitaminról. Még a homocisztein eredményt várom, tolom a folátot, remélem oké lesz.

Mufurc nagyon várom én is, hogy mozogjon, talán csökken a parafaktor, de azt hiszem Áginak van igaza, a következő 40 évben parazni fogok...

Heida, nagyon drukkolok!!!

2017. szept. 6. 18:49
Wester, mi újság?
9059. 1e454498dd (válaszként erre: 9057. - Mufurc77)
2017. szept. 6. 18:49
Az 5. oldalon találod Ursula, Wester ipari mennyiségű vitaminját, valamint az én nagyon szerény fogyasztásomat:D
9058. póknyuszi (válaszként erre: 9057. - Mufurc77)
2017. szept. 6. 18:10
Az én repertoárom 😃: myo-inositol, D vit., Omega 3, magnézium, C vit., chromium picolinate (IR miatt), terhesvitamin, zöldárpa (rossz emésztés miatt). A gyógyszerekkel és a napi fehérjeporral együtt már ennem sem kell! 😀

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook