Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
2015fun: sok erőt kívánok neked innen is a következő időszakhoz! Gyászold el a kisbabádat és ha már tudsz, nézz előre! Neked olyan jók a hormoneredményeid mint egy 30 évesnek, még így nehezített pályán is sikerülnie kell!!
Flóra, tényleg, ezt már el is felejtettem, én is meg tudom erősíteni amit Flóra írt, brutál élénk, életszerű àlmaim voltak. Mondjuk én úgy simán is tudok durvákat álmodni nem kell hozzá semmilyen cucc:) De ez elmúlik, meg inkább vicces mint rossz. Nem leszel kába, én simán vezettem mellette.
Ági, jobbulást a Kicsi Lánynak, vigyázz magatokra!
Engem tegnap őrületbe kergetett Fülöp. Végre elértem telefonon, mondom neki, hogy szeretnék röviden konzultálni vele telefonon- persze átutalom neki a konzi díjàt- arról, hogyan kell csökkenteni a szteroidot. Fülöp még a 4. héten, mikor semmi bajom nem volt, kiadta ukászba, hogy konzultáljak telefonon az endokrinológussal (ja, majd távmódszerrel ultrahangozza a pajzsmirigyemet...)- mert kismama feküdjön. Velem meg tegnap üvöltött, hogy mit képzelek, nincs telefonos konzultáció, egyébként is hogy gondolom én, hogy heamatomaval otthon fekszem, azonnal jelentkezzek a kórházban. Ja, Ő majd kedden lesz, de én menjek be azonnal, mert mi mind milyen felelőtlenek vagyunk; 2 hete is saját felelősségére hazament a kórházból a 20 hetes kismama és jól el is vetélt a 22. héten otthon. Bezzeg ha bent maradt volna kórházban semmi baja nem lenne. Köszi szépen, pont erre volt szükségem... Férjem délután felhívta, elmondta Fülöpnek hogy a doktor úr mondta a 10. héten, hogyha tudja otthon magát menedzselni a feleségem akkor feküdhet otthon. A feleségem fegyelmezett, betart minden utasítást. A férjemmel egy fokkal normálisabb volt ( imádom a hímsoviniszta dokikat..), ma 1-kor kell telefonálni és akkor megmondja, hogy mikor mehetünk a magánrendelésére. Nagyon nem akarok kórházba menni, nem hiszem hogy jobb lenne bent, mint itthon...
én sajnos most gyászolok és erőt gyűjtök mert sikerült a lombik,de a héten kiderült, hogy mégsem. Ez a baba nem akarta, hogy én legyek a mamája és feladta a küzdelmet! Vagy ki tudja mi volt...
Nálunk azért kellett/kell sok mert apának kiegyensúlyozott transzlokációja van és PGD-s a lombik, hogy legyen olyan ami visszaültethető.
Jaaaa igaz - tiszta gyagya vagyok .... még nem jegyeztem meg jól a neveket meg persze a péntek esti fáradság.
Elnézést kerek - 'undo' a kérdésre.
Megyek aludni - több butaságot beszélni nem akarok már ma.
Ikoszonom a válaszokat.
Én már leírtam tegnap.
De amúgy azt edd, amire neked szükséged van. Mert nekem a hormonokkal van probléma. Meg 10 évig kezeletlen volt az inzulinrezisztenciám.
Sztem nem volt cél a sok petesejt - ilyenről nem volt szó.
Te most hol tartasz a projektek?
Ha nem vagyok indiszkrét miért kellett a sok petesejt?
En is gondoltam a netes rendelésre ... majd eldöntöm hogy lesz a végül.
Te még miket ettél-ittál előtte a testtúrbózás végett?
Próbálok okosodni - lássuk mivel segíthetek még rá a dologra.
azoktól is függ amiket írtál. Horomonkép Uh, meg attól is, hogy sok petesejtre törekszenek-e.
Nekem kicsit más kombinációm volt. GonalF 150 és 1 Menopur elég jó termést hozott kétszer is. Az elsőnél 15-öt most pedig 14-et ha jól emlékszem.
A 150 azt hiszem egy közepes adag, bár erről megoszlanak a vélemények. Mindenesetre Nálunk a mennyiség volt a cél. Ezt csak azért írtam, mert hasonlóak nagyon a hormon értékeink és rám ezek így hatottak. Úgyhogy simán lehet, hogy ilyen mennyiség Nálad is hatna . Nem tudom, de persze ezt az orvos dönti el.
A válaszhoz fellapoztam az archívumot :).
- 2014be volt Gonapeptyl 1ml vagy 1/2ml, Gonal-F 78 vagy 150 egység, Merional - 75 vagy 150 adag.
- Amikor a lányom sikerült a Gonalpeptyl, Merional ugyanúgy volt mint ahogy fent írtam, a Gonal-F nagyon változott 37,5-tol 112,5ig.
A mennyiségek változtak a procedúra folyamán, gondolom a hormonképtől, ultrahangtol függően.
Nem tudom ez sok vagy kevés ... hozza vetni sem tudok.
Szerintem is jó döntés, azért írtam, hogy a Te esetedben én nem szedném- minek ha úgyis jók az értékek.
Melatonintól ne félj-arra figyelj, hogy kb 1 órával lefekvés előtt vedd be és számolj vele, hogy 1 óra múlva tényleg kidőlsz. Én volt hogy bevettem a szokàsos időben, aztán jött a férjem, hogy letöltött vmi jó filmet- hát lehetett bármilyen klassz, én bizony 1 óra múlva húztam a lóbőrt:) Viszont sokkal kipihentebben ébredtem és sose voltam zombi, ettől ne félj:)
Heida jó hogy túl vagy a műtéten, gyors felépülést kívánok! Férjeddel a helyzet változatlan? Nem semmi amin keresztül mész, nagyon erős vagy!
MegGugliztam a DHEA-t és a Wild Yam-ot is és úgy döntők hogy mivel hormon tartalmú táplálékkiegészítők - inkább kihagyom .... ne rondítsak bele abba ami rendben van.
Ha mégis a vizsgálatok vmi gyanúsat hoznak ki - esetleg újra gondolom.
A Q10 és Melatonin viszont meglesz ... csak körül kell nézzek mert nem minden sarki patikában vannak ezek.
Nem beszélve az árakról - a Q10 kb 50 euró 30db (eurót írok mert külföldön élek).
A Melatoninnal meg az a fenntartásom hogy ha beveszem este, másnap nem-e leszek zombi másnap a munkába?
Különben nekem is mindig a rövid protokol volt ... sztem most sem lesz másképp. A doki azt mondta hogy cilusinditasra jelentkezzek és legyenek meg a vizsgálatok. Ha vmelyik vizsgálat rosszul jön ki akkor tudássam vele mailben, telefonon és atbeszeljuk, újratervezzük.
Sziasztok!
Egy gyors segítségre lenne szükségem. Nem tudjátok véletlen, hogy Antritter Zsófia a Génium Med-en kívül hol rendel még és mi az elérhetősége, mert a Génium Med-ben csak október végére van időpont. Én is fel szeretném íratni az LDN-t, mert az egekben van az NK sejtarányom::(((
Előre is köszi, ha tudtok segíteni!!!
Köszi a biztatás, de sajnos az eddigi stimuk alkalmával elég nehezen indult be a tuszonovekedes - mindig azt éreztem hogy nem lesz elég tüszö .... pedig a doki mondogatta hogy már elég nagy a hormon adag .... én meg mit értek hozza .... lehet csak épp minimális szükséges dózist kaptam nehogy túl mstimulalas legyen.
Az első próbálkozásra nem is volt tuszom. Amiből a lányom lett akkoriban: 5petesjt - 4emrio - 3életképes - 2beultetve - 1 gyerek. A harmadik sikertelennel 4petesejt - 2beultetve - 0gyerek.
Majd beszámolok a következő statisztikából csak már tartsak végre ott.
Kedves vagy hogy válaszolsz és bízhatsz.
Az AMH egy éve volt mérve, akkor 2,79 volt ... a hónap végén fogom újra csinálni hogy friss legyen a kezdésre. De gondolom már csak ennél kisebb lesz :( - az idő nem nekem dolgozik ezen a terén.
A FSH hormon a ciklus harmadik napján mérve (ahogy azt kérik a Kaaliba) 7,68. Ez szinten egy éve volt mérve.
Túlzottan nem értek ezekhez az értékekhez, amíg a dokim nem mondja hogy esetleg itt-ott baj vám nem angyalok rajta - van egyéb sokmindenmás amin parazok. De ha van vmi hozzáfűznivalóma számokhoz kérlek ne fogd vissza magad.
Már alakul az én listám is szép lassan amivel irány a gyógyszertár.
Protein, Q10, wild yam biztos lesz véve, a DHEA és a BioMelatonin után még utánna olvasok.
A dokim csak a Femibiont, hal olajat, C500-at, D vitamint monda - ezek már be is vannak raktarozva, de még nem kezdtem el szedni .... lássuk előbb a vizsgálatokat, nehogy vmi 'francfenét' megin találjanak amitől tolódik minden.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg