Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben fórum

Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)

2016. máj. 13. 15:13

Úgy szeretnék már hatalmas pocakot. :)))

És büszkén tologatni a babakocsit. :) Ha kislányom lesz, akkor pöttyös babakocsit szeretnék. :)))

1275. Petyó86 (válaszként erre: 1269. - Angyajka)
2016. máj. 13. 14:57
"itt télen bemennek a házba, mire tavasszal kijönnek, már nagyon terhesek" XDDDD (nagyon nevetek)
1274. 42233ef8c1 (válaszként erre: 1271. - Angyajka)
2016. máj. 13. 14:51

:D

Menjen a fenébe az ilyen.

1273. Angyajka (válaszként erre: 1261. - 613a2a73d1)
2016. máj. 13. 14:50

Szerintem minden sikertelenül próbálkozó nő megtenné. Ezen nevetnék, de már néha olyan szánalmasnak látom magam. Ez az örök hibakeresés. Hol lehet a baj? Mit nem néztünk még meg? Ezen kattog az agyam az utóbbi időben, mióta sikertelenül nyomatjuk az inszemeket.

Mindent próbáltam ... Emellett 3 inszem után tartottunk 3 hó szünetet, amikor baromira nem érdekelt a dolog, tehát ez sem jött be. Ha koncentrálok, ha nem ugyanaz a végeredmény. :(

1272. 42233ef8c1 (válaszként erre: 1269. - Angyajka)
2016. máj. 13. 14:46
Ugyanígy érzek én is. Ez nem irígység. Egyszerűen csak fáj... Mindig azon töprengek ilyenkor, mit csinálhat ő másképp, hogy sikerült neki???!!!
1271. Angyajka (válaszként erre: 1264. - 42233ef8c1)
2016. máj. 13. 14:41

Na, én ezeket messziről kerülöm. Én sosem kérdeztem meg senkitől. Mellesleg, aki nem akar? Nehogy már csak az legyen nő, aki szül. Mindenkinek szíve joga eldönteni. Gyűlölöm az ilyeneket.

Tőlem is megszokták kérdezni, mindenki egyszer. :D Többször nem. :D Én is tudok kérdezni és nagyon jókat is. :D

1270. Angyajka (válaszként erre: 1259. - Petyó86)
2016. máj. 13. 14:37

Itt nincsenek öregek, itt csak fiatal házasok vannak. Rajzanak. Nem is bánom, hogy nincsenek érdeklődő, barátkozó öregek.

A kismamik meg kismamikkal barátkoznak... Nem mintha bármelyik társaságára rá lennék szorulva.

1269. Angyajka (válaszként erre: 1254. - 613a2a73d1)
2016. máj. 13. 14:33

:(((( Dettó. Én nem is értem, hogy hogyan nem lehet egy idő után megkeseredni.

Kezdetben én is mosolyogtam minden kismamára, érdeklődtem, imádom a gyerekeket. Ma már csak a "már ő is terhes" gondolat jut eszembe. Komolyan mondom, itt télen bemennek a házba, mire tavasszal kijönnek, már nagyon terhesek. Én nem irigylem senkitől, de nekem miért nem...

1268. Angyajka (válaszként erre: 1253. - E-dit22)
2016. máj. 13. 14:29
Edit, látom te is mindent kipróbáltál már. :)
1267. Angyajka (válaszként erre: 1250. - 613a2a73d1)
2016. máj. 13. 14:27
Igen, erre gondoltam én is, hogy nem az egészet kellene, mert azokat nem is hozzák összefüggésbe a meddőséggel. A glutént és a laktózt mindenképp megcsináltatom. Legalább azt is kizárhatjuk. Bár szerintem baromira negatív lesz. Egyiktől sincs bajom, az olvasott tünetek meg, hagyjuk ...
2016. máj. 13. 14:08

Köszi, hogy megosztod a tapasztalataid. :)

Nálunk semmi magyarázat nincs arra, miért nem jön a baba, amiket eddig néztek, minden eredmény rendben van. A napokban szóba került itt a fórumon ez is, azért gondoltam rá. :)

1265. 613a2a73d1 (válaszként erre: 1262. - 42233ef8c1)
2016. máj. 13. 13:58

Jajj, dehogy akarok senkit lebeszélni! Csak megírtam a saját véleményem. Nekem nem jött be. Két szem földiepertől padlón vonaglok a gyomorfájdalomtól, a teszt szerint meg semmi bajom tőle. A grapefruit ki is jön belőlem, mielőtt még leérne, de ez is negatív lett. És olyanok pozitívak, amiből ha 2 kilót/litert megeszek-iszok, akkor sincs semmi bajom. A másik dolog: ez egy egyszerű kis vizsgálat, ujjbegyes vérből pár csepp kapilláris vér. Vércukornál a vénás meg a kapilláris vér glükóztartalma között 30% eltérés van. Ki tudja, mennyire megbízható dolog? Két éve amikor csináltattam, volt olyan verziója is, amit megrendeltél és otthon megcsinálhattad magadnak. A franc se tudja, én jobban megbíztam a vénás vérből vett liszt/laktóz vizsgálatban. Sőt a laktózt úgy vizsgálták, hogy több allélt is néztek, mintha egy genetikai vizsgálat lenne. Ez azt is kimutatja, hogy most éppen nem vagy laktózérzékeny, de genetikai hajlamod van rá, hogy idős korban az legyél. A cöliákiánál is néznek IgA-t és IgG-t is.

Ja, és még valami: a 46-os panelben van pl olyan, hogy "dinnyemix". Na, most döntsd el, hogy görög vagy sárga. Keresztallergiáról gondolom már hallottál. Ha valaki allergiás a parlagfűre, akkor baja lesz a görögdinnyétől is. Egyéb fűféle allergia meg vonzza magával a sárgadinnye érzékenységet. Szóval ha egyszer beindul a buli....

1264. 42233ef8c1 (válaszként erre: 1259. - Petyó86)
2016. máj. 13. 13:44

Hú, az ilyen jószándékú emberek nálam is nagyon kiverik a biztosítékot. :(

"Ti még nem kaptatok kedvet a babához? Pedig az ikertesódnak már van... Húzzatok bele ti is, mert lemaradtok!"

Meg egy ismerősöm, miután szült, rendszeresen hozzám vágta amikor beszélgettünk, hát ezt a gyerektelenek nem érthetik...:( Hozzá kell tennem, hogy neki első próbálkozásra összejött a baba. Fogalma sincs milyen érzés éveken át minden hónapban csalódni... Azóta messze elkerülöm őt. Es csak arra koncentrálok, hogy hamarosan nekünk is lesz!!! :)

1263. 42233ef8c1 (válaszként erre: 1252. - E-dit22)
2016. máj. 13. 13:28

Akkor egy napon nem várjuk.

:)

1262. 42233ef8c1 (válaszként erre: 1250. - 613a2a73d1)
2016. máj. 13. 13:22
Azt mondod, nem érdemes megcsináltatni ezt a 46-os panelt?! A férjemmel meg is beszéltük, ha ez az inszem nem sikerulne, akkor a köv. hónapban megnézetem ezt is... De akkor nem biztos!
1261. 613a2a73d1 (válaszként erre: 1257. - E-dit22)
2016. máj. 13. 13:18
Igen, az a baj, hogy a dokik is néha homlokegyenest mást mondanak. Nekem javasolták a Candida diétát. Az akkori nődokim meg azt mondta, ne legyek már hülye, az természetesen jelen van a szervezetben, minek akarom kiírtani? Megcsinálok én bármilyen diétát, megeszek bármit, ha olyan doki mondja, akiben megbízok. Az ételintolerancia miatt nem kérdeztem senkit, saját ötlet volt. Utólag már bánom. De ha nem jön a baba évek óta úgy, hogy egyébként semmi kimutatható gáz nincs, akkor megpróbál mindent az ember. Ha múlt héten a 35-ös FSH után azt javasolta volna Forgácsdoki Tanár úr, hogy hormonjavítás céljából egyek meg napi 20 dkg szárított kutyakakit, akkor csak annyit kérdeztem volna vissza, hogy "milyen fajtájú kutyától?"
1260. Petyó86 (válaszként erre: 1258. - E-dit22)
2016. máj. 13. 13:07
Na az azért lesz k. jó, mert én reggeli tusolás nélkül nem indulok el SOHA otthonról, úgy hogy ez nagyon felejtős. :) Meg hát az uram is elüldözne, ha nem fürdenék. :D Azt tudom hogy csinálni kell, megteszem esküszöm, de ha nem javulnak az értékeim, olyan lázadást fogok letolni, hogy szaladjon mindenki amerre lát :)))
1259. Petyó86
2016. máj. 13. 13:04

Egyébként a környezet annyira el tudja rontani a dolgokat. A társasházunkban mindenki ismer mindenkit, állandóan megy a faggatózás, mikor lesz már baba.. Aztán az egyik néninek, aki mindig kérdezgetett, sajnos meghalt a férje, megöleltem, és akkor mondtam neki, hogy ebbe vagyok belegajdulva, hogy mindenki nyomás alatt tart a faggatózásaival.. Azóta ha találkozunk, cinkos kacsintást dob rám, úgy is tudja, hogy fogom mondani ha aktuális.

Másik, egy szomszéd képben került a helyzetemmel kapcsolatban, állandóan megy a megjegyzés, hogy ne húzd az időt, mikor lesz lombik, így meg úgy, de ha betalál az elkövetkezőkben, valószínűleg megmondom neki a magamét.

Eddig elég jól kezeltem ezeket, de ahogy fogy az én türelmem is, nem biztos hogy tudok mindenkinek jópofát vágni.

1258. E-dit22 (válaszként erre: 1256. - Petyó86)
2016. máj. 13. 13:02

Nade ezt aztán csinálni kell heti 3-szor! Különben nem ér semmit :D

az szerettem benne a legjobban mikor mondták, hogy torna után nem fürödjünk 36 órán keresztül...

1257. E-dit22 (válaszként erre: 1250. - 613a2a73d1)
2016. máj. 13. 13:01

csillogó szemekkel olvastam végig a hsz-ed, hát téged sem kell félteni semmitől :D ügyes vagy!

tényleg ekkora kamu lenne?

Én csak azért félek megcisnáltatni, mert most nincs tünetem, de ha kijön valami tuti még a tüneteket is produkálni fogom.

egyébként azt mondják lúgosítsunk és táplálkozzunk gluténmetesen. Ezt az Aviván is elmondták. Nagyon fontos, mert savas szervezetbe nem költözik baba. Hát... tartsa be aki tudja. Igyekszem sok zöldséget enni, nem áll távol tőlem a léböjt, de teljesen glutánmentesen és savmentesen nem tudok táplálkozni.

Azért durva, hogy ki lehet dobni az ablakon többtízezer ft-ot és a dokik azt mondják rá, hogy wc papírnak jó kb :( az a baj a dokikkal is, hogy más a véleményük dolgokról és az orvostudomány sem egzakt. Bár az lenne.

1256. Petyó86 (válaszként erre: 1253. - E-dit22)
2016. máj. 13. 12:59
:DDDD Hát, gondolhatod nekem mekkora kedvem van hozzá, konvergál a nullával... Sebaj, letudom reggel, este pedig megyek bulizni. Kell egy kis rileksz, lehet egy kicsit iszok is az egészségetekre! :))
1255. E-dit22 (válaszként erre: 1240. - 613a2a73d1)
2016. máj. 13. 12:51
:D ez mekkora! :D
1254. 613a2a73d1 (válaszként erre: 1249. - Angyajka)

Angyajka, basszus... Ez én voltam 8 éve...

Új lakópark, kertes házak. Férj-feleség. Max egy-két kisgyerek. Beköltözött mindenki, utána csak úgy potyogtak a gyerekek. Én a fűnyírót tologattam az udvaron, a többiek meg a babakocsit csordában az utcán. Azóta már megkezdték az iskolát, kistesók az ovit. Én meg még mindig csak a fűnyírót tologatom..:-((( Én ki sem merek ülni kávézni, körbefordítom a tekintetem, csak a közvetlen házaknál 14 kisgyerek van!! Tuja van, de a hang azon is átjön...:-)))

1253. E-dit22 (válaszként erre: 1236. - Petyó86)
Én voltam tavaly Aviva tornán, csináltam is pár cikluson át, de nem segített az sem. Nagyon kemény. A tanfolyamon pedig testileg-agyilag leszívtak...
1252. E-dit22 (válaszként erre: 1233. - Angyajka)
2016. máj. 13. 12:49

én kb. jövő csütörtökre nem várom, nem akarok előre tesztelni, már annyi csalódásom volt :(

de lehet nem bírom ki, meglátjuk.

Ha népszavazás lesz belőle ránk számíthatsz! :)

1251. E-dit22 (válaszként erre: 1232. - 42233ef8c1)
2016. máj. 13. 12:48
van itt minden földi jó :D
2016. máj. 13. 12:40
Angyajkának ígértem az ételintolerancia sztorit. Én a 46-os panelt csináltattam meg kb 2 éve. Egyrészt mert már minden sz@r eszembe jutott, hátha ez miatt nincs baba, másrészt meg nagyon érzékeny voltam egy fűszerre, kíváncsi voltam, tényleg intoleráns vagyok-e rá. Ujjbegyből vett vérből nézték, mint a cukrot. Másnap meg is jött az eredmény. A gyanús fűszer negatív lett (???) viszont pozitív lett a mandula, élesztő, rák/kagyló, zeller, tojás, tehéntej, búza. Ezektől soha semmi bajom nem volt! De azért csak beültette a bogarat a fülembe, visszamentem egy lisztérzékenységi (a búza miatt) meg egy laktózvizsgálatra a tehéntej miatt. Mindkettő negatív lett. Még mindig nem adtam fel, behazudtam magam a kórházba egy H2 kilégzéses laktóztesztre. Persze az is negatív lett. Házidokihoz mentem (valami más miatt), mutatom neki ezt a papírt a 46-os panelről. Ennyit mondott: "ez hülyeség". Gasztrós dokihoz is elmentem a refluxom miatt, az ő kezébe is belenyomtam, reakció - miután kb 2 másodperc alatt átfutotta: "ez gyújtósnak jó". Szóval kidobtam egy húszast a semmire. Hogy beigazoljam, mekkora hülye vagyok, éjszakákon keresztül bújtam a netet és jegyzetelgettem, kinek-milyen eredményt adott ez a teszt. Szerintem nem mondok újdonságot: a bejegyzések alapján kb a tesztelők 80%-nál ugyanezek az ételek lettek pozitívak. Nem akarlak lebeszélni róla, de én a helyedben inkább csak egy liszt-és laktóztesztet csináltatnék. Elmész a házidokihoz és hantázol egyet, hogy hasmenésed van a tejes kajáktól és felpuffasztanak a lisztes dolgok. Ő majd továbbküld vérvételre vagy gasztróra. Ha bármelyik beigazolódik, akkor még adóvisszatérítést is kapsz a fizudból:-)))
1249. Angyajka (válaszként erre: 1237. - 42233ef8c1)
2016. máj. 13. 12:34

Ne is mondd... Nálunk egyik napról a másikra nőnek ki a házak a földből, és mindegyiknek van már lakója, akik jönnek nézegetni a munkálatokat. Természetesen az összes babakocsis, várandós, kisgyerekes... :/ Már a teraszra sem ülök ki kávézni... Férjnek kiadtam, hogy az udvar abba a részébe tujákat kell ültetni, hogy ne lássak rá a házra. :) Szegénykém most hétvégére tervezte, de ramaty idő van.

Sipos dokit nem hívtam. Meg vagyok sértődve, így nem biztos, hogy a legjobb beszélgetőpartner lennék. De gondolom mennyire érdekelheti, hogy meg vagyok sértődve-e vagy sem. Szerdán uh, akkor megint felhozom a témát és annyi. Kicsit belefáradtam. :/

A mellfeszülés jó, dolgozik a progid. :) Kitartás, már nem sok van vissza szerdáig.

1248. 613a2a73d1 (válaszként erre: 1247. - Petyó86)
2016. máj. 13. 12:14

Napi 3 liter víz simán lemegy amúgy is. Magne B6 mindennapos. Megtömöm magam, mert muszáj. Vagyis óránként-kétóránként gyömöszkélek valamit a gyomromba, mert alapjáraton is sok a gyomorsavam. Gasztrós doki nem véletlenül mondta, hogy nem lesz egy leányálom, a terhesség (remélem) meg pláne nem.

Az Avivára én is kíváncsi vagyok. Mesélj majd!

1247. Petyó86 (válaszként erre: 1245. - 613a2a73d1)
2016. máj. 13. 12:06

Hú te szegény, basszus. Na igen, ki tudja mi a jó, meg mi a nem. Hétfőn okosabbak leszünk. :)

Eszel rendesen? Nem is tudom hol olvastam, hogy ilyenkor sok sok fehérjét illik enni, és rengeteg folyadékot vedelni. Esetleg Magne B6-ot nem vehetsz be hányinger ellen? Nekem az kicsit szokott segíteni. Sajnos nem tudom hogy hány nap alatt szokás érezni is a petefészekben a sejtek növekedését, azt tudom, hogy leszívás előtt már sokaknak nagyon szokott fájni, feszíteni a hasuk, de punkció után tehermentesül a petefészek is, az már biztosan könnyebb lesz.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook