Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Petyó, nehéz szavakat találni... tényleg sajnálom. :(
Amíg 1 % remény is van, ne adjátok fel!
:(
Csajok, gáz van...
Sipos doki mikor meglátta az AMH eredményemet, nagyon meglepődött. Az FSH értékem az egekben, 19... Jelen pillanatban nem kezdhetjük a lombikot, mert semmi esély a sikerre. Azt mondta, hogy 15 feletti FSH értékkel el szokott búcsúzni a páciensektől. Gondolhatjátok mit éreztem akkor ott abban a székben. Nem kívánom senkinek, teljes megsemmisülés. Abban maradtunk, hogy augusztusig DHEA kúra, amit meg kell rendelnem külföldről, plusz vitamin kúra, és kifejezett kérése az AVIVA torna. Szóba került a petesejt donáció, melyet Csehországban csinálnak nagyon nagy sikerekkel, rengeteg pénzért. Ez a jövő zenéje. Azt mondta ne temessem el az ügyet, de őszintén szólva teljesen romjaimban vagyok. A hideg ráz jelen pillanatban három betűtől, amely megpecsételni látszik 29 évesen az életemet/életünket.(POF=korai petefészek kimerülés)
Nagyon drukkolok nektek, valaki most már hozzon jó híreket, hogy erőre kapjunk.
Kívánom neked Regina, hogy ne kelljen csalódnod!
Az időjárás is borzalmas, szerintem mindenki levert most. Fel a fejjel, ennél többet úgy sem tudunk tenni ilyenkor.
Én is bevettem a clostit. Férj rábírására. Szegény ma teljesen kiakadt. De megbeszéltem magammal, hogy veszek ovutesztet és ellenőrzöm az időzítést. :) A duphaston meg nem érdekel. Saját progitermelésem is van. Muszáj menni előre.
Uuuu, ezek mind nagyon biztató jelek!! :))
Ne gondolj nekem arra hogy megjön! NEM FOG!!
Egy hét múlva kell tesztelni ilyenkor?
Köszi Angyajka! :)
Ez az egy hét gyorsan elrepült, már jól kezelem. :)
Első alkalommal irgalmatlanul hosszúnak tűnt. :)
A ma délutáni tüneteim: durva mellfeszülés, neha mindjárt megjön érzés és "mindjártelsírommagam" hangulat...
Most nem várom a jövő hét szerdát, mert már utálok csalódni.
Minden rendben lesz, nyugi!! :)
Várjuk a híreket! :)
Baybee, tesztelsz ma? Írj, megyek edzeni, de lesni fogom.
Regina, 1. hét letudva! Kitartás! Már reggel is akartam írni, de lefoglalt az önsajnálat (bocsi).
én azt hittem, hogyha van valami probléma arra utalnak a női hormon eredmények. És ha az rendben, akkor minden rendben, hiszen van tüszőérés, repedés, ha felmegy a hőm, akkor jó a progeszteronom és minden klappol.
Álmomban nem gondoltam, hogy egy kis ételintolerancia meddőséget okozhat. Nem látom az összefüggést.
Engem sem érdekelt eddig. :D de ez is meddőségi ok lehet
Eddig vártam a csodára, de a mai után kell vmi terv.
nekem emiatt aktív folsavat kell szednem, kb. 3-szoros mennyiséget, mint alapból kéne.
Aki Leidenes neki pl. a pozi teszttől kezdve szúrnia kell magát. Stb, stb. Nem szeretném azt sem, hogyha végre pozit tesztelek elmenjen a baba :( inkább megcsináltattuk ezt is.
ez nagyon tuti!
bár lehet nem szeretném tudni, hogy van valami ételallergiám, úgy, hogy semmi tünetem nincs :D
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?