Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben fórum

Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)

1126. Angyajka (válaszként erre: 1120. - E-dit22)
2016. máj. 11. 14:34

D vitamin, 21 napi tsh volt. Oké is.

Leiden meg a többi újdonság. Az mi és hogyan?

Nem tudom, hogy erre az ételallergiára lehet-e beutalót kérni. Most erre ráállok. Az endós laparra gondoltál? Én még azon is rágódok. Bár nem akarom a semmire kilyukasztatni a hasam.

A lelkemet, meg a stressz most ne vizsgálja senki. :D

1125. E-dit22 (válaszként erre: 1122. - Angyajka)
2016. máj. 11. 14:33

egész napra szabit vettél ki?

én ilyenkor be szoktam jönni, ne egy egész napom ússzon, csak egy fél.

1124. E-dit22 (válaszként erre: 1118. - Angyajka)
2016. máj. 11. 14:30
hol nézeted ezeket?
1123. E-dit22 (válaszként erre: 1115. - Petyó86)
2016. máj. 11. 14:30

hőt nem mértek?

az szuper, ha beállt 28 napra!

Olyat is hallottam, hogy hiába vannak vkinek 28 napos fix ciklusai éveken át, de még sincs peteérése :(

AMH is volt nekem is. Még tavaly mikor az FSH-m 8 volt, az LH-m pedig csak 3. Mindegyik doki azt mondta, hogy ez jó, a neten mégis azt olvasom, hogy ennek 1:1 arányúnak kéne lennie. Na, akkor mentem el AMH-ra, de szerencsére az nagyon jó lett. És van is ovum, ezen most még nem aggódok, talán még kijön 2-3 gyerek a petesejt mennyiségemből.

1122. Angyajka (válaszként erre: 1119. - Petyó86)
2016. máj. 11. 14:28

Csak egyetlen jó kell! Annyi meg muszáj, hogy legyen. Kiváncsi vagyok merre fogtok indulni.

Vérből nézik, kb 50 ezer a kettő. Most olvasgatom, ha már szabit vettem ki a nagy semmire. Nekem más már nem jut eszembe.

1121. E-dit22 (válaszként erre: 1116. - Angyajka)
2016. máj. 11. 14:27
nekem mindkettő meg volt.
1120. E-dit22 (válaszként erre: 1114. - Angyajka)
2016. máj. 11. 14:26

ez mind megvolt

+ génvizsgálatok: leiden, protrombin és társai.

D vitamint néztetek?

az is számít elvileg.

és a lelkiállapot.

stresszmentesség.

igyekszem paleozni, nem is akarok már lisztes cuccokat enni, annyira jól elvagyok a zöldség-gyümölcs-husi kombóval.

ételallergiára írhat a háziorvos beutalót?

TSH 21. napi? a beágyazódás miatt?

A Sotén pl. csak a 3. cn-en nézik. De van, hogy a többszörésre ugrik fel a beágyazódás idején. Ami nagyon nem jó.

A pasiknak is van valami különleges vizsgálat, most nem jut eszembe, ahol a szerkezetét is nézik, nem csak a mennyiséget és a mozgékonyságot.

1119. Petyó86
2016. máj. 11. 14:21

Hát figyelj, lehet én is szart se érek a 28 napos ciklussal. De a petesejtek minőségét állítólag javítja.. Nekem tuti nem lesz sok, már ha eljutok a stimuig egyáltalán. Inkább legyen egy jó, mint sok selejtes. De rossz még leírni is...

Vérből nézeted ezeket? Nem ismerem így szám szerint sajnos őket. Mennyi az annyi? Kolléganőm volt egy 50 ezresen, de neki több mint 100 dolgot vizsgáltak.

1118. Angyajka (válaszként erre: 1115. - Petyó86)
2016. máj. 11. 14:17

Én is iszom az infolicot. Semmi nem változott. Előtte is 28 napos cikluson volt, meg most is. :(

Most ezt 226-os meg a 46-os panelt nézem ételintoleranciára. Baromi drága. De inkább, mint a felesleges próbálkozás. :(

1117. Petyó86 (válaszként erre: 1116. - Angyajka)
2016. máj. 11. 14:15
Köszi szépen! :)
1116. Angyajka (válaszként erre: 1115. - Petyó86)
2016. máj. 11. 14:13
Összeférhetőségi vérből volt, meg van egy ilyen szex utáni nyálka vizsgálat is. Az PCT? Már nem is emlékszem. Mi ezeket magánban csináltattuk. Nem nagy összeg. 10-20 ezer, ha jól emlékszem.
1115. Petyó86 (válaszként erre: 1114. - Angyajka)
2016. máj. 11. 14:05

Nálam 3. napos hormonok, AMH, ir, pajzsmirigy + férjnek...

Viszont képzeljétek, majd hogy nem 40 napos ciklusaim voltak az elmúlt fél évben. Egy hónapja mondta Sipos doki hogy igyam az inofolicot, elkezdtem a helyettesítőjét mert az sokkal olcsóbb, és ma 28 napra pontosan megjött. Én már ennek is örülök. Bár peteérést sajnos nem tapasztaltam, vagy lehet lemaradtam róla.

Az összeférhetőséget miből nézik? kell rá beutaló?

1114. Angyajka (válaszként erre: 1112. - Baybee)
2016. máj. 11. 13:54

Nem hiszem el, hogy nincs egy lista valahol, hogy miket kell nézetni. Ez nevetséges, hogy internetről kell tudakozódni.

Ezekről a hormonpanelekről is olvastam. Arról tudtok vmit? Az is vérből van.

Nálam 3., 21. napi hormonok, ir, pcos, pajzsmirigy, hsg, összeférhetőségi volt. Itt nincs hiba. Férjnek teljeskörű kiskatona vizsgálat. Nektek Csajok? Hátha vmi újdonság lesz.

1113. Angyajka (válaszként erre: 1110. - E-dit22)
2016. máj. 11. 13:47

Én is így vagyok vele. Nem is a lombik zavar, hanem, hogy egészségesen miért kellene? Ha meg van vmi feltáratlan probléma, akkor meg azt kellene megtalálni.

Nekem Forgács doki azt mondta, hogy ezekkel az eredményekkel nincs kizáró ok, sem nehezítő tényező. 6 inszem kell, mert össze fog jönni. Az ötödik jön... No comment. Ma meg úgy mondták, hogy 5 után újabb konzultáció kell. Ha a doki azt mondja, hogy még lehet, akkor lesz 6 vagy több.

Nem értem. Nálunk tavaly Forgács doki szinte kizárta a lombikot. Ide nem fog kelleni. Ehhez képest... Bejelentkezünk konzira és ott is előadom a gondjaim. Teszem hozzá 15ezerért. :(

1112. baybee (válaszként erre: 1095. - Petyó86)
2016. máj. 11. 13:35
Ez engem is aggaszt, hogy alig néztek valamit. De őszintén azt sem tudom merre kéne elindulni, mit kéne még nézetni... Ezért is szeretnék most augusztusig egy kis szusszanásnyi időt, men csak elcseszni a pénzt, mert ennyiből még kb. 5 inszem kijönne.
1111. E-dit22 (válaszként erre: 1102. - Petyó86)
2016. máj. 11. 13:21

Szerintem amúgy sem jó lisztet enni. Meg fehér cukrot sem. Én betiltanám.

Méreg mind.

1110. E-dit22 (válaszként erre: 1098. - Baybee)
2016. máj. 11. 13:20

és ezt a petesejt ellen menekülést nem vizsgálták ki előtte??

Teljesen összeomlok lassan. Olyanokat írtok itt...

én bízom az inszemben, nálunk össze kell jönnie. Ha 10 alatt, akkor 10 alatt. Én nagyon nem akarok lombikot.

1109. Petyó86 (válaszként erre: 1106. - Angyajka)
2016. máj. 11. 12:48

Náluk sem volt tervezve, ment a 9 hónap alatt az idegeskedés, hogy hogy s mint lesz, és hát olyan tündéri kis gyereke van. :) A terhesség meg sem kottyant neki, a szülés is zökkenőmentesen alakult, hálistennek. :)

Én is hasonlóan érzem, hogy legyen egzisztencia, kacsalábon forgó palota, autó, stb..:)), legbelül még én is halasztanám mondjuk egy évet, de nekünk már nincs hova, ketyeg az óra sajnos.

Hát anno mi se tudtuk volna kicsengetni, már az adósok börtönében ülnék tuti :D

1108. Angyajka (válaszként erre: 1102. - Petyó86)
2016. máj. 11. 12:37
Ha, ez nem sikerül, élni fogok vele. Köszönöm Petra. A lapart megcsináltatom a nyáron, hanem babásodok addig. :D
1107. 42233ef8c1 (válaszként erre: 1103. - Angyajka)
2016. máj. 11. 12:35
Teljesen igazad van! :(
1106. Angyajka (válaszként erre: 1104. - Petyó86)
2016. máj. 11. 12:35
20 év? Jesszus, fizetni nem tudtak volna, hogy szüljek. Bár a férj, akkor már pasi funkcióban volt. Nem-nem. Konzervatívabb típus vagyok. :) Diploma (vagy akármilyen végzettség is), esküvő, kertes ház, két autó, világjárás, gyerek. :) A gyerek hibádzik. :( Abszolút nem bántuk meg, hogy nem előbb. Van biztos meló, karrier, így legalább van pénz miből kifizetni ezeket a kis "apróságokat". Nem is tudom, hogy bírnám, ha e mellé még kuporgatni is kellene. Mi lennénk a cikkben a 25001-es sorszám. Mondjuk 5 évvel ezelőtt még simán nem tudtuk volna fizetni.
1105. Angyajka (válaszként erre: 1100. - Baybee)
2016. máj. 11. 12:28
Csak már annyi minden volt, hogy azt sem tudom mi lehetne még. Ez sem nekem kellene, hogy eszembe jusson. Már tényleg csak táplálékos dolgo, meg az endo van. De egyszerűen annyira nem illik rám. Mit lehetne még?
1104. Petyó86 (válaszként erre: 1100. - Baybee)
2016. máj. 11. 12:24
Én is azt érzem, hogy rohan az idő. Meg őszülök is már. :D Van egy ismerősöm, ő 18 évesen szült, és csodás anya, főiskolára jár. Szerintem húsz éves kor körül lenne a legideálisabb, de hát ma már minden kitolódott, sajna..
1103. Angyajka (válaszként erre: 1094. - 42233ef8c1)
2016. máj. 11. 12:21
Lehet lehiggadok és felhívom. Csak tényleg szarul esik, na. Megyek oda nagy reményekkel, aztán meg le vagyok ejtve. :(
1102. Petyó86 (válaszként erre: 1096. - Angyajka)
2016. máj. 11. 12:20

Hahahahhaaha, jól van na, a 86 lehet a mellbőségem is :DDDD

Nekem még tavaly volt gyomortükrözésem, de soha a büdös életben nem vagyok hajlandó többet elmenni. Lisztes kaják után úgy nézek ki mint egy 6 hós terhes, és a gasztrós doki mondta, hogy ha valakinek van vmilyen autoimmun betegsége, ezek kéz a kézben járnak, nézzük meg.. Ezek nem kellenek lombikhoz, szerintem ez "önszorgalmi feladat" inkább, ha van panaszod.

Ha a dokid nem nagyon akarja a lapart, keresni kell olyat, aki hajlandó megcsinálni. Én eskü nem akartam, vagdostak már eleget így is, de nálam is az endó kapcsán merült fel a dokiban. Ugyan tavaly nem találtak a műtétemkor, de Sipos doki szerint most van. Ezért is hagytam el a lisztet, endo esetén nagyon nem jó dolog lisztet enni.

Ha gondolod, üzenetben szívesen megadom a nődokim elérhetőségét, hamar be lehet hozzá kerülni, Ő is SOTÉS, ott csinálja meg a műtéteket is, és nem utolsó sorban ismeri Siposékat, én is így kerültem a Forgácsba.

1101. baybee (válaszként erre: 1088. - Angyajka)
2016. máj. 11. 12:20
Nekem is mind2x azt mondta a Makai, hogy "nagyon jó esélyeink bvannak" nagyon jó a férjem mintája is. Közben meg látom, hogy minden alkalommal egyre gyatrább az ő eredménye is. Ha ez a nagyon jó kategória, akkor az 5 évvel ezelőtti mintával 5ös ikreket kellett volna csinálni...
1100. baybee (válaszként erre: 1087. - Angyajka)
2016. máj. 11. 12:18
lehet, hogy el kéne indulni mindkettőtöknek egy teljes kivizsgálásra. 29 évesen még annyira nem feltétlenül kell kapkodni. bár ez is nézőpont kérdése, én már annyi idősen is későnek éreztem az egészet. de én ilyen elcseszett hülye vagyok...
1099. Angyajka (válaszként erre: 1093. - E-dit22)
2016. máj. 11. 12:16
Igen, keress rá a lisztérzékenységre. Szerintem én azt most nyáron megcsináltatom. Nem illik rám, de sokan írták a neten, hogy rájuk sem, és mégis.
1098. baybee (válaszként erre: 1082. - E-dit22)
2016. máj. 11. 12:15

sztem a statisztikájuk miatt nem vállalnak többet. amúgy a protokoll 6-ot "ír elő". mondjuk nekem nem mondták, hogy nem csinálnak többet. Sőt azt mondta a Tanár Úr, hogy ne legyek annyira ellene, hátha kedvet kapok hozzá, és belejövök újra ebbe.

Bár én részemről nagyon nem "támogatom már" az inszemet. Nekem a 3 volt az mennyiség, amit még el tudtam fogadni.

A SOTE-n meg volt olyan ismerősöm, akinek 10-et csináltak, és még folytatták volna, csak ő is ragaszkodott a lombikhoz. És ott derült ki, hogy inszemmel sosem jött volna össze, mert a kiskatonák "menekültek" a petesejttől, úgy kellett mesterségesen beinjekciózni a győztes katonát. és érdekes módon az első lombik összejött nekik.

szóval ez is érdekes.

1097. Petyó86 (válaszként erre: 1093. - E-dit22)
2016. máj. 11. 12:13
hát ha engem kérdezel, nálunk nagyon nem mindegy hogy az anyagcsere mennyire pöpec... például én autoimmun pajzsmirigyes vagyok, full szarul vagyok a lisztes dolgoktól, ezért gluténmentes diétára ítéltettem.. sok lisztérzékeny nő míg nem derül ki nála, nem is esik teherbe.. az inzulinrezisztensek és a cukrosok dettó.. a megtapadást gátolják. szóval a fene se tudja már mit kellene megnézetni, meg mit nem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook