Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
;) Okes, ha elkuldenek minket laparra, egyszerre jelentkezunk be. :D
A fizetős alapítványi a szülészeten van, az kb egy tízes/éj. Ilyen a nőgyógyin nincs, vagyis fizetni nem kell érte, csak ki kell valahogy könyörögni, hogy oda kerülj a kétágyasba.
Az, hogy te nem akarsz barátkozni, nem jelenti azt, hogy ők sem..:-)))) Az ilyen néni, aki egy hete vagy hónapja bent van, nagyon szokott örülni az új szobatársaknak :-))))
Regina, legfeljebb ketten egyszerre megyünk egy kétágyasba. ;)
Köszönöm. Akkor lehet még róla szó. :D
Ilyen hörgő, szortyogó, pukizó közönséget nem kérek. Barátkozni nem akarok. :D
Gondolom, hogy nem megfizethetetlen egy éjszakára.
Engem is, meg a szagok, meg, hogy nem lehet ablakot nyitni.:/
En kulonosen nagyon erzekeny vagyok a szagokra.
:)
Nem semmi!!
Szerintem is a statisztika miatt kerdezik.
Nem is a doki borzasztott el, hanem ezek a kultúrálatlan ágyszomszédok. :/
A szülészeten van egyágyas, külön pénzért. De a nőgyógyin is láttam kétágyas szobákat, sőt az egyikben egyedül volt egy csaj. Szerintem ezt a dokival kell előre lebizniszelni. De itt is úgy van, mint a Forgács emelete, pasi be sem teheti a lábát a szobába.
Ezen most jót nevettem. :D
Azt hiszem nekem úgy magyarázta ezt az endo doki, hogy van az agyban egy pici pöcök (jó indulatú daganat?) és az jelzi az agynak, hogy termelje csak a prolaktint, mert szüksége van rá, holott nincs.
Szerencsére megúsztam, mert rendben van a prolaktinom, de akkor sem hangzott valami jól. :(
na, a kérdés második fele izgisebb. Nem is néztek egyáltalán neked progit???? Azt a 3. napiból hiába nézik! Ha egyáltalán ott megnézték neked..
szexuálhormonkötőfehérje vagy mi a tököm, meg ne kérdezd, mire jó :-))))))
A Sote2-n azt nézik, ki az orvosod. Ezért szívtam meg borzasztóan a vetélés utáni vizsgálatot. Azután orvost váltottam, ő ott melózik a Sote2-n és a lapar is ott volt nekem is. Mindenki nagyon rendes volt velem szerencsére, de amikor főorvosi bemutatásra kellett bemennem, találkoztam a folyosón a "köcsög" dokival, na ott görcsbe rándultam egy kicsit. A felújításban kicsit csalódtam, nagyon látszatintézkedés volt, hiába raknak a szarra marcipánbevonatot, az akkor is ehetetlen lesz. Ha egyszer eljön az idő, ott szeretnék szülni-ezért is választottam onnan dokit- állítólag nagyon jó a PIC-jük.
Köszi, lejegyzeteltem! Az SHGB micsodi? Azt se értem igazán, hogy nekem a 3. naposon kívül miért nem kért eddig senki pl. 21. napos hormonsort vajon? sok a kérdés, egyre több :)
:DDDDDDD Hát, hogy őszinte legyek, a Róbert Károly magánjába kb. 700.000 egy lapar, arra nincs elég mánim, sajnos. Ha esetleg az én dokimhoz mennél, neked is királynői fogadtatásod lenne, hidd el :))
Nekem is oké volt a hsg, de arról azt mondják, hogy a petevezetők megkukkantásán kívül nem jó semmire. :/
Nem lehet hogy esetleg statisztika miatt kell nekik a foglalkozás, vagy ilyesmi? Tőlem is mindkétszer kérdezték, én se értettem. Vagy esetleg azért, mert ha valaki fizikai munkát végez, akkor más a kislány fekvése..?!
Èn sem értem mit szàmít ez de volt olyan hely ahol mikor megmondta kint dolgozik rendesen ránkszàllt az orvos. Mindenféle csodaszert elakart adni, hâzhoz jött, csomagtartójàba voltak a csodaszerek stb
Jesszus!!! És te ezt ajánlgatod nekem??? Na, újból lekerült a térképről. Biztos, hogy én ilyet nem csinálok végig. Nekem egyágyas szoba kell. Rendkívül kényes vagyok. :DDDD Még benne lennék a hírekben, mint a sote-s mészárló.
A Forgácsnál a mai napig nem derült ki, mit néztek, nem kaptam meg a papírt. A nődokim nekem ezeket kérte tavaly: TSH, FSH, LH, prolactin, tesztoszteron, AMH, SHGB, DHEA-S, D vitamin. Meg egy teljes vérkép+vizelet.
Ezeket a 3. napon, aztán a 16. és a 19. napon kért csak progeszteront. (23 napos ciklus mellett)
Értem, akkor ez tök jó. Kevesebb macera is. :)
Igen, akár unatkozó feleség is lehetnék. Amíg van miből fizetni...
Màr évekkel ezelőtt kiderült. Egy nőgyógyàsz küldött el MR vizsgàlatra mert ez gyakori oka a magas prolaktinnak.
Az uh az veszélytelenebb, és ha nem indokolt nem nagyon szeretnek lapart csinálni. Az uh csak annyi, hogy katéterrel benyomnak vmi infúziós oldatot és nézik, hogy kifolyik-e a hasüregbe. Ha nem fáj vagy csak picit, akkor nem volt elzáródás, akinek fáj de végül átmegy a folyadék annak volt letapadás, de ezzel kinyitják.
Ajjj. Miért baj az, hogyha valaki gyári munkás? Főleg nem tök mindegy hogy hol? Tudsz fizetni és ennyi. A tarifa meg úgy is adott, munkahelytől független. Már akkor sem értettem ezt.
Viki sajnálom :( Megkérdezhetem, hogy ez neked hogyan derült ki? (remélem nem vagyok nagyon indiszkrét)
Fokozatosan szoktam hozzà èn is. Sokszor az elején éreztem itt a vég. Reggelente bàrhol voltam leültem ha nem volt màs a földre annyira szédültem. 3 hónapba telett mire megszokta a szervezetem. Nekem kell a napi 4 vagy felugrik az egekbe a peolaktinom. Voltam MR vizsgàlaton hypophysis microadrnomâm van 5mm-es. Attól magas a prolaktinom.
lliri, abban tudnál nekem segíteni esetleg, hogy ha megyek 3. napi hormonsort nézetni, hogy miket nézessek meg? (amit tuti a TSH, FSH, AMH) Köszi előre is! :)
További ajánlott fórumok: