Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Igen, ezeket is megnézetem. Emellett a tejérzékenységet, a génvizsgálatos 4-es panelt, amit még Edit linkelt. Bár szerintem nekem itt sem lesz eltérés. Úgy érzem nem ez a hiba, de legalább lesz papírom róla.
Júniusban megyek az endo dokimhoz, akkor a pajzsmirigy. Az ir-es inzulinterhelésem márciusi. Szerinted, abból kell új? Meg júliusban friss hormonsor.
A laparon nagyon-nagyon gondolkodom. Igazából azon kívül már mindent kilőttem. A saját nődokim nem akarta megcsinálni, mert az uh és a hsg oké, de egy csomó mindent csak a lapar mutat ki. Lehet valami kis összenövés, amit ha megcsinálnak sikerülne spontán is. Férj nagyon ellenzi, szinte kategorikusan megtiltotta. :/
Te miket gondoltál megnézetni? Egyszerűen én kifogytam az ötletekből.
Ez jó hír! :)
Merre vizsgálódsz tovább, mit tervezel? Megnézeted Te is a spermium es a petefészek elleni antitest dolgot?
Azt számolgattam, ha most lemaradok az inszemről és spontán nem sikerül, akkor még a nyáriszünet előtt beleférhet egy újabb inszem.
Ne aggódj Regina, nekem is lerövidítette a ciklusom. Nekem is mindig pontos 28 napos, de clostinál 26 naposra csökken. nem mérvadó a dolog. Majd spontán ciklusban visszaáll.
Nekem meg megjött a cöliákia teszt, negatív, szóval nem vagyok lisztérzékeny. Mondjuk ezt gondoltam is, de legalább papírom is van róla. Sebaj, vizsgálódom tovább.
Ma is jó korán keltél, látom! ;)
Szép napot Neked es mindenkinek! ;) Hurrá, péntek van!! ;)
26 naposak a ciklusaim, órat lehetne beallitani hozza, mert annyira pontosan jon meg mindig.
Ez a closty elegge bezavar nalam, úgy tűnik.
Kíváncsi leszek, hétfőn mit látunk es mit mond erről a dokim. :/
Ó mar regen, majus 2-an.
A pregnyl szerintem mar nem jatszik. :)
Igen ment a múl hónapban is. Akkor a 11. napomon volt az inszem.
Az is erdekes, amit Angyajkaval is beszeltunk, hogy clostis ciklusban nem volt ovu nyák. Volt mar 3 inszemem, egyikben sem volt. Ma meg van!
Köszi szépen a válaszokat Csajok! :) Olyan jó, hogy vagytok!! ;)
Megprobálom elengedni most a dolgot, es nem mérgelődni ugysem tehetek mast! Lesz, ami lesz! A Joistenre bízom! ;)
Sajnos holnap nem tudok bemenni hozzajuk es szombat meg végképp nem lenne jó.
Holnap mindent beleadunk! ;)
Lehet egy hónapban ket ovu, majdnem 1 het kulonbseggel?
Most lehet, hogy nagy butasagot kerdeztem... :)
Digitalis ovu teszt, smile jelenik meg, ha pozi, nem kell a csíkokat hasonlítgatni rajta. Mindig boldog voltam, mikor meglattam a kijelzon a mosolyt, de most ááá, elegem van. :))
10-12. nap kozott szokott lenni az ovum kb. clostival es anelkul is. Tul korainak tartom. Es a dokim sem erre szamitott, mert csak hetfon kell mennem uh-ra. :(
6. nap??? Az valóban nagyon korai, na de ha megértek, akkor nincs gond. Már pedig biztos megértek, ha ovus van.
A holnapi nap a legtökéletesebb. Pont Petra kérdése miatt olvastam tegnap. Azt írták - nem laikusok -, hogy a pozitív ovuteszt utáni nap tökéletes.
Az inszemmel kapcsolatosan nem tudok tanácsot adni. Hétfőn uh, hátha a kisebbek pont akkor fognak érni és akkor dupláztok. ;)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?