Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Csajok, tanácsot szeretnék kerni tőletek! ;)
Pozi lett az ovu teszt es ma meg csak a 6. napomon vagyok. Ez nem túl korai? Még csak 4 Clostit vettem be...
A ferjem ma elutazott munka ugyben es csak holnap jon haza. Szerintetek, ha csak holnap tudjuk szeretni egymast az nem keső? :)
Es mi lesz az inszemmel?? Sipos doki hetfőre rendelt vissza uh-ra es kb. szerdan lenne aktualis az inszem. :(
Most ezt az inszemet elbukom? Mit csinaljak? :(
Szia Edit!! Nagyon drukkolok Neked a holnapi inszemhez! ;)
JELENTKEZZ majd!! ;)
Nekem itthoni fosatót adtak, ilyen csoki ízű ótvar valamit még életemben nem kóstoltam. Ráadásul repetáztam belőle, mert az első műtét az altatógép miatt meghiúsult. Másodjára nagyon cink volt, műtét előtt egy-két órával még a wc-n ültem, már láttam magam előtt ahogy tájékoztatom a családom, hogy a műtét hasmars miatt lefújva.
A nődokik se akarnak rosszat nekünk nyilván, csak szerintem azt várják hogy pikkpakk babásodunk, két éve ha mi is hozzáfogtunk volna..ajj.. bele se gondolok inkább.
Péterfyben is megfordultam (hol nem?) de csak egy vérvétel erejéig. Nekem olyan pályaudvarba oltott kolostor jellegű az az épület. Az egyetlen ami szimpi benne, hogy császárkor is beengedik az apukát és egyből oda is adják a kezébe a babát. Van is egy video róla a youtube-on, bőgés nélkül még soha nem bírtam végignézni.
Figyelem! Zsepiket előkészíteni és csak saját felelősségre nézzétek meg!
"még az is belőlem jött ki, amit a férjem evett meg"
Ezen már percek óta visítva röhögök :-)))))))
Egyébként meg belőlem is.. Csak nekem itthon kellett meginnom a "kakaót". Még szerencse, én idegen helyen nem is tudom hogy produkálnék. Engem is nagyon meggyötört, úgy összehajtogatott a cucc, mint egy papírlapot. Amikor már négykézláb mentem vissza a budira, jobbnak láttam, ha inkább ki sem jövök onnan.:-))))
Nekem a hasamról szedtek le anyajegyeket. Mondtam is a dokinak hogy lapar után olyan leszek, mint akit lelőttek sörétes puskával. Az anyajegyek helye azóta is nagyon látszódik, de a laparból semmi nem maradt.
Szemetes zsák: amilyen az EÜ helyzete, még azt is el tudom képzelni. Vízálló lepedőnek kellene lennie, de nem biztos, hogy van rá mindenhol pénz.:-((((
Ó, az ágyból felkelést én még a kórházban is gyorsan abszolváltam. Amint lehetett, menekültem ki a szobából a mamik elől :-)))
Én vittem be könyvet, tabletet, minden szart, de egy percet sem bírtam olvasni, mert ha meglátták, hogy kinyílt a szemem, egyből elkezdtek nekem dumálni. Agyzsibbasztó volt. Tényleg ez volt az egészben a legrosszabb.
Múltkor beszéltünk róla, hogy Closis, stimus hónapban Angyajka Te se tapasztaltál nyakot ovukor. Hát most nem tudom, mi történik velem, de par órája fáj a hasam, mintha most lenne ovu es van ovus nyák is... Pedig még csak a 6. napon vagyok es meg csak 4 db Clostit vettem be. :/
Hetfőn megyek uh-ra, remelem nem bukom el ezt az inszemet. :/
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?