Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben fórum

Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)

2056. Petyó86 (válaszként erre: 2054. - Beike0520)
2016. máj. 30. 15:01

De jó neked, ez nagyon ritka, sokat számít ám hogy legalább a munka miatt nem kell stresszelni. :)

Volt egy kolleganőm, szintén lombikos, sosem fogom elfelejteni, hogy egyik reggel ment hcg szintet nézetni a beülti után, és mikor belépett az ajtón, mindenki sírt, mert hogy sikerült ám! Erre kell gondolni! :))

2055. beike0520 (válaszként erre: 2053. - Angyajka)
2016. máj. 30. 14:55

Szia Angyajka! :-)

Nagyon szorítok Neked. :-) Is! :-)

Eddig nekem ez az első, azért is vagyok/voltam tanácstalan a tüneteket illetően.

2054. beike0520 (válaszként erre: 2052. - Petyó86)
2016. máj. 30. 14:51

Izgalmas az biztos! :-) Nagyon sokat jelent a munkahelyemen a hozzáállás is. Megmondták, hogy 2 hétig hallani sem akarnak rólam. De utána mindent.

Végig Tanár úrnál voltam, egy-két kivétellel. Azt mondta várjam meg a 2 hetet. Már türelmetlenül várom.

2053. Angyajka (válaszként erre: 2048. - Beike0520)
2016. máj. 30. 14:48

Szia!

Én pénteken tesztelek, nekem inszem volt, tehát egy picit más.

Szerintem ezeknek a tüneteknek nincs túl sok jelentősége. Nekem a múlt hónapban az inszem után végig "mindjárt megjön" érzésem volt, kisebb-nagyobb szünetekkel. Végül meg is jött. :/

Előtte sosem volt így és akkor is megjött, tehát már mind a két változatot kimerítettem. :)

Reginának az előző inszemnél, majd le szakadtak a mellei az inszemtől egyre erősödve és neki sem sikerült. Nekem sosem fáj a mellem, nekem sem sikerült. :/ Mindenre van ellenpélda és megerősítés is.

Nekem ami most van: inszem óta fárdadtság (lehet a változó idő miatt), 7-8 napon mindjárt megjön érzés azóta semmi (ez sem új dolog), ma már fáj a derekam, de nem menzisen (rossz testtartás?). Most nincs mindjárt megjön érzésem egy kicsi sem. Bármi lehet jó jel vagy akár másnak is betudható.

Remélem te csütörtökön, én meg pénteken jövök a jó hírekkel.

2052. Petyó86 (válaszként erre: 2050. - Beike0520)
2016. máj. 30. 14:43

Jujj, nagyon izgalmas napok ezek akkor Neked. :))

Valahogy én is így képzelem a beültetés utániakat, hogy egy hét pihi, aztán egy kis mozgólódás simán beleférhet. Ki a dokid? :) Ha jól számolom, kb. 5-7 napot írnak a "tankönyvekben" beágyazódásra, egész biztosan ezt érzed. :) Reméljük a vérzés elmarad! :)

Akkor hétvége környékén kell tesztelned? :)

2051. Angyajka (válaszként erre: 2040. - Petyó86)
2016. máj. 30. 14:39
Ha kell ölellek, ha kell fenékbe billentelek innek a "távolból". ;)
2050. beike0520 (válaszként erre: 2049. - Petyó86)
2016. máj. 30. 14:23

Szia Petyó! :-)

Végig azt érzem/éreztem. Most is. Alig tudok ülni. Egy hétig feküdtem, most már egy kicsit kimozdultam.

Egyet kaptam vissza, remélem velem marad.

Köszönöm a drukkolást. :-)

2049. Petyó86 (válaszként erre: 2048. - Beike0520)
2016. máj. 30. 14:19
Beike, szia! :) Én ugyan nyilatkozni nem tudok, de azt mondják hogy a mindjárt megjön érzés jó dolog, a beágyazódást jelezheti. A cici fájdalom nem lehet hogy a stimu következményei? :) Drukkolás!! :) Hány bogyót kaptál vissza? :)
2048. beike0520
2016. máj. 30. 14:16

Sziasztok!:-)

Pont egy hete volt a beültetésem. Már a második napon fájtak a melleim, ami a mai napig tart. Sokszor vannak menstruációs tüneteim. Csütörtökön kellene megjönnie. Nem akarom. Ti mit éreztek? Tudom mindenkinél más...Még egy hét és minden kiderül.

2047. 42233ef8c1 (válaszként erre: 2046. - Petyó86)
2016. máj. 30. 13:53
De cuki vagy! ;-) Hát persze, hogy segít! ;-)
2046. Petyó86 (válaszként erre: 2045. - 42233ef8c1)
2016. máj. 30. 13:47
Lehet ez is benne van, sőt tuti. :) Eszek meló után egy gyógyfagyikát, hátha. :))
2016. máj. 30. 13:43

Igaza lesz, majd meglátod!! ;-)

Lehet, butaságot írok, de a premens tüneteknek, meg, hogy erősebben érzed az ovut, szerintem lehet pszichés oka is. Szerintem nálam ez van, mert amióta próbálkozunk, sokkal intenzívebbek ezek a tünetek, a mensi előtt már kb. 4-5 nappal fáj a hasam, meg a derekam, ovukor pedig kb. 2 napig szurkálódik. Nem lehet, hogy most Te is jobban odafigyelsz magadra, ezért érzed erősebben?

2044. Petyó86 (válaszként erre: 2041. - 42233ef8c1)
2016. máj. 30. 13:23

Köszi Regina! :))) Nagyon drukkolok Neked!

Nekünk Sipi említette a petedonort és az örökbefogadást is, sajnos. Direkt rákérdeztem, hogy ezekkel számoljunk-e, és az volt a mondandója lényege, hogy igen, főleg a donorral. Hiába a "tini" korom, még néha úgy érzem hogy a tojáshéj lóg a fenekemen, de sajnos fizikailag nem vagyok a toppon, erre mondta Sipi, hogy innen lesz szép nyerni igazán, remélem igaza lesz, mert minden hitem belevetettem.

Pár hónapja mindig nagyon megérzem azt is közeledik a menzesz, ha ovu van azt is, a menzesz is eléggé fáj, szóval a ciklus alatt mindig fáj valami. Egyrészt jó dolog, mert legalább tudom hogy működök, de ugyanakkor a premenstruációs tünetek hátterében általában áll vmi. Mióta Sipi említette az endót, azóta ez is főmumus nálam. Meg aztán a hóközi barna pecsételgetések, és nem csak ovu idején, direkt néztem, de nem csak akkor van. Én csak azt nem értem, hogy ha ezek hormoneltérésekből fakadnak, miért nem kezelik?! Úgy is megyek laborba, majd elviszem a leleteket a nődokimhoz, hátha mond valami okosat. :)

2043. 42233ef8c1 (válaszként erre: 2037. - Baybee)
2016. máj. 30. 13:13

Baybee, hidd el, Neked is sikerül! ;)

Már csak max 75 nap es mehetsz lombikra! ;)

Idén gömbölyödünk mindannyian! ;)

2042. 42233ef8c1 (válaszként erre: 2035. - Baybee)
2016. máj. 30. 13:10

Köszi a tippet. ;)

Mindegy, elugrom érte, mert már vár a doki. :)

2041. 42233ef8c1 (válaszként erre: 2033. - Petyó86)
2016. máj. 30. 13:08

Szia Petyó, szerintem is, ha van lehetőséged, ugorj be egy uh-ra, lehet, hogy egy túlélő tüszőről van szó. Sőt, az is lehet, hogy most szeded azt a vitamint, meg csinálod az avivát, az erősíti fel a mensi tüneteket!

Az endó egyáltalán nem mutatható ki uh-n? Azt olvastam még az endóról, hogy a durván erős mensi is utalhat rá.

Nagyon-nagyon drukkolok Neked! ;) Tudom milyen rossz a bizonytalanság, a mi lesz, ha sosem fog sikerülni érzés, meg az ismerősök tanácsai, amit biztos, hogy jóindulatból tesznek, de méginkább megingatnak, de ne add fel!! Barmi is lesz, mindig van megoldás! És ha csak az örökbefogadás lenne az opció szàmotokra, akkor Sipos doki megmondta volna a konzin! Hidd el! ;) Én a konzultátión mondtam neki, hogy fontolgatjuk az örökbefogadást is. Azt mondta, felejtsem el egyelőre, ne gondoljak ilyesmire, majd ő szól, ha más megoldás már nem lenne. Petyó, Te nagyon fiatal vagy, lehet, most nem tökéletesek az eredményeid (de javulni fognak!!), bőven van időd meg több lombikra is! ;) És az örökbefogadásnál 45 év lehet a max. a gyermek es az örökbe fogadó szülő között, szóval van még időd ezt átgondolni.

2040. Petyó86 (válaszként erre: 2036. - Angyajka)
2016. máj. 30. 12:54
Köszi Angyajka, ez kellett!! :)
2039. Petyó86 (válaszként erre: 2037. - Baybee)
2016. máj. 30. 12:47

Baybee, le ne mondj nekem még a saját babáról! Igaza van Angyajkának, nálam is a legutolsó helyen szerepel, tudom hogy rengeteg tortúra és idő, de talonban lehet tartani.

Ősszel legszarabb esetben kezdjük a lombikot, gondolj erre! Én is ezért küzdök, te se add fel kérlek!

2038. Angyajka (válaszként erre: 2037. - Baybee)
2016. máj. 30. 12:39

Ó Baybee, ne viccelj már! Nálatok sincs semmi olyan gond, ami kizárná a sajátot.

Erre konctráljatok Csajok, ne arra, hogy örökbe fogadtok!!!

Nálunk az örökbefogadás kizárva. Meg sem fordult a fejünkben és nem azért, mert nem tudnám elfogadni. Azért annyira nem rossz a helyzet. :)

2037. baybee (válaszként erre: 2036. - Angyajka)
2016. máj. 30. 12:26

Szerintem nem kéne nagyon mélyre ásni az örökbefogadást, amennyiben nektek ez is belefér, azaz teljes szívvel el tudjátok fogadni. Ugyanis nagyon szigorú feltételei vannak és akár 2-3 évet is várni kell a gyerkőcre főleg, ha újszülöttet szeretnél.

Nálunk ez a hajó elúszott ugyanis a férjem is csak azt mondogatta, hogy ráérünk még. Most meg már mindegy is... :(

2036. Angyajka (válaszként erre: 2033. - Petyó86)
2016. máj. 30. 11:15

Akinek nem reped meg a tüszije, annak alacsony az ösztradiol szintje, az meg akár pótlással simán orvosolható.

Örökbefogadás? Szerintem ez mág nálad baromira nem játszik, hisz semmi olyan kizáró ok nincs, ami miatt te nem szülhetnél. Ennél még a donorpetesejt is jobb, hisz legalább a férjtől van és te szülöd meg. De neked ezzel sem kell foglalkozni!!!

Te arra koncentrálj Petra, hogy rendbe hozd, amit rendbe lehet, hisz nincs nálad olyan probléma, ami abszolút kizárná a sajátot, csak kissé nehézkes. Na, de melyikünknek nem. :/

2035. baybee (válaszként erre: 2029. - 42233ef8c1)
2016. máj. 30. 11:11
Bármelyik patikában kb. 100ftért lehet venni. Steril vizeletgyűjtő a neve. :)
2034. baybee (válaszként erre: 2023. - 42233ef8c1)
2016. máj. 30. 11:09

A 120eft-ba benne vannak a vv-ek is, azért írtam, hogy a teljes kivizsgálással. /de igazából sztem több is volt/ A 2. amikor csak stimu meg inszem volt "pluszköltségek" nélkül az kb. 85e-90eft.

De ahogy írtam pontosan nem számoltam össze, mert sztem elsírnám magam. :(

2033. Petyó86 (válaszként erre: 2032. - Angyajka)
2016. máj. 30. 11:07

Na arra én is gondoltam egyébként, de tudom hogy sok értelme azért nincs ultrahangra menni, mert ha ciszta, akkor miután megjön általában eltűnik ovuig, azzal nekem sose kezdett senki semmit. Én már semmit se tudok egyébként, csak azt, hogy szinte mindig fáj valami odalenn. A héten beugrok laborba megnézetni a dolgokat, abból szerintem sok minden ki fog derülni. De hogy miért nem reped meg sokszor a tüszőm, és lesz belőle ciszta, ezt se értem. De tuti hormonális. Majd olvasgatok még ebben a témában. :)

OFF: A hétvégén találkoztam egy rég nem látott rokonommal, még bele se kezdtem mi a helyzet velem, már egyből az örökbefogadást sulykolta nekem. Oké, talonba van tartva természetesen, de azért előtte lehet megvívnék még egy-két harcot a saját babáért. A mindig pozitív énem szerintem megszökött, és nem tudom hogyan csalogassam vissza :D

2032. Angyajka (válaszként erre: 2030. - Petyó86)
2016. máj. 30. 10:52

Szia!

Az endo az ilyen érzés lenne? Én inkább egy meg nem repedt, túlnőtt tüszőre, cisztára gondolnék. Petra, ugorj be egy uh-ra és akkor megnyugodnál.

2031. Angyajka (válaszként erre: 2028. - 42233ef8c1)
2016. máj. 30. 10:50
Köszönöm. :)
2030. Petyó86
2016. máj. 30. 10:42

Sziasztok Csajok! Mindenkiért izgulok, hajráá:)

Én kicsit el vagyok most kenődve. Még egy hét van hátra menzeszig (elvileg), de már olyan tüneteket produkálok, hogy ülni-állni is rossz, sehogy sem kényelmes, leszakad a derekam, meg görcsöl a méhem, nagyon fura. Eléggé endometriózis gyanús a dolog. :( Próbálok nem foglalkozni a dologgal, de legbelül motoszkál a fejemben, hogy ha még ez is... :(

Valakinek itt van vagy volt esetleg endója?

Szép napot Lányok!

2016. máj. 30. 10:32

Most jutott eszembe, hogy nem kaptam minta leadó dobozkát, jajjjj, most mehetek délután a Múzeum utcaba érte. :/

;)

2028. 42233ef8c1 (válaszként erre: 2026. - Angyajka)
2016. máj. 30. 10:30
Drukkolok ám nagyon! ;)
2027. Angyajka (válaszként erre: 2019. - Baybee)
2016. máj. 30. 09:48
Jesszus Baybee, nem is csodálom, hogy nem akartál több inszemet. 120ezer az nagyon sok egy vagy bejön vagy nem inszemhez.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook