Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Szia Regina!
Ez nagyon jó hír, hogy maradtak még hadra fogható tüszőcskék és milyen szép számmal.
Mitől lehetett ez az ovu mit mondott? Szerintem ez az egy szem closti is bezavar szépen. :/ Nekem még az inszemet követő spontán ciklusban is 2 tüsző volt tőle, pedig azt hinné az ember, hogy abban az egy szemben nem sok hormon van. :/
Én sosem veszek ki szabit inszemet követő napokban. Szerintem teljesen felesleges erre "elpazarolni". Ha lombik lenne kivennék, mert az tuti, hogy ott van, de így...
Köszi! ;)
Angyajka, hogy vagy? Már nincs egy hét a tesztig. ;)
Sziasztok Csajok! :)
Edit, köszi szépen, Neked is megy a drukk!! ;)
Írj majd!!
Nem láttalak, pedig reggel korán mentem, kb. 3/4 8-ra. ;) Kb. 4 vagy 5 lány ment fel az emeletre, ezt leszámítva alig voltunk ma.
Amikor elmondtam a Dokimnak, hogy a 6. napon volt ovum, és csak fel adag Clostit szedek, teljesen ledöbbent. :) Örült az AMH eredményemnek. :) Szerdán lesz inszem, mert van 4 tüszőm, 20, 17, 13, 12 mm-esek es 8.5 mm-es mnyh. :))
Jó sokat írtatok a hétvégén is, majd visszaolvasom. :)
Edit, azt szeretném még megkérdezni, Te veszel ki szabit az inszem után vagy holnap már dolgozol? Azon töprengek, hogy lehet csüt-pénteken bemegyek dolgozni, mert nagyon elfogytak a szabik. :/
Regina, drukk a holnaphoz! Csak találtok még 1-2 domináns tüszőt és szerdán mehet az inszem :)
Hányra mész holnap?
én is azt hittem, de sajna nem :(
tegnap váltottam ki a tüszőrepesztőt + 4 doboz Duphastont (az 80 db, 20 napra elég), ott hagytam a patikában 17ezret.
Az 50ezerben csak az inszem munkadíja és az előtte lévő 2-3 ultrahang van benne.
Nem gyógyszerekkel együtt annyi?
(én úgy értelmeztem)
Köszönöm.
Lenne egy pár kérdésem még.
Mindegy egyes beszélgetés/konzi 15000ft vagy ha egyszer már fizetted,akkor az elég?
(tehát ha én most mennék,azonnal 30000ft lenne a vizsgálat és a beszélgetés?)
Az inszem 50000ért nem vészes,a BMC-be 40000lenne,de a plusz 10ezer végülis az alaposság és egyebek miatt nem sok...
Hát ezt pontosan nem tudom, mert sajnos nekem jogosan mondják. Rajtam van felesleg bőven.
A SOTEn nagyon erre voltak rákattanva. Ott tényleg mondták olyannak is, hogy fogyjon, akinél nem volt indokolt.
Itt én úgy vettem észre, hogy a Tanár úr ésszerű keretek közt kéri a fogyást. Arról nem is beszélve, hogy az egésznek a tálalása is más itt.
Hát ez fura. Intézete válogatja úgy látszik, hogy mit tartanak fontosnak.
Mennyi súlytöbbletre mondják, hogy fogyjunk? Már 4-5 kilóra is??
A Mensmentisben volt már valaki közületek?
Állítólag ott van a legjobb endokrinológia, nagyon értik a dolgukat, már a legkisebb hormon eltérésre is adnak gyógyszert, hogy tökéletesre hozzák. Én tavaly hónapokig nem kaptam hozzájuk időpontot, így nem jutottam el hozzájuk, de érdekelne mi a véleményük a leleteimről.
Igen, simán, csak rengetegen voltak, de mikor nyílt az ajtó a többi papírt beadó csajjal együtt sorba álltam és visszakérdezés nélkül kinyomtatta. Örültem.
Nem semmi, hogy ott egy eltérő érték és nem foglalkoznak vele! Legalább mondana annyit, hogy ez nálad nem számít ezért és azért vagy akármi.
Az első konzin kaptam 2 ciklusra Clostit, azt mondta, hogy ha nem leszek ettől babás, akkor inszem jön. Ez volt év elején, azóta márciusban volt egy inszemem és most hétfőn lesz a következő, közben persze próbálkoztunk spontán is, de úgy sem jött még össze.
Most jöttem az uh-ról, a tegnap a Forgácsban mért 21mm-es tüszőmet ma 16mm-esnek mérték. És még jobboldalon is látott 2 db 7mm-est, amiről tegnap szó sem volt, úgyhogy ma este tüszőrepi, hétfőn inszem :)
A doki a terhelt prolaktinomra nem tudott mondani semmit, ami új volt, de sztem csak tippelt: mivel ez a terhelt érték magas lett az majd esetleg később azt fogja jelenteni, hogy az alap prolaktin is magas lesz. De ez a távoli jövő.
Inszemnél még a szurik, bogyók 15e és 40e közt pluszban. Attól függ, hogy clostilt kapsz vagy szurikat.
Átjárhatósági 25eFt azt menszesz után max. a 11.cn.ig csinálják.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?