Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Igen, erre én is gondoltam, amikor írtad, csak nem akartam feszegetni. Szerintem, ha tudsz erről beszélgetni valakivel, akkor könnyebb. Nálunk sem tudja senki a gondokat, de jó, hogy nemcsak a férjjel tudok róla beszélni, meg ugye a férfiakkal sem lehet mindenről.
Viki, arra ne számíts, hogy bármi útmutatást is fogsz kapni. Kezedbe kell venni a sorsod és magad csinálni a vizsgálatokat, mert úgy nem fogtok előre haladni. Már egy csomó mindenről írtunk, úgyhogy tudsz ötletelni, de írhatsz, kérdezhetsz is.
Amit én első konzultációra vittem:
Előző havi 3. és 21. napi hormonsor + D vitamin szint, hsg, friss uh. a nőgyógyitól, pajzsmirigy lelet (vér, uh), 3 pontos vércukor, inzulin terhelés (endokrinológus szakvéleményével), előző havi mell uh (fibroadenomám miatt), férj eredmény, összeférhetőség. Ezek a leletek alapján a Tanár úr rögtön azt mondta, hogy inszem, mert ha ezekkel eddig nem jött össze, akkor felesleges spontánkodni. Következő hónapban indult is az 1. inszem.
Legyél kicsit rámenősebb. Harcra fel! ;)
Szia!
A Clostilbegyt nevű gyógyszert kapjuk inszemináció előtt a peteérés serkentésére. Spotán ciklusban 1 domináns tüsző van, clostisban 2-3 is. Valakinek 1 szemet, valakinek 2 szemet adnak, amennyi kell. De nem mindenkinek ezt adnak, valaki szurit kap, ha a closti neki nem jó.
Mikor lesz a lapar? Augusztusig nem csináltatod meg a többi vizsgálatot vagy már mindened megvan?
Na szóval amiket kinéztem a centrumlabos listáról vérvizsgálatok:
A teljes babavárócsomag; fT4; fT3; Anti-TPO; Kortizol; DHEA-S; 3 pontos inzuli+glükóz; LDL koleszterin; c-peptid; cöliákia; laktóz intolerancia;
gondolom az AMH-t nem kell újra nézetni, bár nem tudom.
És akkor a synlab-nál néztem ugye a petesejt antitest és a sperma elleni antitest cuccot.
Ezen kívül szerintetek van értelme bármi mást is nézetni?
ezt nem kívánom neki :D
2 bőven elég :D
sem közben, sem utána nem fájt, minimális görcsölés volt délután, de az már volt hajnal óta, úgyhogy az tuti nem az inszemtől volt.
Az ovu fájt tegnap nekem nagyon hajnali 4-től délutánig és szétterjedt mindenhova.
ez szuper!
én ebben a ciklusban sivatag vagyok :(
Attól még beírhatod, egyelőre ez a terv. Ha meg mégsem lesz szükség rá, akkor örülünk. :)
Én 5 inszem után 8.hóban 1.lombik
Azt hiszem, megdőlt a Closis ciklusban "eltűnik a nyák PÉ-kor" elméletem.
:D
A 6. napomon is volt, szurkálódás is. Most a 11. cn-en megint tapasztalom, és rendesen szurkálódnak a petefészkeim.
Folytatom: ;)
Edit: június 13. (2. inszemináció)
Regina: június 16. (4. inszemináció)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?