Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Hello Beike! Végre valaki a csoportból! Beültikor Te voltál az első?
Ami a tüneteket illeti: sajnos két szakaszról tudok mesélni. Beülti másnapjától cicifájdalom, de olyan, hogy aludnom is sportmelltatóban kellett. Alhasi fájdalom, szúrkálás, nekem is rossz volt ülni, inkább csak feküdtem vagy sétálgattam. Nem tudom, milyen a "mindjártmegjön" érzés mensi előtt, nekem olyanom soha nem volt. Ja és félóránként pisilni kellett. Ez volt szombatig. Ugyanis szombaton hajnalban egy borzalmas alhasi görcssorozatra ébredtem, elvonszoltam magam a wc-ig, ott összeestem. Kezem-lábam elzsibbadt, félelmetes volt, meg sem bírtam mozdulni. Közben légszomj, szakadt rólam a víz és kezdett elhomályosodni minden. Férjem már a mentőket akarta hívni. Végül addig vizesruházott, hogy észhez tértem. Vérnyomásomat mértük, 80/45 a pulzus meg 110. Kitámolyogtam végül, utána meg reszkettem, mint a kocsonya. Folyamatos hányinger mellett. Aztán a fotelben ülve próbáltam még aludni. Délelőttre meg már semmi bajom nem volt, mintha csak egy rossz álom lett volna. Viszont azóta elmúlt a cicifájdalom, vagyis már bírok melltartó nélkül aludni, csak ha nyomkodom, akkor fáj. Az alhasi fájdalom csak annyira érezhető, hogy néha a bal petefészeknél van egy kis szurkálás. Egyébként semmi. Ja, de, a félóránkénti pisilés megmaradt. Nem merem magamnak se bevallani, de szerintem ebből a babából nem lesz semmi. Ugyanez a szombati szitu játszódott le legutóbb, mikor elvetéltem. Nekem is csütörtökön kellene hogy megjöjjön. De a progicuccok úgysem fogják engedni. Pénteken megyek vérvételre, mert vinnem kell egy friss tsh-t az endó dokinak, kérek majd egy hcg vizsgálatot is. Hétfőn meg tesztelek egyet. Én leszek a legjobban meglepődve, ha pozi lesz.
Jujjj de jó, vártam már a híreket Tőled ;)
Lehet, akkor repedtek a tüszők, nem?
Én Sipos dokival vagyok így, mint Te Makaival. ;)
Sziasztok, csajok!
Félelmetesen sokan voltak a Forgácsban, kifogtam egy lombikos váltást: kb. 15 csaj ült bent mikor visszamentünk.
Negyed 12-re hívtak vissza, félkor már be is jutottam.
Makai csinálta, minden rendben volt, azóta semmi fájdalom, előtte annál több: kb. hajnali 4-től folyamatosan ovus fájásaim voltak még az inszemkor is. De nem csak egyik oldalon szurkált, ahogy szokott, hanem átterjedt a másik oldalra és a méhembe is, nem tudom mi volt ez, szerencsére elmúlt. Makai a szokásos imádnivaló stílusában, szerintem elbőgtem volna magam, ha nem ő csinálja, már annyira őt várom minden Forgácsos napon :) úgyhogy minden rendben!
Beike, hát tényleg le a kalappal! Nagyon szorítok Nektek!
:))
Kevés és rossz sperma. De ez a múlt.
A férjemet a leszívásom előtti napon megműtötték. Herebiopszia. Ott találtak életképest. Nagyon örültünk. Tanár úr mesélte és tanácsolta, hogy ezt próbáljuk meg. Így jutottam/jutottunk el idáig.
A férjem előtt le a kalappal, aki még a tűtől is fél.
Ennyi a mi kis történetünk.
Ha nem vagyok indiszkrét mi a bibi?
Hátha a pozi történetedtől Petra új erőre kapna és nem kellene mindig figyelnem rá, hogy ne lógjon az orra a bokájáig. :D
:DDDDD
Ezt én megint látom magam előtt. Az emeletről oroszkodsz le, a hónod alatt a lombik, lábzsák a lábadon... :DDDDD Ezzel tuti benne lennél a hírekben.
Hát nyilatkozni nem tudok, mert én eddig egyszer voltam vérvételen, egy számítógépes hiba miatt két és fél órát vártunk egy vérvételre, a férjem meg beájult mikor csapolták, utólag visszagondolva elég vicces volt. :)
De ami nagyon tetszett, hogy miután kiderült hogy nem vagyok a számítógépben, Tanár úr bocsánatot kért, megsimogatta a hátam, és megnyugtatott, hogy minden rendben lesz. :) Emberileg panaszkodni egyelőre nem tudok rájuk. :)
Én nem mondtam le a sajátról, olyan opció nincs. :)
75 nap és kezdődhet a buli. Mindenképp 2 babót akarok vissza. Ha nem tesznek vissza csak 1et, akkor a másikat lombikostól viszem haza, és beteszem a csirke keltetőbe ;)
Most úgyis azt találtam ki, hogy nekem vegyespáros kell :) És 3 év múlva megismételjük :) Akkor legalább meg lesz a 4 gyerkőc, amit szeretnék.
Tényleg káosz volt egy kicsit, nem tudom máskor milyen? ;-)
A pisilés volt még egy borzalom a beülti előtt. Én már nem bírtam tovább. Aztán jól teleittam magam és nem volt gond.
Csak maga az a tudat, hogy nem pisilhetsz...
Na tessék, itt mindenkinek megvan a párja. Edit, Regina inszemeznek.
Én meg megkaptam a búcsúzós csomagot, úgyhogy nincs más választásom mint babásodni, mert már ki vagyok dobva. :D
Jesszus, ne is említsd. Teljesen elborzadtam. :/
Ezért is kívánom, hogy ezt többet ne kelljen végigcsinálnotok. Én pont akkor voltam inszemen, ott is kész káosz volt.
:-)
Találkoztunk, igen. Én voltam az egyik akit kiültettek a fotelbe a leszívás után. Nem volt valami kellemes érzés, a derekam rögtön megfájdult.
De hát át kellett adnom a helyet, mert sokan voltunk. ;-)
Ez egy kicsit kellemetlenül érintett.
Köszönöm Regina!
Engem már ez is megnyugtat, hogy írtok.
Neked is drukk mindenért. :-)
Köszönöm. :-)
Nem volt, csak a lombik jöhetett szóba.
Ilirit nagyon várom, vele voltam leszíváson és beültin is. ;-)
:-)
Olyan aranyosak vagytok. Nagyon izgulós vagyok ám és sokat agyalok.
Szorítok én is Neked mindenért.
Ez is egy izgalmas hét, van kiért izgulni! ;)
Nagyon várom a kétcsíkos híreket mindenkitől! ;)
Szia Beike, drukkolok Neked én is! ;))
Lombik tapasztalatom még nincs, egyelőre inszemezünk.
A tünetekkel kapcsolatban nekem is az a véleményem, mint Angyajkának. Sokszor csaptak már be, hiszen szinte ugyanaz a mensi es a baba tünet is.
Pl. a tesómnak a mindjárt megjön érzésből baba lett!! Bármi megtörténhet! ;)) Drukkolol!!
Kívánom neked, hogy ne is legyen több lombik!
Inszemed nem volt előtte? Sajnos én abban vagyok "járatos". Az ötödiket nyomom, pénteken telik le a 2 hét. :/ De remélem, hogy egyben az utolsót is! :)
Lliri majd jön és ő jobban tud "lombikos tünetekről" írni, neki ma telik le az első hét.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?