Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok
ET +6&7. Nap crinon picit barnás, ahogy kijött ... Ez baj?
Fagyasztott beültetés volt 2 5 napossal
Sziasztok!
Megmaradt egy teljes doboz Prolutex-em. Átadnám ha tudja valaki használni. Érdeklődni priviben lehet. 2017.09-es lejáratú.
Sok sikert kívánok mindenkinek!
Szia!
Inszemem nekem még nem volt, de 2 lombikom már igen. Jó lenne tudni hogy miért volt sikertelen, létrejött e terhesség.
Győrben Kőrösi doki ezeket szokta egy lombik előtt kivizsgálni:
3 és 21 napi hormonpanel, AMH is
Esetleg petevezeték átjárhatósági vizsgálat
IR (3 pontos cukor terhelés)
TSH 2,5 alatt kell hogy legyen
Ha férfi oldalon rossz a helyzet, lehet pl. kromoszómavizsgálatot kérni (ezt is meg lehet TB-re csináltatni, csak beutaló kell hozzá egy andrológustól)
Ha már egy konzin túl vagytok fog kelleni majd a petesejt leszíváshoz:
mell uh, HIV-Hepatitis HBsAg szűrés, általános vérkép, EKG, altatáshoz belgyógyászati leírás hogy lehet altatni, vércsoport
Ha már esetleg volt vetélésed, akkor is van egy halom kivizsgálás (APC, Leiden mutáció, trombofil panel, immunulógiai dolgok...)
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de kérdezz nyugodtan,-én a Debreceni dolgokat tudom hogy kihez érdemes menni, abban tudok segíteni;)
Sziasztok,
Úgy hallottam Petrányi professzor ad emailben választ 1-1 kérdésre...tudja valaki az emailcímét? Vagy tud valaki segíteni, honnan tudhatnám meg?
Sziasztok.
Van köztetek olyan aki külföldön dolgozik, de itthon jár meddőségi kezelésre?
Köszönöm 🌷
Szia Fantaghiro!
Megkérdezhetem, hogy hol sikerült végül ez a 3. lombik? Győri Kaális voltál? Kíváncsi lennék, hogy hol csinálnak ennyi mindent a protokoll részeként, amit leírtál?
Ha gondolod, írhatsz privit is!
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy rövid-hosszú protokoll stimulációval kinek milyen tapasztalata volt? Nekünk volt 2 rövid antagonista, először 6 petesejt lett, 1 lett blaszto (3. napon vettek mindből mintát PGD-re), másodjára nagyobb adag gonallal 10 érett petesejt lett, 8 megtermékenyült, de 5-ről 6. napra compact morula állapotból szétestek, megsemmisültek az embriók (nálunk muszáj genetikai szűrés, ezért el kell érjék a blaszto állapotot mindenképp)
Hosszú protokollnál tényleg nagyobb az esély hogy jó/jobb minőségűek, érettebbek lesznek a petesejtek?
Sziasztok!
1 napig tartó, az átlagosnál sokkal gyengébb menzesz mitől lehet?
A vártnál pár nappal előbb jött meg,de csak 1 napra.
Volt ilyen valakinek?
Kedves Nati007!
Köszönöm!
Nem adjuk fel 😉 a kislányunk 5 év után "jött össze",a türelmet-kitartást már megtanultuk 😨☺
Hajrá mindenkinek!!!
Sziasztok!
Szmofilid vagy lipides kezelése volt valakinek?
Tapasztalatok?
Ár?
Köszönöm előre is
Nagyon-nagyon sajnálom! Nehèz napokat éltek meg most :(
Drukkolok, hogy mielőbb részetek legyen a csodában!
Pont hogy az összeférhetetlenségi mutatott kis nagy ellenállást, azt írtam. Tehát pont az Intratec volt az utolsó remény. A többi dolog általában minden szép és jó.
Köszi, megnézem a fórumot, bár egy normális orvos lenne jó, aki nem a "pénzbehajtásban" az érdekelt, hanem aki megmondja a "tutit", hogy mit csináljak, miben higgyek, mit ne....
De sajnos Magyarországon ilyen nincs. egyszer-egyszer még bíztam 1-2 orvosban, de most már ez az utolsó reményvesztésem elvette az erőmet mindentől. Felfordul a gyomrom ezektől a pénzéhes dokiktól, akik nem a lelki-testi tényezőket nézik a nőknél, hanem hogy mivel tudják még lehúzni.
Tényleg inkább minden vizsgálatot megcsináltaték, ha lenne még, beszednék minden gyógyszert, csak tényleg normálisan gondolná végig egy doki, hogy mi bajom lehet, tényleg normálisan elmondaná, mennyi esélyem lehet.
Ezt is magamnak kellett "kitalálni", hogy iimmunológiai problémám lehet. De hogy mindent privátpénzből kell finanszírozni, az is egy undormány.