Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Sziasztok! Ma délelőtt olvasgattam a fórumot, kb. az elmúlt 2 évet végig és nagyon jó tudni, hogy másoknak is vannak komoly depis napjai, aztán meg újult erővel indulnak tovább. Én a 3. lombikomra készülök éppen, holnap lesz a leszívás, hétfőn pedig a beültetés, ha lesznek babák (lesznek). Az első nem sikerült, 4 sejtet szívtak le, ketten maradtak, nem volt beágyazódás. A 2.-nál 11-et szívtak le, ketten maradtak, volt beágyazódás, de a 6. héten elhalt a terhesség, műtét lett a vége. Most pedig itt állunk a 3. kapujában és jöttem hozzátok, hogy erősítsük egymást, könnyítsük meg a várakozás heteit. Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki mostanában készül lombikra. :)
Sziasztok Csajok! Újra itt vagyok! Tegnap volt a 6. Fet Lombikom. Most 11 nap várakozás! Nem mondom izgulok kicsit! Ugyan nekem már a 4. Lombikból van egy pici lányom, nem mondom, hogy most kevésbé várom a pozitív tesztet! Előző lombik kémiai terhesség lett sajna. Most 2 db 3 napos 16-17 sejtés fagyi babót kaptam vissza! Bízom bennük, hogy nagyon kapaszkodnak. Közben jártam az endós dokimnál, aki szerint a pm és ir eredmény is csillagos 5ös és synlabnál nezettem immunológiai, Nk sejteket és leident is. MTHFR mutaciom van és most clexant is szúrni kell! Kislányom mellett nem tudok sokat pihenni, de őszintén nem is akarok, mert a doki szerint kell a jó vérkeringés.
Sziasztok,
Valakinek kell mostanában Suprefact-ot használnia? Hiánycikk, nincs a gyógyszertárban, mind mond a dokija erre??? El kell halasztani a stimulációt? Nekem hétvégére kellene, de nagyon nem szeretnék emiatt csúszni 1 hónapot...
Akkor tényleg 12. nap. :) 3 naposan szép fejlettek voltak, biztos nagyon ügyesek!
Most nézem ,hogy nem jól irtam 18- án volt a beültetés 3 napos egy 14 és egy 16 sejtes.
Ha 19-én volt a beültetés, akkor a mai nap még csak ET+11. nap. 3 vagy 5 naposakat kaptál vissza?
A hasamban sem éreztem semmit, és a 12. napon barnáztam is. Egyik teszt negatív, másik teszt pozitív volt, azt hittem, csak valami kémiai terhesség, de végül minden jó alakult. Ha már egyszer sikerült neked, minden esélyed megvan, hogy valaki már kapaszkodik.
Szia. Köszi a választ én is erre gondoltam, de valahogy az, hogy a hasamban nem érzek semmit az aggaszt egy kicsit, olyan mint beültetés előtt. Vérvételre csütörtökön kell menni, lehet, hogy előtte végzem el a tesztet.
Nekem a fagyasztott beültetésnél semmi tünetem nem volt, mégis sikerült. A cicim is csak a 8. héten kezdett feszülni. Nem vagyunk úgy hormonokkal teli nyomva, úgyhogy ne várj nagy tüneteket! Írj majd, hogy sikerült-e!
Sziasztok! Én ,,régi új vagyok,,. Januárban volt az első lombikom, ami sajnos 6 hetesen elhalt. Most 19.- én a második. 2 fagyasztott embrió, ma van a 12. nap.Tesztet nem mertem csinálni a múló tünetek miatt. Kb :a 7-8 napig biztos voltam a sikerben, éreztem ,,nyomásérzést, puffadást, de mára csak a puffadás maradt de azt is csak napközben érzem. Szerintetek ez jelenthet még jót?
Sziasztok!
Tényleg nem tudom, hogy honnan van az emberben ennyi erő és kitartás, de van ☺
Mi 10 éve kezdtünk bele...5 sikertelen inszemináció, első lombik (5 év után) sikeres, eredménye a drága kislányunk 😊
Tavaly kistesóért indultunk...azóta 2 sikertelen beültetés volt, 1 sikeres-pozitív eredmény, 7.héten vetéléssel végződött 😢
Aug-szept-ben folyt.köv, 7 bébikezdemény vár a sítáborban ☺ Pozitívak vagyunk és hiszünk!
Kitartást mindenkinek!!!
Sziasztok!
Először is mindenkinek nagy drukk!!!
Emellett, ha valakit érdekel egy - terhesség miatt megmaradt - bontatlan doboz barátcserje kapuszula (800 mg, 100 darabos), az szóljon!
Sziasztok!Divigel gélt kinek írják fel és mire jó?Hova a leghatásosabb kenni?köszi
Sziasztok,
Suprefact esetében lehet olyan, hogy későn indítjuk el a használatát és emiatt nem hat?
Mindig olyan 20. Nap körül indítottuk, most 22. Napot mondta a doki.
És erre bejött egy abszurd váratlan helyzet, ami még sose volt, most 24 napra jött meg 28-29 helyett. De mondjuk most extra stresszes hónapom volt, de most tanácstalan vagyok, hogy nem-e későn kezdem el ebben a hónapban a suprefactot, ki tudja most mikor akar megjönni.....de ha 22. Napon kezdek szúrni és 24. Napon meg megjön, akkor fog-e érni valamit.....
Koszonom szepen az otletet.
Kedves Lányok!
Megmaradt/feleslegessé vált utrogestan hüvelykapszulát vennék!
Privit írj. Köszönöm.
Lányok! Decapeptylt el kezdtem szúrni, és még nem jött meg. Hosszú protokoll. Elvileg tegbapelőtt vagy tegnap meg kellett volna jönni. Én szúrom magam továbbra is, már feszít a hasam..remélem, holnapra meglep a mikulás.. Járt már így vki?
Szia!Nagyon köszönöm! Tegnap nagyon örültem amikor mondta a doki és hogy még gratulált is teljesen ledöbbentem,mert úgy mentem hogy nem sikerült.Előtte nap csináltam tesztet és negatív lett.Viszont amikor haza értem utána olvastam,hogy ez borzasztó alacsony.:(Kíváncsi voltam járt e már így valaki és lett e baba belőle.Köszönöm:)
Itt egy cég, akik biológiai minták szállításával foglalkoznak: [link]
Egyszer majdnem szükségünk volt rájuk, hasonló okok miatt. Beszéltem is velük, nagyon szépen elmondtak mindent.
Sziasztok!
60+14 tasak Inofolic 2019. május 30-i lejárattal 7000 Ft-ért eladó!
Köszönöm szépen!:) Bár én sokszor nem így érzem...
Mindig elmondom és ez nem is fog megváltozni, hogy Te egy hihetetlen erős nő vagy!!!
Szia.
Én 3 lombikot csináltam végig a Bmcben.
Egyszer volt egy 40 hcgm. Sajnos 5. Hétig bírta azán megjött es csökkent a hcg.
Egyszer azt mondták ott nekem, h egy hcg ami már biztató Et+10 nap az kb 49-50.
Viszont láttam az ellen példát is, alacsony hcgvel most ikreket vár.
Bízz a babában és nézesd a hcgt h emelkedik e ..
Szorítok.
Sziasztok!Ma voltam hcg vérvételen és 26 volt a hcg érték, ma vagyok a 14 napon. Várnom kell jövő hét csütörtökig és akkor megismételjük a vérvételt, hacsak addig nem kezdek vérezni. Kaptam Prolutex injekciót és Crinone gélt.Szerintetek ebből lehet még baba?Kicsit félek nehogy méhen kívüli legyen!:(
Rendben. Ma voltam az immunológián, a következő beültetésnél valószínűleg emelünk a Prednisolon-on, a többi a laboreredményektől függ. Holnap hívom a Synlab-ot az NK-vizsgálat miatt, valószínűleg megcsináltatom, hogy ez a rész is ki legyen vizsgálva. Legalább gyorsabban telik az idő! :-)
Köszi! Jövő szerdán konzultáció, aztán meglátjuk a továbbiakat! Gyönyörködj a pici lánykádban és ősszel hajrá!
Mi már csak ősszel próbálkozunk, de nektek nagyon szurkolok 😊
Külföldről jártok haza lombikozni? Minden elismerésem! Akkor most hosszú szünet következik nálatok, de nem fogtok unatkozni, ahogy olvasom:). Én is hagytam ki fél-egy évet, de kellett is.
Sajnos nem tudom, hogy lehet átvinni a Kaáliba, de nyilván van rá lehetőség. Talán valaki okosabb nálam, és tud ebben segíteni neked.
További ajánlott fórumok: