Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Szia Meskoci! Koszonom szepen a biztatast. Olyan jo erzes amikor vkinek a sikeres tortenetet lehet olvasni. ;) En is biztos vagyok benne h nekem is lesz babam meg ha varat is magara most. ;)
Akkor neked most sikerult a beultetes?
Kedves Timi14! Kedves Lili Mai! Kedves Beepemp!És Mindenenki aki babát szeretne!
Kitartás!Ne addjátok fel!
Mi 2007-ben vágtunk bele a baba projektbe, először a Bolgárkerék utcára jártunk (optimális családtervezésre). Ott férjemnel vmi gyulladást találtak, doki kivizsgálás gyógyszeres kezelés, helyrejött-Oké. Mivel 1 év múlva se jött a baba, Kaáliba mentünk, ahol 5 inszeminació, átjárhatósági, ezer vizsgálat és 1 lombik után 2013-ban megszületett a csodálatos kislányunk 😀 azalatt az 5 küzdelmes év alatt többször voltunk magunk alatt, szerencsére sosem egyszerre. Végig hittünk benne, hogy nekünk lesz közös gyerekünk 😉
Tavaly eldöntöttük, hogy kistestvért szeretnénk 😊 Visszamentünk Kaáliba, tavaly nyáron ill ősszel lombikunk volt a fagyi babák beültetésével, egyik sem sikerült 😢 Gondoltam, annyi mindent kibirtunk már, fussunk újra neki de mivel fagyi babák elfogytak, mindent előröl kellett kezdeni...semmi gond újra ezer vizsgalat, leszívás,ugyanaz a protokoll mint 2012-ben és beültetés. Az eredmény pozitív tehát megérte (újra) kitartani 😉
Mindenkinek sok erőt kívanok és pozitív tesztet!!! 😊
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy volt már valakinek méhfal felkarcolása (Izraelben Amiháj Baras professzor módszere) embrió beültetés előtt? Állítólag növeli az embrió megtapadásának esélyét.
Szia! Igen nézték a cölikáliát is. Verbol és kilegzeses vizsgálattal is. Negatív lett. A Crohn biztos műtöttek is rá, 6 éve tünetmentes.
Valami más áll a sikertelenség hátterében.
Sziasztok!
Sajnos nem sikerült a 3. lombik sem. 2 volt a hcg, mint a masodiknal. Az elsőnél 7. Közölte a doki, hogy most akkor nézessek kariotipus meghatározást magamnal. Kell még rakszures, chlamydia, gonorrhoea, hüvelykenet, emlő vizsgálat és méhtukrozes.
IR vizsgálat már volt, átjárhatósági is (mindkét petevezeto zárt), endometriozissal tavaly ilyenkor műtöttek a Soten. Tsh-ra napi fél Letroxot szedek. Trombozis panelem rendben van. Immunológiai panel is egyedül az anti Tpo volt kicsit magasabb. Hormonok rendben vannak. Évek ota panaszmentes Crohn betegsegem van.
Milyen plusz vizsgálatokat érdemes még megnézetnem. Kariotipus ferjnel? Nk funkció? Cellularis immunstatusz?
Szeretném ha a 4. sikeres lenne, de kicsit kétségbeestem. :(
Légyszi adjatok tanácsot! :)
Nem kellett punkció előtt abba hagyni?
Ugyanis nekem a doki arra hivatkozott, hogy amiatt veszélyes.
Érdekes...🤔
Kell az is a pozitív teszttől elvileg.
Örülök, hogy minden rendben veletek!😊
Én most nyomtam az Aspirint, a méhpempőt, Gyuribá teát, Avivát(bár azt 2 hete hanyagolom).
Szóval több fronton próbálok harcolni.😊
Szia!
Nekem semmi problémát nem okozott. Én a stimu kezdetétől szedtem.
Szia Hanga!😊
Köszönöm a segítséget, most szedem a nemvártig, aztán meg majd csak műtét és punkció után.
Az a gondom, hogy egyáltalán nem biztos hogy kell, de az ember mindent megpróbál a siker érdekében!
Zalaegerszegen írták fel, de Krizsa nem díjazza.🤔
Nem baj, kisakkozom valahogy, mást nem tehetek!
Te jól vagy,minden rendben?
Szia!
Azt mondta, hogy nagyon veszélyes, mert valaki punkciónál nagyon vérzett miatta.
Meg egyébként is a terhességnél se nagyon javasolt.
Én sem értem!Hányan szedik!( még a doki tudta nélkül is)
Neked ki csinálta a lapart?
Nekem is 2 nevet mondott, de nekem nem volt szimpi, pedig nagyon rá akart beszélni!
Találtam mást.4-én megyek hozzá.😊
Szia beepemp!
Hát ez nagyon érdekes, nekem pl. a novemberi transzfer után kifejezetten ajánlotta, hogy szedjek napi egy szemet...de csak transzfer után.
Nekem volt méh-és hastükrözésem + átjárhatóságim egyúttal szintén a doki ajánlására...neked is két nevet ajánlott?