Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Majd a következő!Addig élvezem Alinámat 😊
Nagyon sajnalom! Kivanom h a fagyi baba legyen a befuto!!! De tenyleg a lenyeg az hogy ott van a kislanyod veled! Sok erot fog most adni.
Nagyon sajnálom:(! Kívánom, hogy minden rendben legyen! Gratulálok a kislányodhoz!:)
Vége van a terhességemnek, 6.héten vagyok 9 a nyálkahártya,petezsák 3×2,hcg 869.Jövő héten vérvétel,uh és bízzunk benne,hogy kivérzem és nem kell műteni.Pár hónapot várunk és újra megyünk a fagyiért,bár már csak 1 van,de remélem ő lesz a befutó!Már egy kislányom van,majd 19hós,szóval nem szomorkodom 😊 Köszönöm a sok drukkot! Mindenkinek kívánom a legjobbakat 🙂
Mar olvastam a blogodat nekem nagyon sok erot adott. ;) Vegig sirtam amig olvastam hihetetlen h mennyi megprobaltatason mentetek tul. Milyen kicsi a vilag. Mi majd csak jovore mehetunk ujra. Mi nem lakunk Magyarorszagon igy eleg nehez ezt kivitelezni uj melom is lesz nyaron, kozben uj vallalkozasba is kezdtunk igy penzugyileg sem ugy allunk az uj munkahekyemen is ki kell varnom a 4 honapot h megszervezhessem a kovetkezot. Telen meg nem akarom tobbet nekem mindig akkor volt ugy h inkabb kivarom a kov tavaszt/ nyarat. Nehez lesz de ez van. En atszeretnek menni a kaaliba mert eddig a robert karolyba jartunk de nem akarok oda visszamenni. A mi katonaink le vannak fagyasztva azt tudja valaki hogy annak az atszallitasa hogy tortenne? Kivitelezheto ugye?
Én is többször gondoltam, hogy vége, nem megyek többet. Ehhez képest most készülök a 15.-re. De ez az utolsó, most már biztos:) Nehezen viseltem, volt sok mélypont. Ha érdekel, itt elolvashatod:
[link]
Te mikor mész legközelebb? Hova jársz?
13 beultetes. Hogy birtad lelkileg vegig csinalni? En a negyedik elott azt mondtam ez az utolso de aztan most meg alig varom a kovetkezot.Miert is adnank fel ha tudjuk h egyszer nekunk is lesz nem igaz? Bar azert szerencse is kell h ezt penzugyileg lehessen birni. Es tudtatok h mi volt a baj miert nem sikerultek az elozoek?
En is nagyon szoritok. Vkik verezgetnek a terhesseg alatt egyik lombikos ismerosom is verezgetett az elejen de minden rendben volt. Csak pozitivan. Minden rendben lesz!!!!
Köszönöm nektek! Holnap jelentkezem bármi lesz!
Rendben lesz minden! Csak erre szabad gondolnod!Pozitív gondolkozás ezerrel, csinálj relaxációt, képzeld el hogy már a kezedben tartod a babákat/babát! Hidd el segíteni fog!
Nagyon drukkolok neked!:)
Örülök,hogy ennyi minden után sem adtátok fel 😊 Engem kiakaszt a vérvétellel, csökken, de nem is csoda, hiszen ikreknek indultak. Uhot remélem csinál holnap, mert 6 hetes leszek. Két fagyival indultunk és mindkettő meg is tapadt. Remélem holnap többet tudok majd!
Nekem is volt szünet a vérzésben. Fellélegeztem, azután ismét elkezdte. Hetente mentem ultrahangra, 6+0-nál látszott a petezsák, semmi egyéb, 7+2-nél volt szívhang, 8+0-nál is volt szívhang. Másnap megszűnt a vérzés. Arra gyanakodtam, hogy a másik 2 babácska okozta, akik nem maradtak meg. 3 fagyibabával indultunk. Nekem nem néztek HCG-t közben. Azt sem tudom, mennyi volt ET+12. napon, mert nem mondták meg, csak hogy sikerült. Én meg annyira sokkot kaptam, hogy nem kérdeztem meg. (13. beültetés volt, nem akartam elhinni, hogy végre sikerült.)
Köszönöm. Azt nem értem 2 nap nep,2 nap igen, ez akaszt ki. Hcgd rendben volt? Vagy az uhon mit láttatok?
Tudom, mennyire bizonytalan minden, de próbálj meg bízni! Én 5+3 héttől 8+0-ig vérezgettem, a kislányom egészségesen megszületett. Nagyon megértem, hogy aggódsz. Szívből drukkolok!
Voltam vérvételen, hnap találkozom a dokival. Az a gond, hogy pár napja megint vérzek 😕 Nem tudom mi lesz, de egyre jobban aggódok 😣
Hogy vagy? Mi volt ma a vérvételen?
Ne add fel, nagyon drukkolok!!!
szorítok én is, hogy sikerüljön! újabb uh mikor lesz?
Tapasztalatot nem tudok írni, de nagyon szorítok nektek!
Sziasztok! Segítsetek légyszi! Április 13 fagyi beültetés 2 db,3 napos embrió, 24én 762 hcg, nagy öröm, május 8án kellett volna menni magánra uhra, de sajnos 30-án vérzés, kis fájdalommal, rohantunk az ügyeletre, utrogestán 3×1, 2-án vérvétel, 4400 hcg, még mindig jó, 4-én vérvétel, hcg 3700, csökkent, de még egy babára jó lehet, utro még több, tegnap vérvétel, hcg 1065, az utrot megemeltük 3×2re, petezsák még üres, 5-6 hetes lehetek. Szerintetek van még remény, hogy az egyik baba megmarad? Holnap is vérvétel. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Segítsetek légyszi 🙂
Köszönöm a válaszokat. Közben elkezdtem telefonálgatni, időpontokat egyeztetni a rengeteg vizsgálatra....hát nem egyszerű....és már hanyadszorra kezdem! Ma megkérdezem a gyógyszerészt a vitaminokról, hátha okosabb leszek....:)
Szia!
Szia!
Én is hosszú protokollt kezdek hamarosan ha minden jól megy:)
1-erről nem hallottam én gravidát szedek
2-Magnerot-ot szedtem, nekem az bevált, bár várandósság alatt első 12 hétben, mert vas szintem kicsit alacsonyabb lett,hová jársz?
3 Ezeket mind meg lehet TB-re csináltatni, az AMH-t kivéve, az Synlabnál 9 Centrumlabnál 5 munkanapra vállalják.
Szia!
1. Még nem találkoztam a 0-ás Femibionnal, én az első 12 hétre ajánlottat szedem felkészülésre is, majd azt folytattam a 12. hétig. Nekem bevált. Gyógyszerész biztos többet tud mondani az újról.
2. Én is MagneB6-ot szedek, a terhesség elején is azt szedtem, azután a 20. héten váltottam a Magnesolvra, mert sokat görcsöltem. A Magnesolvban nagy mennyiségű magnézium van, elég volt 2xfél tasak, csak erős frontoknál kellett 2x1. Szerintem a MagneB6 elég a felkészülésnél, akár 4x2-t is bevehetsz, a Magnesolvot én megtartanám a terhességre...:)
3. Igen, meg kell csináltatni újra, ha letelt az 1 év. Nem tudom, mit lehet tb-re, én fizettem, így gyorsabb volt.
Elvileg az inofolicra ezt mondják...
Sziasztok,
Még valami eszembe jutott....a páromnak ajánlotta a doki a profertilt...bár, vele nincs gond, de a jóra még tegyünk rá egy lapáttal, hogy még jobba legyen :)
De az én minőségemet hogy lehetne javítani?? A Gonal-F-t szoktam használni (jaj, már mintha a napi étkezésben a sóról beszélnék, olyan természetsen, hogy "használni")....és mennyiségre elég jó szokott lenni a dbszámom, olyan 10-12....de hogyan tudnám a minőséget javítani? Erre nem nagyon találok infókat...
A gyógyteákat nem szeretném, mivel azok hatnak a ciklusra is, és nekem azzal nincs gondom...
Sziasztok,
1. Most láttam reklámújságban, hogy megjelent Femibion 0 is...ismeri valaki? használta már valaki? Én Femibiont használok, de azt sehol sem találtam meg, hogy akkor mostantól a 0-t kell használni tervezéskor, mert az jobb, mint az 1-es....elég kevés infó van a neten a 0-ról, valakinek ajánlotta már a dokija? Mindenképpen Femibiont kell szednem a Metafolin miatt, de ha esetleg a 0-s jobb, váltanék...
2. Másik kérdésem lenne a magnézium...ki mit és mennyit szed? Valójában a napi "életben" is jók jön néha, amikor stresszesebb vagyok, de most hosszú protokollba vágunk, és jó lenne azt is szednem még pluszba....eddig MagneB6-ot szedtem, de többmindenkitől hallottam a Magnesolf-ot.
3. És egy utolsó kérdésem...tényleg minden leletet meg kell csináltatni még egyszer, ha letelt az 1 év, vagy csak engem szivat a doki ? (Aids, Hep B,C mindkettőnknek,méhnyaknyálból chlam.,ueropl., mukoplazma, E2, LH, stb., AMH)
Lehet ezeket TBre?
Köszi
Ejha... majdnem duplajara emeltek ket ev alatt...
A Crinone tud ilyet csinálni, nem kóros. Esetleg zuhanyozásnál óvatosan szedd ki a felesleget, hogy ne irritáljon, és jobban bejusson a következő adag.
További ajánlott fórumok: