Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Kedves Erázs1982!Eddig egy lombikom volt és 62-nél feljebb sajnos már nem ment a hcg. Esetleg neked a sikertelen lombikok után mondott valamit a doki, hogy mi lehetett az oka, hogy megtapadt,de aztán leállt? Nekem csak annyit mondott, hogy nem volt jó az embrió.:( Neked nem javasolt semmilyen egyéb vizsgálatot ezek után?Szerintetek ez teljesen normális?Köszönöm:)
Nekem is 4et szívtak le, kettő selejtes.volt, kettőt megtermékenyítettek és csak egy indult el osztódni, mondták, hogy talán a másik is megindulhat, de sajnos nem tette... Drukkolok Neked nagyon!!! :)
Sziasztom!Tegnap volt punkcióm 4 petesejtem lett ma kellett telefonálnom mondta a doki talán egy lesz majd holnap megint telefonálni kell hogy szabályosan osztódott e! 🙁 Járt már így valaki és mégis sikerült ?
Én is neked! És fog is... mindkettőnknek:)
Úgy néz ki🙁
Szorítok neked,h sikerüljön 🤗
Ó basszus, sajnálom :(
Nekem az 1.-nél negatív teszt (semmi jel), 0 HCG, a 2.-nál a HCG 54-nél kezdődött, akkor már pozitív volt a teszt (mindenféle tünet volt), de az 5. héten elhalt.
Úgy tűnik, hogy nagyon egycipőben járunk, szóval ránk férne már az a baba. :)
Ne irigykedj,az egy jó jel lehet ha nincs semmi..nekem az elsőnél volt minden tünet,pozi teszt mégis csak 10 lett a hcg,másidiknál semmi tünet,nem teszteltem 13hcg,
Sajnos egyelőre sehogy. A sikeres lombiknál szédültem, folyton pisiltem és állandóan aludtam volna, a beágyazódás után szinte azonnal, most meg semmi. Egyelőre még nem estem teljesen kétségbe, hogy nem sikerült. Még csak az ET+5. napon vagyok.
A te tüneteid viszont hm... irigykedni kezdtem. :)
Pisiléssel és fejfájással hogy állsz?
Én rengeteget pisilek és szinte minden nap délután fáj a fejem..3liter folyadékot iszok nem hoszem az lenne a baj
Így van,jó neked
Pozi tesztet mindőnknek ++👶🏼🍼
Rémesen hangzik. :)
Akkor nekem mázlim van, hogy csak ennyi teendőm van. Remélem, a tesztekkel is szerencsém lesz! :)
Meg persze nektek is :)
Jah és kétnaponta Ovitrelle szuri 1/4 4x.Prolutext kihagynám,mert nagyon fáj utána a helye a többi meg felér egy étkezéssel 😂
Hűha, nem aprózták el! Én az első 2 lombiknál is ugyanezeket kaptam, csak annyi változott, hogy az elsőnél utrogestan volt 3x2, a másodiknál, meg a most a 3.-nál meg prolutex injekció. Reggel beszúrom és beveszem a vitaminokat mellé, meg este is azt a párat. Rám ijesztesz azzal, hogy én szinte semmit sem szedek hozzád képest. :)
Nagyon sajnálom :(
Mikor mehettek legközelebb?
De jó neked
Nekem reggel :Crinone gél,Estrofem,Inofolic,Magnerot,E vitamin
Dél:Inofolic,Crinone gél,Magnerot,E vitamin,B vitamin,D vitamin,Medrol,Kálium,Estrofem,Femibion
Este:Prolutex,Progeszteron,Magnerot,E vitamin
Nekem is sikerült szétidegelni magam. Nem is mentünk, törölték a ciklust a csehek(szerencsére)
A kötelező 12.napi UH-n nagyon vékony volt(4,5 mm) és még aznap el kezdtem vérezni.
:-(
Csak prolutex injekciót tolok reggelente és mellé inofolic, femibion és D-vitamin. 1 sikertelen és 1 sikeres beültetésem volt eddig és azokhoz próbálom hasonlítani, amiatt aggódom. Remélem, hogy mindenkinek sikerült és kiderül, hogy mind mások vagyunk, hiába agyaltunk ennyit. :)
Így van,nem rajtunk múlik.nekem spontán terhességnél semmi tünetem nem volt addig míg meg nem tudtam h terhes vagyok ami meglepett hisz még sz első hónapban meg volt.a cicim nekem is fáj 2 napja,menzi előtt szokott,majd látjuk,mert az előző 2 beültimnél nem is volt hasszurka 😀 Sok mindent kell szedned?
Az ember tudja az eszével, hogy ha teljesen egyértelmű lenne a dolog, mindenki azonnal tudná, hogy épp teherbe esett, de azért ez nehéz.
Az a legdurvább az egészben, hogy alapvetően egy végtelenül nyugis nő vagyok, most meg szétidegelem magam feleslegesen, mert úgysem rajtam múlik a dolog. :)
Nem akarom keresni, mégis keresem. :)
Az 1. napon furcsa volt, hogy semmit nem érzek, a 2. napon volt szurkálás (de azt korainak ítéltem), a 3. napon volt "mindjárt megjön" érzés, annak örültem, mert az előzőnél is azt éreztem (amikor beágyazódás volt), a 4. napon 2 erős nyilallás volt csak és a megjövős érzés teljesen megszűnt. Ma van az 5. nap 5 napossal és nem érzek semmi különöset, csak azt, hogy leszakadnak a melleim, de azt meg akkor is szoktam, mielőtt megjön. Szóval most épp azon parázok, hogy semmi olyan tünetet nem tapasztalok mára, mint amikor sikeres volt a beültetés. A párom nyilván mondogatja, hogy még van idő, nem dőlt el a dolog, de én meg nagyon aggódom.
Te hogy vagy?hogy bírod?tüneteid vannak?vagy nem is keresed?
Bár én is úgy indultam h nem keresem,de mikor valamit éreztem rögtön biztos ez már az😀Na de csak eljön lassan a vv ideje is..
Hosszú protokollnál nincs normális ciklus, hiszen a Suprefact-tal pont leállítják azt. A stimulációs napok számítanak, a Gonal növeszti a tüszőket.
Ne aggódj! Ha kell, majd változtat úgyis. Folyton variálnak valamit, lehet, hogy most máshogy próbálják, hátha így jön be. Nyugi, próbálj meg bízni benne! :)
Még csak suprefactot szúrok, van idő változtatni, csak furavolt,hogy most nagyon sokáig megy a suprefact....nem tudom, ez jót jelent vagy sem
A menzesz 20.napja...a stimulációt máskor olyan 4-5.napon kezdtük, 8 napig volt gonal, majd leszivás 14.15. Napon. Azaz stimu 10. Napja körül, és én már akkor is azt éreztem, hogy "kidurranok"..., most meg a stimut a menzi 14. Napján kezdjük csak... az tény, hogy ehhez képest a 12.napra tervezi a leszivást... akkor az eredeti menzi idő nem is fontos?
Sok volt a szurkálás, elég jó jelnek hangzik! :)
Én csak egyszer kaptam ovitrelle-t (a leszívás előtt 36 órával), de annak már 11 napja, szóval mire tesztelhetek, már nyoma sem lesz. Elméletileg az 5 napos blasztoval lehetne tesztelni már a 9. napon, de azt nagyon korainak érezném. Az előzőnél a 3 naposokkal a 13. napon lett csak pozitív a teszt, így várni fogok legalább a 11-12. napig. Az még 1 hét...
Igen,fet+8.napon vagyunk,5.napig éreztem hasszurkát,de 5.nap nagyon erősen,derékfájással,azóta is van néha szúrkálás,megjönni akaró érzés reggelente,de a bogyók bevétele után megszűnik,tegnap ma már arra figyeltem fel,h elég pufi a pocim🙂Sajna vagy nem sajna tesztelni nem fogok az ovitrelle miatt,kivárom a pénteket😬
Szia! Mi a helyzet nálad? Ti már talán a 8. napon vagytok, ugye? Nagyon izgalmas, lassan már lehet majd tesztelni. :)
Én már a saját 18. napomon is csodálkoztam, de igaza volt, sok sejtem lett, mert a korábban megnőtteket még nem hagyták elpukkanni, de a kisebbek hozzánőttek. Mikor esedékes így a leszívás? Mert ha addig van még idő, úgyis módosítja majd az időpontot, ha úgy látja jónak. Amikor nekem a 18. napon volt, akkor eredetileg nem akkorra tervezte, hanem korábbra, de eltolta, mert úgy ítélte meg, hogy még érhetnek.
További ajánlott fórumok: