Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Sziasztok!
Én egy 27 éves nő vagyok. Esztergomban lakom és levelezőtársakat keresek kortól, nemtől függetlenül. Enyhén mozgássérült vagyok, ami abból adódik, hogy rövidebb a nyakam. Remélem, ez nem zavar és sikerül találnom valakiket, akik kitartanak mellettem!
E-mail címem: rekamercedesz87@gmail.com
Sziasztok.
En 39 eves Ferfi vagyok. Skociaba lakom es dolgozom. Igazi Levelezotarsat keresek, aki nem adja fel konyen ,hosszabb távon .
email cimem : karcsi7@gmail.com. Koszonom
Szervusz!
Én írok neked szívesen ha te is írsz nekem.Engem is
sok minden érdekel.
Szervusz Zsanett!
Nagyon szívesen levelezek veled ha írsz nekem.
Sziasztok!
26 éves lány vagyok, szívesen leveleznék elektronikus úton. A postai levél megírása számomra egy kicsit pepecselős, emailen pedig bárki bármikor elérhető. A barátságaim egy kicsit elkoptak, úgyhogy elég sokat vagyok egyedül. Nem vagyok valami elégedett az életemmel, de nem érzem magam elég erősnek ahhoz, hogy képes legyek megoldani a problémáim, szóval nagyrészt ezzel foglalkozok. Régebben szerettem novellákat írni, sőt, regényt is, de amióta rámtelepedett ez a depi, azóta semmi ilyen kreatív dolgot nem csinálok, csak vég nélkül agyalok. Szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik hasonló cipőben járnak, talán még segíthetnénk is egymásnak. Rólam annyit kell tudni, hogy nyitott vagyok, szeretek eszmét cserélni, új embereket megismerni, főleg ha az rokon lélek.
Sziasztok!
A nevem Renáta 25 éves leszek levelezni szeretnék postai úton. A szüleimmel lakom akiket mindennél jobban szeretek. Hobbim a zenehallgatás, vers írás, olvasás, sétálás. Nagyon szeretek kint lenni a szabadban, szeretem az állatokat és a virágokat.
Érdekel a keresztény vallás, szeretem a Bibliát olvasni.
Email címem: olarnyik.renata90@gmail.com
Sziasztok!
Meglepő lesz, de én is levelezőtársat keresek :) Úgy döntöttem újra megpróbálkozom a dologgal, korábban kevés sikerrel leveleztem, talán majd most. Sajnos az élet eléggé megviselte a baráti kapcsolataimat, eléggé megfogyatkoztak. 25 éves vagyok, épp megint költözök, de ettől még rengeteg időm van :) imádok olvasni, rajzolni, sétálni, jókat beszélgetni. Dolgozom, illetve most nem, karácsonyra várjuk az első pocaklakónkat, emellett informatikusnak tanulok. Szívesen beszélgetek bárkivel, szinte bármiről, ha van kedved írj nyugodtan!
Szervusz Zsuzsi!
Én kellőképpen lelkes vagyok.Ha írsz nekem,szívesen levelezek veled.
Sziasztok! 34 éves vagyok, szekszárdi és szívesen ismerkednék. :)
jaksajudit@citromail.hu
Sziasztok!
28 éves vagyok és egy 8 hónapos kislány anyukája. Kissé kezdem hiányolni az emberi kapcsolatokat, barátokat, így szívesen leveleznék kortól nemtől függetlenül.
Ha van egy kis szabad időm, nagyon szeretek olvasni, illetve legújabb hobbim a felnőtt színezés. Bármiről szívesen leveleznék, szóval ha valakit érdekelne, a mathetimea2@gmail.com e-mail címen megtalál.
Sziasztok!
Sziasztok! :)
Pozitív gondolkodású ember vagyok.
Bárkivel szívesen leveleznék. :) Nem baj, ha az érdeklődési körünk nem egyezik, mert az újabb érdeklődésre ad okot. :)
Csodálatos szép napot NEKED!
Jancsi84 :)
Sziasztok!
Negyed évszázados, nehezen barátkozós típus vagyok, inkább a kevesebbet értékelem többre. Jól tudom érezni magam társaságban, viszont csak ideig óráig, utána szükségem van egy kis eltávolodásra.
Szóval... keresek olyan levelezőtársat, aki hasonló mentalitású, akivel a szó valós értelmében lehet barátkozni, aki szeret komoly dolgokról diskurálni, akár elvontan elmélkedni. Természetesen a hétköznapi örömök és problémák se maradjanak ki. :)
Kedves Esztus!
Én ideális levelezőtársad lennék ha írnál nekem,
mert lelkes vagyok és bőven lenne hozzá kedvem.
Szia!
Budapesti 30-as vagyok - barátokat keresek,remélem így sikerül.Várom válaszod!
Szervusz!
Eszti a neved?Ha valaki hát én aztán lelkes levelezőtárs vagyok,úgyhogy ha nekem írsz azzal jól jársz.
sziasztok
jöhet nekem is minden formában,elektronikusan,kézzel írottan, nemtől függetlenül
Sziasztok,
eszembe jutott, hogy mennyire szerettem évekkel ezelőtt levelezni, így lelkes levelezőtársat keresek, 25 éves vagyok, korra és nemre való tekintettel szívesen leveleznék bárkivel, akinek van kedve. :)
Szervusz!
Velem is bármiről lehet beszélgetni.Ha írsz nekem,
nagyon szívesen levelezek veled.
Kedves Zsuzsi!
Én nagyon szívesen levelezek veled.Írj nekem!Gábor
Sziasztok Mindenki!
27 éves nő vagyok, és szívesen leveleznék korra és nemre való tekintet nélkül mindenkivel, akivel szót értünk.
Az előírt bemutatkozó körök mindig zavarba hoznak, így ezt most gyorsan át is ugranám... :) Csak annyit mondanék, hogy sok dolog iránt felkelthető az érdeklődésem, ha a mesélő kellőképpen lelkes.
Üdv!
Zsuzsi
Szervusz!
Én is pontosan ilyen levelezőtársat keresek:kitartót
aki nem hagyja abba csak úgy szó nélkül.Úgyhogy írjál nekem,aztán levelezhetünk!Ha írsz,nem bánod meg;nekem a levelezés az életem.
Szia! Olvastam a hírdetésed ami megfogott :)
Én szívesen leveleznék elektronikus úton örülök hogy a korunk hasonló én visszont a harmincas éveim végén járok :) :)
Ha felkeltettem érdeklődésed akkor a köv.levélben többet és vágjunk bele.
E-mailom katicabogar7878@citromail.hu
Várom válaszod.Üdv.Kata.