Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Nincs e-mail címe?
Add neki a tiédet! :)
Nem akarok keríteni, de ha bemész az adatlapjára, akkor megtalálod a címét. Vagy mégis csak a pasas kezdeményezzen?! :)
Sziasztok
Levelezőtársat keresek hosszú távra ha szeretnél velem levezni barátkozni irj bátran
ksomogyi24@gmail.com
szia
szívesen leveznék veled :)de nincs e-mail cím amire irhatnék :)
Sziasztok!
Keresek valakit, akivel barátkozhatnék, megoszthatnék jót, rosszat egyaránt. 36 éves nő vagyok, sok minden érdekel.
Írj bátran!
Helló!
Levelezőtársat keresek, aki megértő, vidám és lehet vele őszintén beszélgetni :)
Számomra a belső értékek sokkal fontosabbak, mint a külsőség
Szeretem a filmeket, a macskákat, és néha játszom a neten online játékokkal. A programozás sem áll távol tőlem :)
Tehát ha szeretnél jókat beszélgetni, bátran írj!!
schultz.borcsa@gmail.com
Sziasztok!
Mint ahogy a „cím” mondja, levelezőtársat keresek, de még inkább élő barátságokat, szerelmet, de nyilván a körülményekből adódóan először valamiféle netes kezdettel, így a 2 csoport összefügg, nem zárja ki egymást, habár nem célom hosszabban pusztán levelezgetni. Írok magamról pár dolgot kedvcsinálónak:
22 éves pesti férfi vagyok, így leginkább ezek környékéről kellenének emberek (a nem az mindegy a barátságnál, a szerelem esetén persze csak lány jöhet szóba). Filozófusalkatú vagyok, így leginkább a filozófia érdekel, és a filozófiával szorosan össze nem függő témák kapcsán is sokszor hajlamos vagyok filozofikusnak ható vagy konkértan filozofikus gondolkodásra (ezalatt nem csak a módszert értem, hanem a témát is, ami pedig, ha az ember „precízen” érti a filozófia szót, visoznylag szűk… Csak a „nyelvújítás” sokszor deformálja a szavak jelentését. No mindegy.). De kedvelek sok tudományt is: A fizikát, a biológiát, a történelmet, a pszichológiát (bár utóbbinál inkább a gyakorlati emberelmzés érdekel, kevésbé az olvasása…) Nagyon kedvelem a szépirodalmat, a kedvencem az írók közt (azt hiszem) Babits; Sokban hasonlítok rá. Elemzőalkat vagyok, nagyon fontosnak találom a racionalitást, a logikusságot, viszont ettől még érzelmes is vagyok, eléggé empatikus és sok tekintetben érzékeny: Az erkölcs pedig nekem eléggé lényeges. Igyekszem határozott véleményt kialakítani a világ dolgairól a racionalitás mellett, a vitákban jobbára heves oroszlán vagyok (ha van kedvem vitázni), a szalmaláng természetemről tanúbizonyságot téve. : ) Olykor művészkedek, írok, zenélek (gitáron), éneklek. Mostanság idegen nyelveket tanulok (angol-német): Sokszor (de leginkább a magyar nyelv esetén) elgyönyörködök egy-egy szó vagy kifejezés vagy akár mondat vagy még több puszta nyelvi szépségén, logikusságán, elmésségén, így a nyelvtanulás sok örömmel tud szolgálni (a legutóbbi felfedezettem a német „fernweh”, ami rendkívül jó). Kedvelem az ironikus-szarkasztikus, abszurd humort. Sokszor kritikus vagyok (leginkább intellektuális meg erköcsi témák esetén), sokszor léha; Olykor hamar megnyílok, olykor várat magára, olykor kapásból vicceskedő vagyok, olykor komoly, ez részben a másik féltől függ. A stílusom mindenesetre változik bizalom hatására (tudni kell, hogy elég káromkodós tudok lenni alkalmadtán, ami az elején nem szokott látszódni).
E-mail: unusveritas94@gmail (inkább ide írjatok, mint a hoxára privát üzenetet, merthogy azt ritkán ellenőrzöm).
A sok viszontagság miatt „sajnos” vallásosak meg úgy általában filozófiai idealisták, jobboldaliak, konzervatívok kerüljenek!
Kedves...! :)
Nem tudom, hogy téged kereslek-e, vagy sem... ha végig olvasod az már egy jó jel, nem? :)
Dórinak hívnak, 20-as éveim elején járó hölgy vagyok. Állítólag mosolygós, életvidám ember. Ez általában tényleg így van, de vannak rossz napjaim (ahogy mindenkinek), ami sajnos mostanság egyre többször eljött az elmúlt hetekben. Munka mellett elkezdtem tanulni, és azt hiszem a fáradtság kicsit felülkerekedett rajtam. Tegnap azonban rájöttem, hogy nem szabad elhagynom magam, továbbra is meg kell látnom az apró dolgokban az örömöt. :) Célokat, álmokat kell kitűznöm magam elé, és szép apránként megvalósítani őket. :)
Aztán arra jöttem rá, hogy 'szükségem' lenne egy emberre, aki kicsit törődik a lelkemmel, és persze én is az övével. Akivel lehetne beszélgetni az életről, mindennapi dolgokról, örömről, bánatról...
Ha lenne kedved, akkor kérlek írj: levelezotars2017@gmail.com
Köszönöm szépen! :)
Sziasztok!
Ricsi vagyok,21 éves. Régebben már próbálkoztam ezzel a levelezés dologgal,több-kevesebb sikerrel. Mindig elég nyomin álltam az emberekhez és mostanság sem megy túl jól a személyes kapcsolattartás,mondhatni nehézséget okoz. Nem mindig tudom mit kellene mondanom,vagy egyáltalán kellene-e bármit,de azért általában voltak emberek körülöttem. Részben a munkám,részben más miatt mára eléggé magam vagyok,ezért írok most ide.
Szinte mindig zenét hallgatok,de a hangulatomtól függ hogy pontosan mit. Stílust tekintve főleg metal,metalcore,hardcore és hasonlók. Sokat olvasok,újabban sportolok is. Ja,meg elég könnyen belefüggök sorozatokba. Új kedvencem a Westworld.
Előző próbálkozásomból okulva 17 éven felüliek leveleit várom. Nincs bajom azzal sem aki fiatalabb,de nem nagyon tudok mit írni valakinek aki még szinte gyerek. Nem pszichológust keresek,jézus igéje sem érdekel,csak szeretnék találni valakit akivel kölcsönösen megbeszélhetjük a gondjainkat és piszkálhatjuk egymást csontvázait a szekrényben.
Ha van kedved,ide írj: pirosasvanyviz@gmail.com
Kedves,hölgyem! Kérem,hogy olvasd el amit írok és ne ítélj elsőre. Biztosíthatlak nem fogok tőled meztelen fotót kérni,sem telefonszámot sőt az sem érdekel, hogy hol laksz.
Tőlem lehetsz családos vagy egyedülálló, lehetsz szőke vagy barna, lehetsz vékony vagy molett a neved is letagadhatot. Nem írom le, hogy hogy nézek ki mert nem ez a lényeg elég ha annyit tudsz 35 éves férfi vagyok, képzelj el engem olyannak amilyennek csak szeretnél,lehetek magas vagy alacsonny, sportos, vagy mackós. Arra kérlek gyere és lépj át velem a levelezés egy másik világába. Fedezd egy olyan formáját ennek az eszköznek amit még nem ismersz, írd meg nekem a relytett vágyaid amit még senkivel sem vertél megosztani, mert féltél,hogy kinevetnek, vagy elítélnek érte.
Hidd el, én nem foglak sem kinevetni sem elítélni, ha akarod őszintén elmondom mi a véleményem, ha akarod próbálok segíteni, hogy hogyan mond el párodnak. De ha azt szeretnéd részt veszek egy kis játékban ahol "eljátszuk" amit csak szeretnél lépj be velem az erotika egy másoik dimenziójába!. Ha van egy titkos erotikus vágyad én szívesen meghallgatom.. Hidd el nem Te leszel az első akivel levelezek! Ha érdekel ez a világ írj. Legmélyebb tisztelettel : A titkok őrzője.
Sziasztok!
Olyan levelezőtársat keresek,akivel nem beszélnénk magunkról.
Aki szeret ízekre szedni,több szempontból megközelíteni tulajdonságokat,érzéseket, személyeskedés-és személyes példák nélkül.
Érdeklődési köröm széles,de vannak stop-tábláim.
Csak morzsányi kezdőlépésként: drámák,emberismeret,Anna örök,angol ipari forradalom,Klimt,Popper Péter.
Amiről NEM szeretnék beszélgetni:rólad,rólam, szexről, horrorfilmekről,földi angyalokról,politikáról.
Küldhetünk egymásnak cikkeket,ajánlhatunk filmeket,amit aztán együtt bontogatunk a magunk a módján.
Ami itt nem fontos: korod,nemed,neved.
noelle@citromail.hu
Tiola vagyok 1152-es játékos..Elképesztő de nem lehetek annyira elb*szott,hogy senki de senkinek ne legyen felém egy eltévedt levele..
Pedig nincsenek nagy igényeim,legyen akármennyi idős ha nem túl felszínes,legyenek önálló gondolatai egy közös szenvedély és merjen engem megismerni..Aki hasonlóan padlón van emiatt nyugodtan rám is írhat..
mégmindig havaskaland(kukac)indamail.hu
sziasztok
Csaba vagyok 28 éves tatabányai lakos.
Remélem ,hogy itt lesz olyan személy aki levelezőtársat keres és nem csak 1-2 alkalomra.
Én komoly levelezőpartnert keresek akivel ha a szimpátia megvan akkor lehetne találkozni is ;) várom a leveleket nem harapok attól nem kell félni :D
Sziasztok!
Levelező társakat keresek, kortól, nemtől független, sok minden érdekel, de csak kulturáltan. Van humorérzékem is. :)
Sziasztok!
Csányi Lóránd vagyok, 23 éves gyengén látó gyógynövénykertész fiú! Én is levelezőtársakat keresek postai úton, akik nem hagyják abba 2-3 levél után. És beszélgető partnert, akivel skypeon tudok beszélgetni! Az e-mail címem csanyilorand@gmail.com, a skype címem pedig csanyilorand!
Sziasztok
En Skociaba lakom es dolizom. Levelezotarsat keresek . Koszonom
Mindenki egyformanak szuletik es ebbol kesobb is sok marad benne?
Ha igy lenne, akkor unalmas lenne a vilag, mert mindenki egyforma lenne es egyforman gondolkodna, nem?
Szia kedves ismeretlen ismerös:-)
Szeretnék levelezni elsösorban mert szeretek irni és olvasni.
Amit rolam irhatnék igy kezdésböl … hol is kezdjem
Szeretem a filmeket,szerintem nincs is olyan film ami jo és nem láttam.
Szeretem a természetet,az állatokat és az embereket is.Hiszek abban hogy mindenkiben van jo mégha nem is mutassák ki.Mert minden ember egyormának születik …ártatlan… és bár az idök folyamán vátozzunk,vagyis változtat minket az élet,mégis marad bennünk abbol amit a kezdetek kezdetén kaptunk .
ÖÖÖ igen néha inkább ugy mondanam hogy kissé más vagyok…godolkodásban.
Ja igen 30 éves vagyok,a barataim aki vannak 24 nek mondanak és soha nem is hiszik el h már elmult az idö :-),mindig is szerettem levelezni,csak hát volt egy kapcsolatom ami 8 évig tartott aztán vége lett,nem az én hibámbol.Mindegy :-/ a lényeg az hogy rájöttem arra hogy lassan a kapcsolatom miatt elveszitettem mindenkit.Bár nem ezt mondják…én igy érzem.Inkább mondanám magam romantikusnak…de embertöl függ mikor leszünk szenvedélyesek,örültek,higadtak,mosolygosak….érdekes hogy ha a számunkra megfelö személyel találkozunk képesek vagyunk akaratunkon kivül változni az ö irányába :-)
Azt hiszem eleget irtam xd ha van kedved irj bármiröl,bármit.
Ritka téma amiröl foggalmam sincs.
scoffield@gmail.hu
Sziasztok! 21 éves lány/nő vagyok. Van párom tehát baráti célból levelező társat keresek. Sajnos nincsenek barátaim eddig sokat csalódtam. Nem számít a kor sem a nem csak az hogy legyen normális az illető.
e-mail: ibus95@freemail.hu
Sziasztok!
16 éves vagyok. Levelezőtársat keresek. Nincs túl sok barátom, ezért gondoltam itt keresgélek.
Címem: rigi.ovacs15@freelmail.hu
sziasztok
Valaki nem akar levelezni?tatabányán lakom 28 vagyok és egyedül lakom egy albérletben .Bármiről szívesen elbeszélgetek elirogatok bárkivel.Csak legyen valaki.Címem: levelezos88@freemail.hu
szia zsófi szívesen leveleznék veled ha nem baj én 28 leszek nem zavar a korom?
várom válaszod szioka
Kedves mindenki! 33 éves marosvásárhelyi, gyermekével együtt élő apuka vagyok, anyuka nincsen. Nagyon szeretek levelezni fiatal korom óta. Talán leginkább ebben a formában tudom kifejezni magam.
Szívesen leveleznék valakivel, akivel rendszeresen megoszthatnám személyes gondjaimat, s ki tudja mi fejlődhet még ki belőle. Akár egy irodalmi alkotás vagy egyéb, de mindenképp a mindennapok tevékenységeiben motiválna.
adorjanialpar@yahoo.com