Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
címem kimaradt :-)
moni.remak@gmail.com
Sziasztok :-) Néha uncsizok, ezért gondoltam h írok én is és mailbe dumiznék :) Én 8-os vagyok, 14 leszek, a külsőm full átlagos.
Mondjuk néha vannak hülye dolgaim, de asszem h senki se hibátlan :P Szóval ha ígyis okéjjs, akkor mailezz rám :-) Szió pusza
mindenkinek ;*
Biztos olvastad, hogy hónapokig voltam kórházban a terhesség alatt. Ott kb öten végig együtt voltunk, és néhány hónapig tartott, hogy leveleztünk. Pedig az nagy dolog volt, és mégis.........
Ezért mondom, hogy ezt embere válogatja. :))
Szép. És ritka, nagyon ritka. De erre alkalmasnak kell lenni.
Ma a tv-ben: V. Kulccsár I.-t ( Nők Lapja) egyszer felhívta egy rajongó olvasója, aki ugyanúgy hívnak. Emileztek, most nagyon jó barátnők. Reggel láttam, elámultam. :))
Ha az ember levelezik valakivel, főleg az élet nagy dolgairól, akkor kénytelen összefoglalni a gondolatait, az életét, a problémáit, az örömeit... amikkel talán nem is vagyunk tisztában a mindennapokban. :)
Nekem 15 éve van egy levélbarátnőm (időnként napi több levelet váltunk, de olyan is volt 1-2 alkalommal, hogy 1-2 hónapig semmi)... amikor első osztályba mentek a gyerekeink, akkor barátkoztunk össze egy kreatív fórumban. Azóta már a gyerekek bőven főiskolások... :) Sok mindent megéltünk, megértünk együtt... nehéz pillanatokat és örömet... fájdalmakat, szerelmeket... és összesen háromszor találkoztunk. :)
A kórházban , a terhesség alatt alakul néhány kapcsolat, néhány nap különbséggel szültünk.
Mikor mindenki haza,jöttek-mentek a levelek; szopik jól? mennyit alszik? köldök hogy van? és hasonlók. De 6-8 hónap és már vége. Megtartottam, néha elolvasom, ha valamit keresek, de ahogy a gyerekemet nem érdekelte, ugyanúgy nem fogja az unokát.........szerintem.
Kétszer kezdtem el idegen nőkkel levelezni.
Az első megszólított; vagy 10 évig jöttek-mentek a levelek kb. hetente, kéthetente. Ő kézzel írt, én számítógéppel, mert a kézíráshoz nem volt türelmem. Személyesen is találkoztunk (ő esztergomi, és pesti), az esküvőjére is meghívott. Aztán egyszer csak abbamaradtak a levelek, azóta jó, ha évente felhívom. (Minden levele megvan, különösen nagy becsben tartom a borítékokat, amikre előszeretettel rajzolt aranyos képeket.)
A másik, barátot kereső idősebb hölgynek én írtam. Kb. 3 levélváltást élt meg a kezdeményezés.
Amúgy is: mindenkinek vannak rokonai, ismerősei, kollégái, barátai; azokra sem jut mindig elég idő. És akkor idegenekre fecsérelni? Semmi értelmét nem látom.
Nekem se jönne be, hogy egy idegennel levelezzek, és majd azt mutogatnám az unokának.
Hát félévente mit írjunk egymásnak? Nem lenne közös téma.
Esetleg fiú-lány kapcsolatban megpróbálni. :))
ha kinyomtatod a leveleket, azt is tudod majd mutogatni az unokáidnak:) (azok amúgy sem fognak már tudni kézzel írni, vagy írott betűt olvasni)
másrészről digitális tartalmakat is nagyon egyedivé lehet tenni, mindenféle multimédiás eszközzel, csatolmánnyal (képek, videók, kollázsok stb)
Vagy rossz ötlet?
;)
Sziasztok!
Mint itt mindenki én is levelezőtársat keresek...meglepő,nem? :D
25éves leányzó vagyok....bármiről szívesen csevegek,sok minden érdekel...
Nemtől és kortól független nyugodtan írjatok,mert nem az a lényeg,hanem,hogy megtaláljuk a közös nevezőt :)
mail cím : woisero@gmail.com
Sziasztok!
Női barátikört szervezünk! 35-65 éves korig gondoltuk, de ha fiatalabbaknak is kedve van csatlakozni, akkor rajta! :-)
Írjatok az email címemre, mert a privi nem minden esetben működik megfelelően.
s.udith@freemail.hu
Eleinte ismerkedős levelezésre gondoltunk egy darabig és utána, ha leszünk egy páran és jó az idő jöhet az első program.
Judiana
Sziasztok!
Én alapjába véve egy csendes,nyugodt 14 éves lány vagyok.Szeretem a humort és szeretek nevetni,néha apróságokon is.De ettől függetlenül tudok komoly is lenni.Nem tartom magam tipikus tini lánynak,sőt hülyeségnek tartom azt amit mostanság a korombeliek csinálnak.Kevés barátom van és emiatt gyakran egyedül érzem magam.Lehet hogy először visszahúzódó,félénk lánynak tűnök de ha érzem hogy a másik személyt érdeklem akkor én is megtudok nyílni.Szabadidőmet olvasással,filmnézéssel,rajzolással töltöm leginkább.Ha szeretnél jobban megismerni,és a levelezőtársam/barátom lenni akkor írj nyugodtan! :) Szivesen beszélgetnék olyanokkal is akik szintén visszahúzódóak,önbizalomhiányosak esetleg depressziósak.Hátha megtudnánk beszélni egymással a gondjainkat,problémáinkat.:)
diuskaa12@gmail.com
Sziasztok!
Szeretnék korombeli 18 és 25 év közötti emberekkel ismerkedni, levelezni. Nem sok minden tudni való van rólam, lényegében az egyetlen meghatározó tulajdonságom, hogy szeretek olvasni és hobbiból történeteket írok, melyek némelyikét saját blogomon meg is osztom. Jelenleg tanulok, épp egyetemi jelentkezéseket töltök ki.
Elérhetőségem: midnight.suntrilogy@gmail.com