Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Sziasztok! :)
Én is levelező társat keresek, e-mail-es formában, mivel Angliában élek és így a postai úton történő levelezés elég lassú lenne. :)
Nehezen tudok bemutatkozót írni, mert az ilyen „muszájból” jövő dolgok elsőre nehézkesen jönnek nekem.
Szabadidőmben nem szoktam verset/regényeket illetve dalszövegeket írni, és nem szoktam rajzolni és festeni sem, mert nem tudok. Nem szoktam horgolni, kötni, és hobbiból fotózni. Az animéket sem szeretem. :( Sorozatot/filmet nézek és még zenét is hallgatok. Ezt nem akartam leírni, de ezt mindenki szokta közölni itt, úgyhogy azért a biztonság kedvéért idevésem én is. :) Olvasni is szoktam, de elég válogatós vagyok, kevés az a könyv ami megfog, és végig tudom olvasni. Ha nem tetszik az adott könyv, hajlamos vagyok letenni, és nem mindig folytatom ám. Ebből kifolyólag a filmekkel is ez helyzet. Ha nem köt le, inkább elkezdek mást csinálni, és a filmből csak háttérzaj lesz. Star Wars filmet csak most, 23 évesen láttam először, de büszke vagyok magamra, mert pislogás nélkül végignéztem. ;) :)
Korhatárt nem szeretnék megszabni, aki úgy érzi szeretne velem beszélgetni, és kitartó is, azok levelét örömmel fogadom. :)
Szép napot! :)
Sziasztok!
23 éves egyetemista lány vagyok, levelezőtársat keresnék leginkább postai úton, mivel annak van igazán hangulata, de a e-mailezésben is benne vagyok. :) Ha lenne kedved, írj bátran mmoomango@gmail.com e-mail címre!
Netti
Kedves Zsuzsa!
Én nagyon szívesen levelezek veled ha írsz nekem.
Sziasztok,
olvasgatva a hozzászólásokat, elkapott engem is a levelezhetnék... :)
Ezért szívesen leveleznék elektronikusan kortól és nemtől függetlenül bárkivel, aki lát benne fantáziát, mindenféle elvárástól mentesen.
Ha valakinek számítana a kor: a 40-es éveim elején járok.
Zsuzsa
Én nagyon szívesen leveleznék vele.Úgyis éppen azt
szeretném ha lenne papíron levelezőtársam.Gábor
Sziasztok!
Mint mindenki más, én is levelezőtársat keresek.
Magamról: Németországban élek, 26 éves vagyok, házas, nagyon sok minden érdekel - néha túl sok is, szeretek festeni, rajzolni, sportolni, imádom az állatokat, (van is egy cicám meg egy hörim) zenei ízlésem igen széleskörű.
Olyanok jelentkezését várom akik, tudnak és szeretnének barátságot kötni, kitartó levelezőtársak - nem adják fel az első levélváltás után.
Korosztályt és nemet nem jelölnék meg, bárki akinek szimpatikus volt a bemutatkozásom nyugodtan írjon. Postai úton vagy e-mail formájában is szívesen leveleznék.
Várom a válaszokat a brigi.simon.88@gmail.com ott, majd ha úgy van megadom a postai címem is.
További szép napot mindenkinek! :)
Sziasztok! Én még soha nem próbáltam ezt az oldalt gondoltam kipróbálom.Én tulajdonképpen barátnőt keresek mivel nincsenek úgy barátaim,akik voltak sajnos kihullottak.Olyan hölgy,lány ismeretségét keresem akinek jelent az a szó valamit hogy igaz barátság.Megbízható,kitartó,őszinte,segítőkész ha tud,kedves,aranyos.
Én is egy ilyen hölgy vagyok,nem akarom fényezni magam de majd úgy is megismersz :)
Én egy 30-as éveimben járó hölgy vagyok szeretek főzőcskézni-és sütni,szeretem a virágokat,jó filmeket,zenét.Nagy kutyarajongó vagyok van kedvenc fajtám is :) Borsod-Szabolcs-Hajdú-Békés megye előnyben de az sem baj ha máshol laksz egy igaz barátságnál a távolság nem számít.Ha van olyan hölgy aki hasonló cipőben jár és új barátságot keres az írjon.
Sziasztok. 19 éves lány vagyok és leveleznék 18 év fölött bárkivel, elektronikus úton vagy postai úton is :) Ha valakit érdekel írjon a dw.dalek@freemail.hu címre.
Szép napot :)
Sziasztok :)
Én is szívesen beszélgetek másokkal, elektronikus levelezés formájában :)
22 éves lány vagyok, ha beszélgetni akarsz, írj üzenetet :)
További szép napot :)
Sziasztok!
31 éves hölgy vagyok. Levelezőtársat keresek (email formájában). Nyitott, vidám csaj vagyok. Kérem csak olyanok írjanak akik nem unják meg 1 - 2 levélváltás után.
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek.
Üdv
Sziasztok!
Van egy barátnőm, aki látva az én boldogságomat levélírás közben, kedvet kapott a papíralapú levelezéshez! 21 éves, nála a kor nem számít! ;)
Írjatok bátran!
Postai levelezőtársat keresek, akik csak hölgyek személyében fogadok el. 21 éves, szegedi lány vagyok. Kortól és témától függetlenül, bármiről szívesen beszélgetek. Iskoláról, életről, zenéről, bánatról, boldogságról, stb.
Megbízható és jó hallgatóság vagyok, jó a problémamegoldó képességem és a kommunikációs készségem.
Címcsere csak itt privátban lehetséges.
A levelezés megkezdésének feltétele, hogy először Te írsz nekem.
Szép napot!
K.
Szép napot!
31 éves fiatalember vagyok, aki szeret sok mindenről beszélgetni és új embereket megismerni. 25 és 40 között bárkivel leveleznék elektronikus úton. Csak annyit kérek, hogy olyan emberek jelentkezzenek, akik a második levél után nem adják fel, köszi.
Érdeklődési területem: Filmművészet, fotózás, irodalom, pszichológia, pedagógia, természet, néprajz, történelem, és ami szóba kerül.
Részemről kizárva: politika, egyház, előítéletesség, egó, divat. Ezekhez vagy nem értek, vagy nem szívesen foglalkoznék velük.
Sziasztok!
Levelezőpartnert keresek...
Nem a papíralapú megoldásban gondolkodom.:)
Leveleznék 27-35 éves ( kreatív ) lányokkal.
Szeretem a levelezést is, de a kivitelezés is érdekel, szép borítékok, lapok, díszítő elemek :)
Cím megadására nincs szükség, ha valaki ettől tartana ( ami talán a mai világban jogos is valahol ), a közeledben lévő posta címére is tudom küldeni a levelet.
29 éves, budapesti lány.
Nem,sajnos nem.Én minden további nélkül megadnám a címem,nincs mit titkolni benne és mitől félnék,mikor csak levelezni szeretnék?Há' má' attól
is tartani kéne?Amúgy elektronikusan is nagyon szívesen levelezek,csak az más,mert az az érzés hogy látsz a postaládában neked szóló levelet az olyan jó és ezért szeretnék.De mondom:e-mailben is
minden további nélkül.Írj a címemre s máris levelezhetünk!
Nem voltak jelentkezők?
Tudod a postai úton való levelezésben az is benne van, hogy ki kell adnod a címedet, s a mai világban az emberek bizalmatlanok, félnek.
XD
Gyerekkoromban nekem is volt levelezotarsam:)
Azért mert olyan jó érzés levelet kapni.Amikor
belenézel a postaládába és látod hogy ott van számodra levél az rendkívül örömteli érzés és ezt
szeretném átélni,de nincs esélyem rá.
A levélpapír már jó kiindulás:)
Csak az a baj, hogy az emberek hamar feladják, s nemcsak papíros változatban.
Nekem is. Még valahol levélpapírjaim is vannak hozzá.
Sőt gyűjtöttem is, van, amelyikből csak egy-egy darab van.