Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Sziasztok.
20 éves lány vagyok és lány levelezőtársat keresek, jó lenne csajos dolgokról is beszélni. Itt a nyár és kissé magányos vagyok.
20-30 közöttiekkel leveleznék elektronikusan.
Könyv moly vagyok és állat barát.
hopelove1@citromail.hu ha valaki szeretne írni :)
Szia mindenki,ide is bemásolom amit másik oldalra írtam,hátha lesz valaki,akinek megtetszik:
Komolyabb lélekbúvárok,öreg lelkek,felébredettek,filmőrültek,kritikusok,40-körüli H.P. rajongók,sütigyárosok és kalandorok,igazságkeresők és önsorsrontók,szerencsétlen idealisták,örök romantikusok,hasadtak elvontak és borultak írjatok!
Hasonló katasztrófa vagyok... ;)
Továbbá pár kapaszkodó mint: idegen kultúrák és hatalmas viharok....,demonológia,szimbólumok,összeesküvés elméletek,Írország és Skócia...Szepes M.,L.L.L.Syberia games,Van Helsing,Bates Motel,Parfüm...stb...
Azért esős időben mentem a csigákat ha akarják ha nem,néha az emberekkel is így vagyok... ;)
Skorpió vagyok,dumáljunk:
havaskaland(kukac)indamail.hu
Kretének kíméljenek!
Hungarian prisoner is looking for his Female english teacher/penfriend IN Letter.
I am a young guy looking for a friend to talk to with the benefit of improving my english.
For more information please contact me on the bolognai.29.csaba@gmail.com e-mail address.
Tudom-tudom, új tag vagyok és nincs kitöltve a profilom, mi több! szabadidős tevékenységeim sincsenek gondosan feljegyezve, ám megnyugtatásul közlöm mindenkivel,hogy a látszat csal; nem vagyok pszihedelikus horrorpunk.
Érdekes levelezőtársakat keresek kortól és nemtől függetlenül, a világ minden tájáról. Olyannyira nincs ilyesfajta megkötésem, hogy a saját korom és nemem sem mondom el egyelőre. Hiszem,hogy az igazán különleges embereknek ezek csak száraz adatok és a lelki társam megbújhat egy óvodás kislány, vagy egy túlkoros öregember maszkja mögött is.
Summa, summarum: Írj mailt a levelezek@citromail.hu címre, ha úgy gondolod,hogy érdekesek lehetünk egymás számára. (Ezt az oldalt nem figyelem)
Levelezőtársat keresek! Talán éppen Téged, ha szerinted sem az életkorunk, a nemünk, vagy a származásunk határoz meg minket első sorban, hanem a gondolataink, mert azok tesznek minket azzá, akik vagyunk. Kíváncsi vagyok Rád, légy akárki, akárhol! Várom jelentkezésedet a megadott emailcímre!
Üdv
Sziasztok.
20 éves vagyok, anime, állat és rock kedvelő.
Szívesen leveleznék (elektronikusan vagy postai úton) bárkivel, akinek hasonló az érdeklődése. :)
dw.dalek@freemail.hu a címem
Levelezőtársat keresek! Beszélgetnék néha, hacsak virtuálisan is.3 gyermekes családapa vagyok, egy idegen városban szülőföldemtől elég messze. nehezen illeszkedek be, holott magyar közegből magyar közegbe kerültem.
Elsősorban korban hozzám közelebb lévő hölgy levelezőtársat keresek. Nem vagyok csapodár, csak pusztán Otthon is egy nő volt az akivel szabadon tudtam beszélgetni szinte mindenről. Talán most is egy belevaló csaj lesz akivel kidumálhatom magam mint régen. Aki beszélgetne velem hacsak virtuálisan is írhat a megadott
e-mail címen.
Bocsánat,kifelejtettem még amiket okvetlenül le kell
írnom,hogy kikért rajongok:Petrocelliért,Starskyért és Hutchért,a Baccaráért,a Modern Talkingért,Toto Cutugnoért,a Goombay Dance Bandért,a Ricchi e Poveriért,Al Banoért és Romina Powerért,a Korda-Balázs házaspárért,a Záray-Vámosi házaspárért,Szécsi
Pálért,a Karácsony-szigetekért,Uruguayért,a Balti-
tengerért,Bergenért,Salamon Béláért,Hofi Gézáért,
Öveges Józsefért,Gobbi Hildáért,Kormos Anettért stb.
Nagyon szeretnék levelezni lányokkal/hölgyekkel.Az
életkor nem érdekel,de azért félszáz év fölött már
inkább ne írjon senki,csak az alatt!Rólam annyit kell tudni hogy a levelezés az életem,a sport a mindenem,az éneklés a nagy szerelmem.Rajongok a sportoló lányokért,Tina Weiratherért,Petra Vlhováért Senánszky Petráért stb.,a Rákóczi-túrósért,a Máris szomszédért,Mazsoláért,a Kisvakondért,a Füles Mackóért,a Radetzky-indulóért,a szép zenéért,a citerazenekarokért,a kommunista indulókért,a Feröer-szigetekért,a Gálápágosz-szigetekért,a Húsvét-szigetekért,a Cook-szigetekért,Izlandért,a Spitzbergákért,a Jean-viccekért,a szép formás lábakért és még sok
mindenért.A levelezőtársamtól azt várom el,hogy
legyen mondanivalója,kérdezzen,érdeklődjön,írjon
sokat és ne hagyja abba szó nélkül.Valamint még
azt is hogy a helyesírása érjen el egy bizonyos
szintet,lehetőség szerint ne kelljen a vakondoknak
előre köszönni.Aki esetleg szeretne papíron,kézzel
levelezni annak a levelét külön szeretettel várom.
A címem,ahová írni lehet:petrocelli1976@gmail.com
Üdv.
Engem az erdő, mezőgazdálkodás, biogazdálkodás, állattartás, filmek, színház, zene, politika, gazdaság, nők, nagyvonalakban ami érdekel.
Leveleznék nem csak hasonló érdeklődésűekkel.
ogiro@freemail.hu
Sziasztok, 31 éves elvált kisgyerekes anyuka vagyok, így nincs sok szabadidőm, viszont szívesen ismerkednék-beszélgetnék új emberekkel. Szinte bármi érdekel (na jó a sport nem annyira), de szívesen szélesítem a tudásomat minden témában.
Szép estét mindenkinek!
p.viki@freemail.hu
Sziasztok!
Csányi Lóránd vagyok, 23 éves gyengén látó gyógynövénykertész fiú! Én is levelezőtársakat keresek postai úton, akik nem hagyják abba 2-3 levél után. És beszélgető partnert, akivel skypeon tudok beszélgetni! Az e-mail címem csanyilorand@gmail.com, a skype címem pedig csanyilorand!
Teljesen igazad van: lehet, hogy tudja. (És persze lehet, hogy nem...) És így van: nem tudhatjuk (SŐT! én személy szerint nem is tudom) az előzményeket.
Minden okkal történik? Hm, én nem merném ilyen kategorikusan kijelenteni.;)
2015. 12. 31.:
SzPSzilvia adatlapja - Általános információk
Ez a felhasználó már nem tagja a Hoxa portálnak! (törlését kérte)
Hm, érdekes. "SzPSzilvia" tudja vajon mit akar?
sziasztok!
41 éves anyuka vagyok. Olyan embereket keresek akikkel őszintén beszélgethetek, akikben megbízhatok. Szeretem a természetet a zenét,szeretem a lakáskultúrát.Szívesen beszélgetnék nőkkel és a férfiak levelét is szívesen fogadom.
Ne haragudj,de én nem kaptam meg a leveledet,pedig
azóta is várom;de nem érkezett meg se ide se oda a
címemre.
Csak érdekességképp: "csillagokfénye" 7-én adta fel a hirdetését. Mivel mindenféle elvárás nélkül keresett levelezőpartnert, úgy gondoltamén megfelelek, írok Neki. 8-ai levelemre azóta sem válaszolt.
Hm, azt hiszem nem ilyen levelezőtársat keresek. (Persze lehet, más szerencsésebb lesz Vele...)