Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Sziasztok!
Péter vagyok, 17 lettem nem rég, és Budapesten élek. Szeretem az állatokat, a filmeket, és sokféle zenét is. Sokat tudok beszélni, és sokat szoktam poénkodni! Hasonló korú emberekkel leveleznék, bármiről. Lehetőleg a közelben, de nem ez a fő szempont :)
mail: manyi.peti007@gmail.com
Sziasztok!
Levelezőtársat keresek 25-35 éves kor között, nemtől függetlenül.
Email címem: piperkoc.11@gmail.com
A nevem Renáta 23 éves vagyok szívesen leveleznék
Sajószentpéter környékén lakó lányokkal.
Szeretem az állatokat és a természetet,
van két kutyám és három macskám.
Iskolába járok, a szüleimmel lakom, van egy nővérem.
Hobbim: A zenehallgatás, vers írás, levelezés, olvasás, sétálás, kirándulás, internetezés, fotózás.
Email címem: olarnyik.renata90@gmail.com
vagy olarnyik.renata@freemail.hu
Várom leveleiteket.
Üdvözlettel: Reni :)
Felteszem a kezem:)))
A kolleganőmet bíztattam ,a neten való ismerkedésre,aki középkorú,és társkeresőn levelezés útján talált rá a jelenlegi párjára,szuper a kapcsolatuk,sokáig leveleztek,majd találkoztak,és már odaköltözött hozzá.Persze sok nehézségük is akadt,költözés,munkahelyváltás,de minden megoldódott,úgy néz ki a sors egymásnak rendelte őket.a net volt a közvetítő,én pedig a kellő löketet adtam :)))Persze nem elsőre sikerült,több pasival is levelezett,meg talizott,mire eljött az igazi...
Levelező társat keresek.Szeretek beszélgetni,és írni is.Természetem vidám,barátkozó.Nyitott személyiség vagyok,de néha mégis visszahúzódó.
Kissé változékony a hangulatom..Nagyon vágyom egy hosszútávú, tartós ,mély gondolatokkal,és vidám csevelyekkel tarkított, kedves oldott levelező partnerre, akivel baráti kapcsolatot is építhetnék. Minden téma érdekel ,kivéve a politika.Inkább férfi partnert keresek!!Több barátnőm is van.Középkorú vagyok ,de fiatalos kívül,belül.
Az ember mégis keresi a szerelmet,barátságot bízva abban hogy
szerencséje lesz és megtalálja akit keres mégha sok kudarc árán is.
Ezért vagyunk itt mert reméljük hogy sikerül,a remény mindig éltet bennünket.
Igen, ezt szokták mondani. Ha a férfiaknak a női külső számít elsősorban (a bevett szépségideál), akkor a nőknek viszont a férfi körülményei.
Tudod, van az a mondás, hogy a nő nem párt keres, hanem életstílust....
Van benne igazság amit mondasz,önző világban élünk a legtöbb ember csak saját magára gondol.
Nem könnyű megtalálni azokat az embereket akik a másikra is őszintén kíváncsiak.
De ha nem is keressük kevés az esély hogy összeakadunk velük.
A társkeresés kicsit másabb,ebben nincs személyes tapasztalatom de feltételezem hogy a külsőségeknek nagy szerepe van a kapcsolatok alakulásában.
A fizikai vonzalom elsődleges szerepet játszik az esetek többségében.
Sziasztok!
Engem Csányi Lórándnak hívnak, 22 éves gyengénlátó
fiú vagyok, Miskolcon élek. Szívesen leveleznék postai úton, meg e-mailben is! Az sem baj, ha én kezdem a levelezést, ha megadjátok a címeteket. A levelekre gyorsan válaszolok! Várom leveleiteket! Az e-mail címem: csanyilorand@gmail.com Sziasztok!
Lóránd
Remélhetőleg észrevetted ezt a kis firkálmányt–> ha igen olvasd tovább.
A nevem Csenge, 13 és 3/4 éves vagyok.
Odavagyok a régi filmekért,régi dolgokért és a viktoriánus korért. :33
Szeretem a csípős kaját és az édességet minden mennyiségben persze.
Szeretnék megismerkedni hasonló korú, 13-15 éves fiúkkal/lányokkal
derékbőségtől függetlenül,akár e-mailen vagy postai úton.
| iamchentoo@gmail.com |
Ha már eddig sikerült felkelteni az érdeklődésedet—–>csapj a pacik közé és írj! :33
Sziasztok!
Engem Csányi Lórándnak hívnak, 22 éves gyengénlátó
fiú vagyok, Miskolcon élek. Szívesen leveleznék postai úton, meg e-mailben is! Az sem baj, ha én kezdem a levelezést, ha megadjátok a címeteket. A levelekre gyorsan válaszolok! Várom leveleiteket! Sziasztok!
Lóránd
Nem akarok negatív lenni, de tegye fel a kezét az, akinek sikerült ilyen módon tartósan valakivel kapcsolatba kerülnie, akár levelezés, akár személyes kontaktus révén...
Anno, pár éve, amikor társkeresőztem, én is próbálkoztam hasonlóval, de egy idő után mindig kifulladt a dolog, nem volt miről beszélni és írni...Mert az egy dolog, hogy leírom, mi érdekel, meg a másik is és szerencsés esetben találkozik a kettő, de ez sajnos nagyon kevés, pláne, ha hozzászámítjuk, hogy sokan titkon azt remélik, így sikerül tartós kapcsolatra, barátra, barátnőre szert tenniük.
Ami persze nem lehetetlen, de annyi esélye van, mint egy lottó ötösnek.
Az embereket ugyanis soha nem érdekli annyira a másik, hogy felülkerekedjenek magukon és megpróbálják igazán megismerni. Legfeljebb, ha közvetlen előnyük származik belőle.
A nevem Renáta 23 éves vagyok szívesen leveleznék
Sajószentpéter környékén lakó lányokkal.
Szeretem az állatokat és a természetet,
van két kutyám és három macskám.
Iskolába járok, a szüleimmel lakom, van egy nővérem.
Hobbim: A zenehallgatás, vers írás, levelezés, olvasás, sétálás, kirándulás, internetezés, fotózás.
Email címem: olarnyik.renata90@gmail.com
vagy olarnyik.renata@freemail.hu
Várom leveleiteket.
Üdvözlettel: Reni :)
Sziasztok!
26 éves vagyok ( 20 nak néznek , Budapesten lakok és it is dolgozok. Normális és megbízhatós emberekkel ismerkednék, leveleznék :) Nem iszok egyáltalán és nem is dohányzok. Továbbiakat email-en.
konan18@freemail.hu
Jajj, de hogy leveleznék én valakivel. Ez most pattant ki a fejecskémből. Valaki esetleg???
Nem most, ráér 1 perc múlva is:)))
Sziasztok!
Szívesen leveleznék ismerkednék valakivel.
Kötetlen tabumentes levelezére vágyom..
remélem te is.:)
Sziasztok!
17 éves vagyok és Kecskeméten lakom.
Bárkivel szívesen leveleznék :)
E-mail címem: keiko1996@freemail.hu
Várom leveleiteket :)
Szia!
28 éves vagyok, Budapesten lakom és dolgozom.
Barátokat, kedves és megbízható embereket keresek.
Korosztály: 25-30 év.
Lakóhely: elsősorban Budapest, esetleg Pest megye.
Szeretek utazni, kirándulni, sétálni.
Várom jelentkezésedet, amennyiben szívesen leveleznél, vagy megismernél, illetve egyedül érzed magad, nincs kivel beszélgetned, vagy éppen nincs barátod.
Alkoholt nem fogyasztok, nem dohányzom.
Régebben többet gyalogtúráztam heti rendszerességgel, kb. 10-20 km-es távolságban. Ami sajnos meglátszik, szeretném ismét űzni.
Elkezdtem egy egyetemi távoktatásos képzést, jelenleg szüneteltetem, de tervezem folytatni, a szak neve: közlekedésmérnök. Rövid időn belül szeretnék vonatközlekedés irányításával foglalkozni.
Az angolt közel középszinten beszélem, melyet szeretnék jobban elsajátítani, ezen kívül egy új nyelvet tanulni, például a németet.
Üdvözlettel:
Peti
Sziasztok! :)
Olyan levelezőtársat keresek, aki szereti az állatokat és lehetőleg Békés megyében, esetleg Csongrád megyében lakik. Levelezőtársam keresésének nem más az oka, minthogy a mai rohanó világban, nem igazán sikerült eddig rátalálnom a legjobb barátnőre, akivel mindent megtudok beszélni, illetve legjobb barátra. Írjatok privátban, ha van kedvetek levelezni vagy beszélgetni.
sziasztok
csaba vagyok és olyan levelező társat keresek akivel tabu nélkül lehet mindenről beszélgetni de tényleg mindenről remélem hogy rámír valaki mert jó lenne már egy kiadosat beszélgetni
Sziasztok!
18 éves fiú vagyok.Kevés barátom van,vagy talán nincs is.Körülvesznek az olyan emberek,akiknek jó vagyok ha segítség kell,de nem áll igazán mellettem senki,azt hiszem ez a fő oka annak hogy levelezőtársat keresek.Jó lenne valakivel beszélgetni úgy..bármiről.Elég egyhangúak a napjaim,felkelés,iskola,alvás,majd újra.Sokszor unatkozom és érzem úgy,hogy egyedül vagyok.Szeretek olvasni,filmeket nézni,főleg olyanokat amikben az emberi kapcsolatokat mutatják be,szeretem a horrorokat,thrillereket.A vígjáték kategória valahogy „nem az én asztalom”.Imádom a zenét.Csodálom azokat a dalokat,verseket amiknek van mondanivalójúk.Én magam 6 éve gitározok.Sokszor sétálok esténként,szeretem a csendet,friss levegőt ami akkor körülvesz.
Bárki levelét szívesen fogadom nemtől és korosztálytól függetlenül.
Email címem: gingeralex@indamail.hu
Szia Melinda:)
Valóban kevés az igaz barát :)Nem mondhatnám,hogy a közeledbe lakom,Hajdú-Biharban,Berettyóújfaluban élek,sajna ez elég messze van.A levelezéshez természetesen nem,de a találkozáshoz igen .
Üdv:Ancsa