Kismamák magas vérnyomással (beszélgetés)
Már nagyon tűkön ült .. és a kislánya is :D
Igen, találkoztam vele a tudásbázis kérdésemen, de már régóta nem beszéltünk, nem tudom, mi lehet vele. De Ő már nagyon a finishben van, simán lehet, hogy ma van a nagy nap, főleg ilyen front mellett! :-)
Akkor 13-a?
Nagy nap lesz ak mindkettőnknek :)
Ak megyek 32 hetes uh-ra és rákérdezek a nemére-megint :D
Jaaaj, de várom :)
Játszóra vitte ki a Lányom, dél körül tuti itthon lesznek. A héten sajnos senkire nem tudtam hagyni Hangát, szóval itthon kellett maradnia. Sajnos abszolút hasznavehetetlen vagyok most anyaként, ez is nagyon megvisel lelkileg ám... :-( Ugye se emelgetni, se lépcsőzni nem tudok (persze ezt néha kell, de nem tudok fel-le, fel-le), nagyrészt feküdnöm kell.
Két hét múlva péntek! :-) Aznap töltöm a 36. hetet, és méretek szerint mindig nagyobbnak mérték Zentét, szóval az már nagyon tuti lenne. Persze a 38. hétnek jobban örülnék, de a 36-tól fellélegzem (és nagytakarítok, ha a vérnyomásom is engedi! :-D).
jaj, a frontok... Most bizony még pár napig küzdeni kell velük... :-S
Látom, ismered Pettkát...ma még nem volt fent...
:D
Ha tudsz vmit, szólj! :)
Remélem nem ér későn haza a férjed... ;)
:(
Sajna, a frontok ellen nem tudunk mit tenni :(
Drukk, h jobban legyél :)
Mi az az időpont, mikor azt mondod, mehetsz szülni? :)
Jaj, de jó hogy írod, látod, azt elfelejtettem! Csak egy gond van, le kéne mennem érte lépcsőn, arra meg most nincs erőm... :-S Na majd ha itthon lesz férjem, felhozatom vele.
Cardiót is ittál már ma? .. remélem nem lesz több... szorítok.. Nekem is ilyen szokott lenni a hidegfront :( Hátha gyorsan elmegy
Fekszem én, szinte állandóan. Tudod, nyílik a méhszájam és beékelődött a fiam feje már lassan 3 hete, szóval nagyon más lehetőségem nincsen, mint feküdni. De mondjuk ez a 136-os még nem gáz, csak ne legyen megint olyan magas, mint vasárnap este!!!
Én szeretem a főtt babot és szerencsére egyáltalán nem voltam rosszul, még az elején volt némi émelygés, de annyi , remélem neked is hamar elmulik. Mondjuk ha kicsit hányós lettem volna lehett nem lennék 7 kiló pluszba :(
Én már vagy két hete egyáltalán nem kívánom a főtt kaját, szinte csak szendvicsen élek, maximum virslit eszem főve. Meg tegnap wokban készült zöldségre éheztem meg. :-)
Ha lefekszel, nem lesz jobb?
De emeld meg a fejed...kicsit mintha ülnél.
Na most megmértem, mert elég vacakul érzem magam és 136, én is remélem, nem megy feljebb. :-S
Rakott zöldbabot...de hogy én mit eszek, azt nem tudom...főttet tuti nem :(
Icipicit irigyellek, h előrébb vagy nálam :)
De a június is eljön egyszer :)
szorítunk neked.. az a 2 hét nem olyan sok.. ;)én is érzem a hidegfrontot. reggel 130-at mértem.. remélem nem lesz több :P
Hát én érzem a hidegfront általános közérzetre gyakorolt rossz hatását, vérnyomásom reggel még jó volt, remélem, nem megy fel. És megint jobban keményedek, meg szúr lefelé. De szinte már csak két hét és a 36. hétbe lépek! :-D No meg vasárnap nekem egy fontos nap még, akkor tovább hordom már a szívem alatt a Fiunkat, mint Hangát. És ez olyan szuper dolog! :-D
Hogy vagytok ma?
Én pocsékul: 4 napja visszajött a hányingerem és főznöm kell...belehalok, mire kész :(
Légvonalban nem annyira messze :D
Huu az tényleg nem a szomszédban van :(
Báár...nagyon messze se vagyunk azért :)
Heves megye, Tenk :)
Nem vagyunk szomszédok :/
Hajdúböszörményben :) és ti?
de csak szoptatás után :D
Am...merre laktok?
OKOK:) a fogyóban benne vok ;)
Ugyan nem látom, de ha a cipő feljön és csak a zokni vág be, akkor az nem gáz! Hú, én olyan vizes lábakat láttam a terhespathológián, hogy ejha! Az én lábam, amikor már a cipő sem jött rám, semmi volt ahhoz képest, amilyen egyik-másik kismamáé volt.
Nem lehetsz depis, hiszen babád lesz :)
Majd-ha már nem szoptatsz(unk)-fogyózunk, jó? :)
A zokni-nyom nekem már terhesség előtt is volt, de az lehet attól is, h sokat mászkálunk.
Térdig még nem jött fel sose :)
További ajánlott fórumok: