Kismamák magas vérnyomással (beszélgetés)
Akkor nagyon friss :)
Első baba?
drukk, h minden ok legyen :)
3-4 napja rengeteget...már fáj.
18.héten fiút mondtak...de én nem annak láttam. 32 hetesen rákérdezek megint, mert Egerben sokszor tévedtek már a 18 hetes uh-nál.
Am...van 4 fiam, uh remélem, tévedtek :D
Neked mondták már a nemét?
26 hetet töltöttük hét elején , az nem jó ha nem minden zökkenő mentes, de azért remélem jól vagytok.
Picikét aggódom mert most pár napja kicsit lustább reggel este pici mocorgás, de a nagy rugdosásokat most nem csinálja) a babum mint azelőtt, bár csinált már ilyet. Neked mennyit mozog a babád?Fiú, kislány?
Ennyi gyógyszer már csak védi a babócádat :)
Mennyi idős vagy?
Köszi :)
29 hetes vagyok...és minden car összejött most:
10 hetesen bevéreztem,tehát szigorú fekvés, nem emelhetek, sok-sok pihi(még mindig)
Most meg kiderült, h sűrű a vérem, ezért 30-án haematológia és szurkálhatom magam vérhigítóval naponta :(
Egy pici vizesedés még nem gond. ;-) Ennél nagyobb gond ne is legyen egészen végig, azt kívánom!!! :-)
Köszi, vagyogatok, ugye most pont a magas vérnyomás nincsen (hála Istennek), de a keményedések és a többi nemkívánatos van, szóval szigorúan feküdnöm kell még 3 hétig, aztán csapok egy nagytakarítást ás kész, punktum... :-D
Sziasztok :)
Csatlakoznék hozzátok, ha lehet :)
5.babámat várom, 3 éve van magas vérnyomásom, ez az első terhességem így(és az utolsó).
Kíváncsi leszek, Neked is használ-e majd a por. Nekem nagyon bevált. Bár most épp nem iszom, mert olyan jó lett a dopegyttől is, 110-eket mérek, max. 120-at, szóval tartalékolom későbbre, ha esetleg megint feljebb menne.
Én szedek még Panangint (káliumos, magnéziumos szer keringési gondokra), még az előző terhességem idején ajánlották a terhespathológián, no meg fokhagyma kapszulát. :-) Ja, és omega3-as halolajat... :-D
Ó, hát én nem írtam, hogy gyógyszer miatt lett ekcémás vagy kruppos (sajnos ezzel is megjártuk, de most itt a tavasz és vége a kruppos időknek), csak azt mondom, hogy az én véleményem szerint soha senki nem fogja tudni megmondani, milyen összefüggések lesznek konkrétan a későbbiekben bizonyos betegségek, bajok és a terhesség alatt szedett dopegyt között. A védőoltásokhoz hasonlítanám ezt, most azt lehet olvasni sok helyen, hogy nem is gondolnánk, a felnőtt korban mennyi minden a védőoltásokra vezethető vissza, de bizonyítani nem tudják.
Ami tény, hogy a Lányomnak az ekcémán és a kruppon kívül nincs baja, szellemileg nagyon gyorsan fejlődik, semmivel sincsen gondban, sem mozgásban, sem beszédben, nincsenek viselkedészavarai. És mindez úgy, hogy koraszülött lett. Remélem, hogy egy kis ekcémánál sosem lesz több gondja az életben! :-)
További ajánlott fórumok:
- Terhességi magas vérnyomás
- Magas vérnyomásra természetes alapanyagbol létezik e olyan szer amivel csökkenthető?
- Magas vérnyomásra melyik gyógyszer vált be?
- 10 hetes kismamaként folyamatosan fáj a fejem, az orvos szerint az alacsony vérnyomás miatt. De a kávé nem emeli.Tud valaki valami ötletet?
- A kismamak hamarabb megerzik a fronthatast? Ilyenkor felmehet a vernyomasunk?
- Magas vérnyomásos kismamák ide