Kismamák magas vérnyomással (beszélgetés)
Avike, hát szóhoz se jutok!
Ak most mi van???
A gyomrom már jobb, most a pulzusom vacakol.98...de carul vok.Szédülés és hányinger. Vérnyomás jó(127/81) Belegondolok a 160-as pulzusodba szülésnél....én tuti megpusztulnék tőle :(
szia voltam bent kórházban,ahol csináltak egy hasi uh-t,és közölte a doki,hogy nem látja a gyereket,vajon hol vagyok terhes? ennyit a Magyar kórházról:)annyit mondott,hogy szombaton újra uh,ne pisiljek 1 órát! tehát megint hasi uh!megvizsgált kézzel,és megállapította,hogy a méhszáj zárva van,ennyi történt. puszi
Köszi a tanácsokat kipróbálom .. :) van is itthon hársfám :)
Igyál hársfamézes hársfateát, nem csak finom, remek az ilyen bajokra. Ha meg mégis kijönne, akkor merj homeopátiához nyúlni, én nagyon merem ajánlani!
Ezen a hányásos-hasmenéses izén nálunk is átment az egész család, kezdte a Lányom, én is elkaptam, láz, hasmenés, semmit nem bírtam enni 3 napig. Nagyon örültem neki, azt sem tudom, mikor voltam utoljára lázas, erre pont terhesen lázasodok be... :-S
Remélem, már jobban vagy!
Jobbulást neked ... én meg ma reggel torok fájással kezdtem, remélem nem szedtem össze valami megfázásos mizériát :( Te jobban vagy már?
Amúgy szép , jó reggelt mindenkinek :) Érezzétek jól magatokat :)
Szia !Választ sajnos nem tudok a gondodra, de van egy olyan oldal, hogy orvostudakozó.hu, én ott nagyon sokszor kérdeztem már a Hamvas Ferenc nevű szülész orvostól.. nagyon korrekt orvosnak tartom, ha megnyugtatna téged írj neki.. :) ;)
Szia(sztok)
Én a helyedben bemennék egy kórházba:
-jobb az uh, biztosat tudnak mondani!
-én 10.héten véreztem(nagyon) befektettek 4 napra, kaptam gyógyszert, de gyógyszer mellett is 4 hét volt, mire elmúlt a vérzés, barnázás teljesen.
a kórháznak meg fogadnia kell, mert állampolgár vagy.
Írj, mizu veled!!
Jah, és bocs, de bekaptam vmi gyomorbacit, piszokul fájt, ment a hasam, hánytam, azért nem voltam errefelé :/
Köszi a választ,nekem is a nemvártkor kezdte nem erősen,és ma délután már nem tapasztalom:) talán jó lesz minden!Puszik:)
Sajnos ebben nem tudok segíteni. Én véreztem egy pár napig anno a Lányommal, pont abban az időben a 8. hétben, amikor meg kellett volna jönnie. Kb. annyi ideig tartott az a kicsi vérzés, mint ameddig tartott volna a menstruációm.
Nekem a 6. héten nem látszott még a Lányom, csak a petezsák.
Csajok tud nekem abban valaki segíteni,hogy magas vérnyomásnál,ha van barnázás,és ha felhúznak lehet pillanatnyilag piros a barnázás? mert arra jöttem rá,hogy nemvárt mensikor picit barnáztam,namost voltam 2 dokinál,mert sajna a munkám miatt Austriában is kell mennem,mert ott vesznek táppénzre.péntek 465HCG,hétfőn,1997,5HCG.ma mikor voltam a Magyar dokinál veszekedett egy kolleganőjével,úgy 20 percen keresztül,én kénytelen voltam végighallgatni! utána megvizsgált,a méhem zárva van,az ujja gyengén véres lett:(uh-n nem látta a babát(kat) de egy őskövület géppel csinált sima hasi uh-t!szóval vérnyomás,ha felmegy pillanatnyilag? okozhat több illetve pirosabb vérzést szerintetek? vagy Méhen kívül lehet a baba?puszik
Akkor te is megoldod az unalom részét ;) :P
Eddig fényképeket ragasztottam be az albumba, de elfogytak, szóval hívattam elő az elmúlt egy év terméséből közel 400db-ot, állítólag holnapra lesz meg. És szeretnék megint kreatívkodni Hanga szobájába. De ehhez sem érkezett még meg az anyag... Néha azért felkelek és teszek veszek, de csak félórákra. Meg Hangával amit tudok, fekve foglalkozom, ha éppen nem kint csavarog. :-) Szóval ilyesmit csinálok.
Igen dolgozok, szóval gyorsan eltelik a nap ;) És te mivel próbálod gyorsabbá tenni a napokat? :)
Örülök, hogy jól vagy! :-) Mivel múlatod az időt otthon? Bár mintha írtad volna, hogy otthonról azért dolgozol.
Én is jól vagyok :) szerencsére minden okés :) Pihenj sokat , húzzátok még picit odabenn ;)
Tyű, nem tudom, nem sokáig. A naplómban biztos benne van, de nem emlékszem. Azt tudom, hogy a hathetes kontrollra már teljesen "letisztulva" mentem. Talán nagyon max. 3 hétig.
vicus te császár után meddig véreztél?
A vérnyomásom jó, de hogy azért ne legyen minden jó, egész éjjel jóslóztam... :-S Olyan 10 körül ritkult le, megint megúsztam egy kórházba menetelt...
És Te?
Hogy bírtátok a lehűlést ?
értem..) nekem volt h egy pici kávé le vitte)
Jövőhetet beszéltük meg a dokimmal. Na jó, azt is, hogy hívom, ha kiugrik a vérnyomás, vagy sok az összehúzódás, de szerintem be akarna akkor dugni a kórházba, és gondolom, érted, hogy egy 17 hónapos gyereket egyelőre nem szeretnék itthon hagyni, tehát amíg úgy érzem, nincs veszély, maradok az eredeti tervnél és jövő hétfőn hívom a dokim. :-)
Na már az is valami Nst-re jársz?
Köszi! :-)
Hát ha vasárnapig eljutunk, akkor már tovább hordom a szívem alatt ezt a Fiúcskát, mint a Lányomat. Akkor leszek 34+2 hetes.
Szoritok neked hogy minden okés legyen!! Mindegy már vicusom a lényeg h itt van és semmi baja Nől mint a gomba)
Én amúgy is mindig frontérzékeny voltam, már kisgyerekként is megviselt. :-( Csak most tétje is van... Hát ma ingadozik, hol alacsony, hol felmegy. Elég vacak érzés.
Igen, jó lenne, de szerintem frontmentes hely nem nagyon létezik manapság :(Meg gondolom várandósként jobban ki vagyunk élezve az ilyen dolgokra..Ma már jól vagy?
Ráadásul nem is tartottam ettől a fronttól, mert hogy hideg front és enyhe. Gondoltam, meg sem fog kottyanni, aztán tessék...
Hidd el, én is. És ma olvastam is a meteoklinikán, hogy ez a front is a keringési betegségben szenvedőket kínozza meg. Olyan jó lenne egy frontmentes helyen élni! :-D
További ajánlott fórumok: