Kismamák magas vérnyomással (beszélgetés)
Igen, enyhe hidegfront jön. Azt hittem eddig, hogy csak a melegfront kavarja meg a vérnyomásom, de ezek szerint nem... No de mi lesz, ha nem enyhe front jön csak?! Szerintem én is megszülök... Szóval az elkövetkezendő 2.5 hétben jó lenne, ha nem jönne erős fronthatás.
A Tiéd már tök jó! :-)
Igen, most ittam egyet abból is. Tudod, én azt most mellőztem, mivel még írtam is, hogy milyen csúcsszuper a vérnyomásom, sokszor már alacsony volt, 106/60, és ugye nem valami olcsó dolog... :-S De most kezdem újra. Különben megy lefelé! Ennek örülök, remélem, tényleg csak a front miatt volt. Most 164/90 volt a legdurvább, 118-a pulzussal, nemrég 140/80-at mértem. Várok a következő méréssel.
A biciklizés tuti közrejátszott Neked is. Viszont holnapra frontot mondanak, férjem mesélte, hogy ma az Apósomnak is elég magas a vérnyomása...
Sziasztok :)
Meglátjuk majd, nálunk hogy alakul.
Viszont a lelkemnek jót tesznek a sikertörténeteitek :)
Annyi idő alatt valszeg ki sem fejtette rendesen a hatását, elég hamar megcsászároztak, még aznap éjjel, hogy bekerültél, ugye?
Különben front volt, vagy lehetett tudni, mitől indult be a szülés?
Na itt sikerült aludnom.) Utána sétáltunk aztán meg császár morzsát rendeltek))
Igen kaptam egy tüdö érlelő micsodát de hál istennek a eredményei jok lettek.
nekem a doki azt mondta h két magas mérés után szoljak neki
na az nap délután 160-utána 170 pegig 4 dope-gyt 2 corin-far-
Mondta h menkel be meg h az éjel maradjak és be állitják Csakhogy azzal senki nem számolt h 2perces fájások indulnak . Igy császár
Köszi...ez megnyugtató :)
Böbe esete is megmutatta, milyen harcos gyerekek,te még rátettél 1 lapáttal :)
Remélem, minden ok lesz most is mindannyiunkal :)
:D
Nem siettetem az időt, de néha nem bánnám, ha túl lennék a szülésen. Ennyire még sose aggódtam :(
További ajánlott fórumok:
- Terhességi magas vérnyomás
- Magas vérnyomásra természetes alapanyagbol létezik e olyan szer amivel csökkenthető?
- Magas vérnyomásra melyik gyógyszer vált be?
- 10 hetes kismamaként folyamatosan fáj a fejem, az orvos szerint az alacsony vérnyomás miatt. De a kávé nem emeli.Tud valaki valami ötletet?
- A kismamak hamarabb megerzik a fronthatast? Ilyenkor felmehet a vernyomasunk?
- Magas vérnyomásos kismamák ide