Kismamák magas vérnyomással (beszélgetés)
Böbe a friss történet 23 napos? :)
Ink Balázzsal dicsekedj...nekem nagyon bevált a történet doppingszernek :)
Szia Böbe :)
Nem tom, mitől fáj...hol a forgóm hülyül meg, hol a combom belső felében húzódó inak fájnak.
3 nagyon nehéz vagyok magamnak, bár nem híztam még...vagy alig valamit :(
Jé sok ismerös() vicus zsakagi)
na a vérnyomásról frisset én tudok ám mondani))
Gratula az eredményhez :)
Biztos megnyugtatott a szívhang :)
Én jól vagyok, csak a lábaim fájnak...nem bánnám, ha már túl lennék a haematológián, mert az is idegesít :(
Hanyadik héten?
Baba jól van/volt? Mármint, h volt-e baja?
Nekem azt mondta az egyik nővér, amikor szóltam, hogy 160 felett van a pulzusom (volt bent velem saját mérő), hogy akkor már nem élnék... Pedig nagyon is éltem.
Most megint néztek nagyot, hogy te jó ég, 138 a pulzusom, hívták azonnal a dokimat. De sajnos ez a cordaflex nemkívánatos hatása rám. A lényeg, hogy a vérnyomás rendben legyen, a szapora szívműködés max. nekem kellemetlen és rossz, de a babára nem ártalmas, ellentétben a magas vérnyomással. 120ig egyébként még belefér, mindenhol ezt írják és mondják a kórházakban is, addig emelkedett, onnantól meg már tényleg magas.
Nekem hamarabb is :)
Pláne majd szülésnél.
Amúgy is hamar ideges vagyok, mióta terhes lettem...a doki esetleges okoskodásától bizt a plafonon leszek :(
Azért mesélj: milyen volt a sürgősségi császár?
nekem a 100 fölötti már car közérzettel jár...nem tudok olyankor feküdni, mert rosszabb.
Anyum idegesít állandóan a szüléssel: nem érti meg, h nem tudom, császár lesz-e, v nem.Ha itt lesz anyu, bizti, h császár :)
Jaj, nem, pont hogy nem! Illetve nekem magas alapjáraton is terhesen, aztán a cordaflex még jobban felviszi mellékhatásként. Ezzel a terhességgel eddig a 138 volt a max, de előzőleg 160-170 közt volt a pulzusom fekve, akkor döntöttek a császár mellett. Viszont a kettő együtt tudja jól tartani a vérnyomásomat.
Aludj jól.
Ja, értem...azt hittem, pulzuscsökkentő.
Nekem az magas...100 körüli :(
Mára ennyi voltam, jó éjt mindenkinek :)
Ja, igen...de az kifulladt kicsit....a fórum :)
én csak dopegytet szedek(2x1-et)
a másik bogyó mire jó?
:)
de jó :D
Megnéztem, van egy fórum, amin arról kérdeztek, hogy ha tudja valaki, fia-lány lesz, akkor ingerlékeny-e vagy sem, na ott láttalak. :-)
Én 26 vagyok és második babás, de az előzővel volt igazán gondom, toxémiás lettem és kora császárt kellett csinálniuk. Most elég jól bírom a vérnyomás kérdést, persze cordaflexxel és dopegyttel.
Lehet :)
Nem emlékszem....bocsi :)
Még egy körkérdés: hány évesek vagytok?
Én 37:S
szia nem első baba,csak a mostani férjemtől első:) előző házasságomból van egy 13 éves nagyfiam:)
Köszi a drukkot!
További ajánlott fórumok:
- Terhességi magas vérnyomás
- Magas vérnyomásra természetes alapanyagbol létezik e olyan szer amivel csökkenthető?
- Magas vérnyomásra melyik gyógyszer vált be?
- 10 hetes kismamaként folyamatosan fáj a fejem, az orvos szerint az alacsony vérnyomás miatt. De a kávé nem emeli.Tud valaki valami ötletet?
- A kismamak hamarabb megerzik a fronthatast? Ilyenkor felmehet a vernyomasunk?
- Magas vérnyomásos kismamák ide