Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem vesztem el csak augusztusig szüneteltetem az önsanyargatást, hogy a gondjaim megoldjam és megújult erővel folytathassam az egészet.Mérlegre nem merek állni , de szerintem vissza kúsztak a nehezen ledolgozott kg-ok.
:D koszi a biztatast...ram fer...
nah de van meg mit ledolgozzak...h a nyomatokba erjek...de igyekszem ;)
holnap megyek haza es hetfon be is szerzek egy merleget!!! es raveszem anyumat is a fogyira, mert egyedul nem sikerulne otthon, csalad, mami, sok kaja stb...
hatha hatha :)
sziasztok :)
latom nektek mar nagyon jol megy a dolog 61 kiloval :) nagyon ugyesek vagytok!!!
hat nekem van meg mit bepotolnom, deee igyekszem, a mai tornam is megvolt :)
pici izomlaz tegnaprol de turheto :)
es a kedvem is kezd egyre jobb lenni h erzem h olvad a zsir rolam :P
mar csak vmi jo kis etrend kene :)
es egy merleg!!!!!
kitartast :)
Vettem egy furdorucit, olyan jol all mar. Olyan boldog vagyok...madarat lehetne velem fogatni. :D
Megye fozok aztan torna.
Ez az uj nevem. Ne ijedjetek meg nem tuntem el, csak mas neven regisztraltam.
61.4 kg vagyok, vagyis fogytam mult heten 1,3 kg-ot. Ugy orulok neki. Pedig tobbet ettem mint szoktam es fagyiztam is rendesen. Ami azt illeti most is eppen fagyizok.
Jó reggelt Mindenkinek!
Most sütöm a palacsintát, de egyáltalán nem kívánom. Milyen munka lesz ez??? :D
Mi újság veletek? Mérlegelés hogy alakult antalbeata?
Sziasztok!
Megjöttem a nyaralásból, kicsit előbb, mert apukám nagyon beteg lett, és nem tudtunk maradni, de nagyon szép volt. Nem ettem halálra magam, meleg volt, de a torna hiány miatt lehet jött vissza. Mérlegelés hétfőn:) Addig nem mondok semmit.
:D
nah megvolt a torna...most varom az izomlazat :D
sziasztok :)
visszaterek mar en is!!!
bocs csak hat elvoltam az egyetemmel de mostmar hivatalosan is vege!!! :D
es johet megint a fogyi :) odafigyelek a kajara es tornazom is, mindjart neki is allok alexandranak :)
kitartast!!!
vagyis mirol beszelek titeket mostmar dicserni kell mert ti nagyon ugyesek vagytok!!!!!
persze hoyg jol esik, nekem is aheten mar kettem nodtak,hoyg lefogytam,es hoyg ragyogok, pedig en nem ragyogok, tele vagyok banattal....
szoval,erdekes....
Csak az a baj, hogy mind csak ennek :)). Igaz inkabb gyolcsot vagy zoldseget, de a zabpelyhet is eszem rendesen:)). Igyekszek azert nem esni tulzasokba. Tornazast hanyagoltam mult heten, de most taltam uj tornakat, ugyhogy mig megunom ezeket torna ezerrel.
Nem gorcsolok nagyon, csak izgulok. Mar a munkaba dicsernek, hogy milyen jol lefogytam, olyan jol esik.
akkor lehet hogy nem fog kevesebbet mutatni, csak azert irom, hoyg nehogy rosszul essen ha nem mutat kevesebbet, mert ilyenkor az elofordulhat.
nem kell tulzottan gorcsolni, mert annal rosszabb.ha be tartod a terveidet, kicist osszebb veszed a kajat, akkor nincs okod aggodalomra.
koszonom szepen, jol esik amit irsz.
azert is valaltam a cikket, hogy hatha segitek vele masoknak is, mert mi egyszeru emberek vagyunk,es nem all mellettunk egy szemelyi edzo, aki minden percunket megtervez,es elenk teszik a finom de,nem hizlalo kajakat.
ez csak a sztarok,es a gazdagok kivaltsaga, hogy ott toporognak korulottuk,es segitik oket mindenben, meg van oldva nekik a gyerekneveles is, a fozes is, a bevasarlas, a takaritas, ahazvezetes, a torna ,a minden...
nagyon szepen lefogytal te is.
Szia! Ne legyél elkeseredve! Majdcsak jóra fordulnak a dolgok! Isten nem ver bottal! Hamarosan rendeződni fog minden. Hidd el! De nem árt spórolni, meg kicsit megszorítani, mert ki tudja meddig tart ez az állapot! De remélem hamar rendeződni fog!
Amúgy én is most leszek munkanélküli, bár én gyerek nélkül. És én megyek ki külföldre, de azért engem is megvisel eléggé.
Fel a fejjel! És próbálj meg enni, de legalább inni!