Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től? fórum

Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től? (beszélgetés)

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
1360. Nívea (válaszként erre: 1357. - Akymo)
2009. júl. 22. 18:35

Szió!

Hát igen. Ez ismerős nekem is, csak amit úgy adtam le, most a nyugalomtól vissza is jön :(( Próbálj azért mozogni egy kicsit, mondjuk séta meg ilyen lágyabb sport, ami örömet okoz, hogy levezesd az idegességet (és ez még elvileg fogyaszt is).

2009. júl. 22. 17:53
Mai torna: RR uj dvd-je 40 perc + 20 perc comb + 20 perc has.
2009. júl. 22. 08:06
Hello, hello! Hat tegnap nem tornaztam, mert voltam falunk, de ott sem eroltettem meg magam, csak csunyan leegattem a majom mintajara a hatamat es ez szornyen idegesit, mert egy kis pantos ruhaba akartam menni jovoheten a lagziba, de most felek, hogy akkor fog lehamlani, na meg igy is csunya, kell majd menjek napozni, hogy legyene egyszinu, csak nincs kivel. :((
1357. Akymo (válaszként erre: 1356. - Nívea)
2009. júl. 21. 23:15

Sajnos az idegtől.. de nekem úgy látszik ezt dobta a gép.:-(

Viszont legalább lefogyok.

1356. Nívea (válaszként erre: 1355. - Akymo)
2009. júl. 21. 18:05

Szia! Hát remélem nem az idegtől! Vagy betegségtől! :((

De hajrá!!! :D

1355. Akymo (válaszként erre: 1354. - Nívea)
2009. júl. 21. 10:31

Sziasztok!

Nos lányok nálam most indult be a fogyás igazán, fogyi nélkül, bár ezt senkinek nem ajánlom.

Majd mikor augusztus elején jövök megírom hol tartok, bár a mérlegelőmben látszik . , addig is le a zsírral csajok!

1354. Nívea
2009. júl. 21. 07:32

Sziasztok! Már szombat óta most először jó nálunk az internet. A vihar miatt volt valami gond. Látom Ti szorgalmasok vagytok!

acska! Jól bírod a mozgást! Ügyes vagy!

ti-mici! Jobbulást!

csutkababa! Kitartást és sok boldogságot!

Akymo! Remélem jól vagy! Minden rendben?

Nálam semmi változás nincs, se nem fogytam, se nem híztam. Holnap megyek végre strandra, remélem nem jön közbe semmi.

Puszi Nektek!

1353. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 1352. - Csutkababa)
2009. júl. 20. 16:06

Gratu, hogy tudsz ellenallni. Nekem nehezen megy, de most kitartok. 2 hetig semmi fagyi :)). Ami eleg nehez lesz, mert volt, hogy kettot ettem egy nap.

Mai torna megvolt: 2 ora seta, 30 perc taposas, BA Vitalitas dvd-je. Takaritas a furdobe es semmi bunozes.

Eddig csak 1 almat, 1 kis alamlevest 1 kis sargadinnyet es egy banant ettem. Most megyek es eszek dorogdinnyet, mert szedelgek az ehsegtol. Itthon vagyok es a vizivas nem igazan megy, pedig jo lenne, mert az is tolti a gyomromat.

1352. csutkababa (válaszként erre: 1349. - Ti-mici)
2009. júl. 20. 15:07

sziasztok csajok, igazan regen jartam erre, de mostanaban nagyon lefoglal valami :DDDD

a valami az Akos nevre hallgat:DDDDD

eddig o.k. , de milyen is lenne 1 het alatt,meg szep hogy eddig o.k.

majd alakulunk valamerre,ez meg ajovo titka, az exem nagyon szenved,es sajnalom is kicsit, mert nem akartam megbantani,de ez mar nekem egy masik elet, es most ezt elem, a multat hagyom ....

dieta o.k.

nem hiztam, 73 vagyok en is, pedig Akos melett igazan nehez, mert orokke tomne csokival, fagyival, meg minden ilyen bunos cuccal :)))

de en ellenallok a csabitasnak, mar ami az edesseeget illeti :))

2009. júl. 20. 11:42

Volyam vasarolni....vettem egy haloinget. Az elarusitono meg azt mondta, hogy ad egy merettel nagyobbat mert nagyon szeles a csipom. Olyan rosszul esett...ha nem lett volna olyan olcso a haloing ott is hagytam volna.

Megvolt mara a 30 perc kar, de nem RR, hanem fel ora cipekedes. Meg mindig reszketnek a karizmaim :)). Voltam a piacon es sok kicsibol nagyon nehez csomag lett. Vettem egy 5 kgos dinnyet is, ugyhogy jo nehez volt. Setaltam is 2 es fel orat. Mara meg van 30 perc taposas, takaritas a furdobe es BA Vitalitas dvd-je.

1350. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 1349. - Ti-mici)
2009. júl. 20. 11:34
Az nem jo. Gyogyulj meg hamar.
1349. ti-mici
2009. júl. 20. 11:04

sziasztok :)

tegnap raalltam a merlegre es majdnem 73at mutatott :D

amugy meg megfaztam es nagyon rosszul vagyok :(

igy se uszas se torna, de a kajara odafigyelek!

kitartast!!!

2009. júl. 19. 19:39

Raaltam tegnap a merlegre, nem hiztam egy grammot sem, de nem is fogytam.

De elottem all 2 hetn amikor beleadhatok mindent. Nagytakaritas torna, idom az lesz, es a kajara is jobban odafigyelek. Egyik nap majd tartok dinnyenapot. Hatha kiurul a szervezetembol a sok mereganyag. A fagyizast abbahagyom, inkabb fagyasztok le gyumolcslevet es nyalom azt:))

1347. Nívea
2009. júl. 18. 11:53

Sziasztok!

Hát én is ráálltam a mérlegre. 63 voltam teljesen kereken. Jó lenne még leadom legalább 3 kilót, de nemigen van ösztönzés! Segítsetek! :)

ti-mici a tánc és az úszás az nagyon-nagyon jó zsírégető! De szerintem az alkohol is, mert másnap talán nem bírsz enni, ha eleget ittál :D :P

acska csak így tovább! Ügyes vagy nagyon! MEglátod, hogy az a 2 kiló hamar lemegy. Esetleg most, hogy otthon vagy kipróbálhatnál egy folyadék vagy egy gyümölcsnapot méregtelenítés céljából. Hátha kiürítene és lemenne 1 kiló. Lehet, hogy csak felesleges anyagok vannak a szervezetedbe. Én holnap készülök egy gyümölcsnapra. A jövőhéten megyek strandra, úszni is fogok. Remélem le is fog menni hamar ez a 3 kg.

Hajrá Lányok! Megyek ebédelni hamisgulyást és csirkepörit durumtésztával és kovászos ubival :D:D

1346. ti-mici
2009. júl. 18. 10:06

acska, jo szorakozast a szabidhoz, de aztan a fagyikkal vigyazz :P es a merlegtol ne felj! mar ugy latom jo baratod lett ;) ha mar csak 2 kg kell meg lemenjen ;)

nekem meg mindig jo a kedvem es kitarto vagyok, visszautasitottam a sokszor felajanlott fagyit meg egyebet is!!!

voltam uszni, ejjel meg bulizni, jaj de sokat tancoltam!!! es alkoholt sem ittam!!! es semmi egyeb cukrosat!!! :D nagyon buszke vagyok magamra...de asszem kene mar egyet tornaznom is vmi dvdre h megtobb zsir egjen :P

kitartast csajok!!!!

szep napot!

2009. júl. 17. 16:40
Teljes lendult az utolso 2 kg leadasahoz, hacsak nem szedtem fel a heten meg egy kicsit a sok fagyizastol. Reggel meretkezes, kicsit izgulok, mint mindig..:-s
2009. júl. 17. 16:39
Megkezdodott a szabadsagom. :)
1343. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 1342. - Ti-mici)
2009. júl. 17. 14:00
Orulok, hogy ilyen jol megy. Az uszas szerintem nagyon hatasos, jobban megmozgat mint a szaladas. En mennek teniszezni jovoheten, meg megbeszelem a parommal :)).
1342. ti-mici
2009. júl. 17. 12:25

huh latom megy a fogyi mindenkinek, de ez igy jo :D

kitartast!!!! meg egy pici es mindenki beer a celba :D

ma is voltam uszni, holnap is megyek es inkabb felkelek koran es kiballagok a strandra minth a lakasban ugraljak rekara meg stb...bar szeretem de azt esoben is vagy telen is lehet csinalni...uszni meg nem nagyon :P

es huu micsoda izomlazam van!!! akkor csak hasznal vmit ugye?! :D es a kajara is nagyon odafigyelek...es majd vasarnap megyek es merlegre allok lassuk mi lett :)

es a kozerzetem is jo es az onbizalmam is javul :)

kitartast!!! es szep napot :)

megyek is mert ebed aztan, ugymondd randim van :P

2009. júl. 16. 18:39
A mai torna is megvan: RR Add onmagad + 30 perc hasizom. Megyek eszek valamit, mert mindjart elajulok az ehsegtol.
1340. Mucó3
2009. júl. 16. 17:07
Sziasztok már rég voltam látom ügyesek vagytok,én is tartom a súlyom,még nem szántam rá magam,hogy újból nekiálljak.Mindennap használom a leg magicot,és továbbra is maradt a tánc.
1339. Nívea (válaszként erre: 1337. - 8fe4afaa5f)
2009. júl. 16. 16:14
Erre priviben válaszoltam, ha nem baj. :)
1338. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 1335. - Ti-mici)
2009. júl. 16. 13:13
Ugyes vagy. Latok te is belejottel a fogyiba, azert 2 ora uszas se semmi, kar, hogy en nem tudok. Kitartast.
1337. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 1336. - Nívea)
2009. júl. 16. 13:12
Az jo. Melyik orszagba es mit?
1336. Nívea (válaszként erre: 1335. - Ti-mici)
2009. júl. 16. 12:00

:D Örülök, hogy így érzed magad! Kell is az önbizalom, tehát legyen!

Hát nekem igazság szerint nem a munkámmal voltak problémáim, hanem kaptam egy másik állást külföldön, ami előnyösebb. Így nemsokára utazok. :)

1335. ti-mici
2009. júl. 16. 11:33

sziasztok!!

acska! super 88 perc!!! wow!!! hat akkor annak aztan tenyleg lehet eredmenye!!!

Nivea...miert mondtal fel? nah de most h munkanelkuli vagy vigyazz nehogy annyi legyen a fogyinak, mert talan mar unalmadban is ennel...de ugyes vagy te!!

kitartast csajok!!!

en most jottem a strandrol elhataroztuk a baratnommel h minden reggel megyunk 8tol 11 ig uszni!!! sokat is usztunk es nagyon el is faradtam de majd varom az eredmenyt:)

ja az illetovel nem futottam ossze vegul a strandon...csak este a varosban...

hat azt az elszalad dologt en sem gondoltam teljesen komolyan de nah...lehet ezeknel tudni?!

lehet h neki nem szamit, de vmelyik baratja rabeszeli vmi hulyesegre...

nah megyek ebedelni, amire nagyon nagyon odafigyelek es mintha mar a csalad is kezdene megerteni h fogyizok :) aggodnak de latjak h veluk eszem es ha vmi veszelyesebb van akkor sokkal kevesebbet de eszem belole, es igy ez megnyugtatja oket :) jaa es minden este varos es seta, es nem eszem es csak vizet iszom :D

kezdek mar en is buszke lenni magamra :D es egyre magabisztosabb :D

kitartast!!!

szep napot!!!

1334. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 1333. - Nívea)
2009. júl. 16. 10:17
Jajj ventilator...nekunk tegnap este felmondott....ugy dontott tobben nem fog menni. :((
1333. Nívea (válaszként erre: 1332. - 8fe4afaa5f)
2009. júl. 16. 10:06
Nem szabi :( Felmondtam. Tornázni itt nemigen lehet, mert van kb. 40 fok az emeleten és még a ventilátor sem segít. Ha felállok is elszédülök, szóval.... De biciklizni szerintem el tudok majd menni a takarítások mellett. És holnap hazajön a párom, akkor sok séta és talán becsúszik 1-2szer a strand is.
1332. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 1331. - Nívea)
2009. júl. 16. 08:31

Miert munkanelkuli? Szabadsag?

Nekem jovoheten kezdodik, vagyis most szombaton, de en kihasznalom es sokat tornazok!!! Tornazz te is.

1331. Nívea
2009. júl. 16. 08:19
Jó reggelt Lányok! Ma van az első munkanélküli napom. :((( Hát elég furcsa, hogy már nem dolgozok. Fáj is a szívem eléggé. Na de nem baj! Új élet! :) Ma biztosan zabálni fogok és feküdni egész nap. De azért megpróbálom egy kicsit visszafogni magam.
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook